maikkis

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About maikkis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Millyn arvosanat lähteny laskeen ku lehmän häntä, valitettavasti. 65vrk:ssa luvattiin että puku on mulla kotona, aikataulut tähän mennessä: Helmikuun lopulla vaihdettiin maileja Maaliskuun alussa makseltiin puku Maaliskuun 5. vahvistettiin että voivat alkaa nyt tekeen kaavoja ja testipukua, luvattu aika 27vrk kun testipuku valmis(0. PÄIVÄ) Huhtikuun 6. lähetin mailia ja kyselin testipuvun kuvien perään (31. PÄIVÄ) Huhtikuun 7. päivä (32. PÄIVÄ) Millyltä Bella vastasi että suunnittelija on luvannut että saan kuvat ko. viikolla, eli ( 32.-35. PÄIVÄ) Huhtikuun 17. päivä lähetin Millyn Bellalle mailia että missä mun luvatut kuvat viipyy, että alan vähän jo huolestua (43.PÄIVÄ) Normaalisti saan vastauksen viim. seuraavana päivänä, viimeisimpään mailiin ei olla vastattu... Puvun OLISI pitänyt olla mulla tästä päivästä laskien 21 vrk päästä, mutta koska itse puvun tekoon oli laskettu 30vrk ja loppuihin 8vrk, ei mun puku tuu olemaan ihan heti perillä..kunhan vain kuitenkin tulisi Millylle ilmoitin hääpäiväksi 4.6.2011, koska halusin että jää pelivaraa ja he ilmoittivat että ei tuota mitään ongelmaa, että 65vrk riittää. Noh, tuohon päivään on 47 vrk, joten saa nähdä, epäilen että ehtii tuohon. saa nähdä päästäänkö tässä vielä tappelemaan miten ne korvaa kun mun hääpuku "ei ole" perillä ajoissa... Harmittaa kun olin tätä kautta kuullut niin hyvää Millystä mutta ainakaan tällä hetkellä en kyseistä lafkaa voi kellekkään suositella. MUOKS ja _helia_ millybridal.com on oikea firma, käsittääkseni on jotenki samaa tuon toisen kanssa, koska silloin kun millyn sivut ei toiminu, se heitti tuonne .uk sivuille.
 2. Laitoin eilen illalla mailia Millylle, että missä vaiheessa mun testipuku on. Tänään sain aamusta jo vastauksen että suunnittelija oli sanonu että tällä viikolla on valmis. kelpuutan vastauksen, hiukka siis myöhässä mutta todellaki puhutaan vielä onneksi vasta pikkusen yli viikosta .
 3. voi ei Pullervo ! Missä vaiheessa sait testipuvusta kuvia? mun tilauksen vahvistuksesta on nyt siis 34vrk ja viimeisimmästä mailinvaihdosta jolloin ihan viimeistään pukua on kaiken järjen mukaan alettu tekeen 31vrk. testipuvun+kaavojen tekoon piti mennä 27vrk..joo tiiän ei oo paljoa vielä yli, mutta mietin joko pitäs alkaa kyseleen ettei käy niin että tilaus venyy ja venyy ja kohta ollaan pitkällä kesässä ja sit tulee paniikki..
 4. Täällä yksi Oulutar ilmoittautuu mukaan . Ei olla kummatkaan alunperin Oululaisia, mutta täällä jo vuosikaudet asuneina päätimme häät järjestää täällä järjestelyiden helpottumisen takia. Tuomiokirkossa vihkiminen ja Raatin nuorisotalolla juhlat, ennukka, samoilla valinnoilla siis mennään . Mielelläni kuulisin kans tuomiokirkkoseurakunnan papeista kommentteja. Muoks. ja toki myös Raatissa juhlineilta otetaan mielellään kokemuksia vastaan
 5. Morsian 8/11, mut ainakin Milly sai vakuuttuneeksi jo sillä, kun kertoivat heti montako kerrosta kangasta tulee, mitä materiaaleja, montako tukiluuta jne ja vertasivat aina että "halpa"firmoilla saattaa olla vain 1 kerron kangasta kun he käyttävät 4 vähintään ja että he käyttävät tukiluita enemmän ja puku on silloin varmasti tukeva. Milly taitaa olla myös ainoa(?) joka tekee ensin testipuvun, josta lähetetään kuva ja siihen saa kertoa muutoksia. Mulla pitäisi tämän viikon aikana tulla testipuvun kuvat, kerron miltä näyttää, jännittää! Ainakin alku on ollut vakuuttavaa ja kaikkiin maileihin vastasivat 15min kuluessa. toivotaan että loppu menee yhtä hyvin ja puvusta tulisi mitä halusin. Mulle ilmoittivat että 65 päivää kestää että puku on tilauksen vahvistamisen jälkeen kotona, we'll see . Ite ainaki päätin ottaa riskin, koska jos puku on hyvä, tässä säästää huimasti rahaa. Ja tuleepa mittatilauksena . Mikä on muuten muiden Millyltä tilanneiden tilanne?
 6. Mullakin kiinnostaisi onko miesten pukuja tilailtu kiinasta? frakki löytyy jo, mutta mieluummin jotain saketin tapaista haaveilisin miehelle MillyBridal on aloittanut mun hääpuvun kaavojen teon, toivotaan että kaikki sujuu niinku pitää, innolla odotan mallipuvun kuvia
 7. Täytyy kyllä kehua itsekin tuota Milly Bridalin toimintaa! Eilen laitoin eka mailin ja tän päivän aikana vaihdettiin parit mailit lisää jonka perään sain heiltä quotation mailin, kun heidän suunnittelijat olivat mun lähettämät kuvat käyneet läpi, missä siis oli yksityiskohtaisesti kerrottu mitä kangasta pukuun tulee, montako kerrosta mitäki materiaalia, mistä tehdään koristeet, pitsit, montako tukiluuta, kauanko mikäki vaihe kestää, koska saan kuvat testiversiosta yms yms. He sai mut todella vakuuttuneeksi ja päätin puvun tilata! huomenna avaan paypal-tilin ja heti ku onnistuu vahvistan tilauksen ja laitan rahat meneen. Toivotaan että tämmönen yks-kaks rohkeampi veto kannatti ! Oon koko päivän ollu niiiiiiiin innoissani! puku pitäs tulla toukokuun puolen välin paikkeilla viimeistään jos rahat saan ensviikon aikana menemään.
 8. Ekaa kertaa kävin tänään Maggie Sotteron sivuilla ja ihastuin varmaan kuuteen pukuun Tänään laittelin sitten mailia Millylle muutamista niistä ja kyselin että onnistuisiko tehdä ja mitä kustantaisi. vähän kyllä pelottaa mutta mikäli saan ammattimaisen ja miellyttävän vastauksen ja jos he siis meinaavat että onnistuu tehdä niin sitten vaan valkkaamaan noista se paras ja tilausta menemään . Te jo puvun tilanneet: mitä materiaalia pukunne tulevat/tulivat olemaan? nuo mallipuvut ovat osa taftia ja osa "soft shimmer silk" niin mietin onkohan kiinan pään materiaalit noihin pukuihin käypiä?? Onko muut tilanneet kiinasta "maggie sottero kopioita"?? mielelläni ottaisin kokemuksia vastaan
 9. Mulla oli aiemmin jäänyt Glamourista huono kuva kun olin sovittelemassa iltapukuja. Myyjä totesi joka pukuun että "no tuohan on hyvä" ja kun satuin sanomaan esim. että " no tämähän on kyllä ihan liian kireä" niin myyjä tuumasi että "no niin kyllä on" rupesi niin sapettamaan kun jokaista yritti tuputtaa. Unelmien iltapuku löytyi sitten katariinasta ja myyjä oli huomattavasti ammattimaisempi. Sama homma toistui nyt hääpukujen kanssa. Glamourin myyjä tuputti että osta nyt hyvänen aika pois ennenku menee.mulla nii alko ärsyttään, se huomasi että en ollut ihan varma puvusta nii vielä vähemmän otan sitä kun tuputetaan! ja se, että sanoin etsiväni halvempaa pukua selvästi, kun katariinan halvin oli 1100..noh, joo onhan 950e halvempi mutta mielummin ottaisin sen katariinan täydellisen 1100e puvun kuin 950e ihan OK:n. Harmi vaan että katariina myy nykyään melkeimpä vaan sis idmania, mikä nostaa pukujen hinnat yli tonniin, ei tule ostettua pukua tod näk kummastakaan liikkeestä. Katariina voittaa kyllä ylivoimaisesti näistä kahdesta ammattimaisuudellaan ja ystävällisyydellään.
 10. Heipsan! Pukuja on kierrelty sovittamassa ja joo löytyi aivan ihania pukuja mutta että 1200e!! nyt sitten luin koko ketjun läpi ja päätin rohkaistua tilaamaan myös kiinasta ! häihin aikaa reilu 5kk joten luotan että puku tulee ajoissa ja jos sattuisi tulemaan ihan vääränlainen niin ehtii vielä muuttaa suunnitelmia. nyt vaan ettimään se "the puku" Niin paljon hyvää kuullut tuosta Millystä että se on aika vahvana ykkösenä tällä hetkellä , harmi ettei oikeat nettisivut toimi mutta täytyy ottaa yhteyttä nuihin mailiosotteisiin mitä tänne oli laitettu ja katotaan saahaanko homma aluilleen Muoks: http://www.myweddingdressforless.co.uk/ tuonne tosiaan heitti, eli onkohan kaikki nuiden sivujen puvut tilattavissa siis myös Millyltä? hmmh.
 11. Ovh 999e, häämessujen tarjous -30% eli hinnaksi jäi 699 . Ja voih, se on niin täydellinen! juuri se mistä olin haaveillut, pelkäsin että menee yli varallisuusrajojen, mutta tuo alennus pelasti kaiken, pulssi hakkasi 200 kun avokki totesi että ostetaan tuo nyt sitten jos se on sitä mitä haluat . Nyt ei sitten millään malttaisi odottaa että saa sen sormeen säihkymään!
 12. Hei Uuri! Mikä on Merivirta T-64W suositushinta tällä hetkellä? Saako Merivirta T-52 mallia myös kokonaan valkokultaisena? Mikä on tämän mallin suositushinta? Myykö Oulunseudulla korujanne muut kuin Oulun Koru? En ole täysin varma, mutta kihlani ainakin muistuttaa Aamurusko E-320 mallia, valkokultainen. Osaisitko suositella tähän muita sopivia vihkisormuksia, hintaluokaltaan max n. 1000e? Kiitos!
 13. Meillä kutsutaan perheiden ja K&B:neiden(+puolisot) lisäksi reilu sata, yhteensä tulisi siis n. 130. Molemmat opiskelijoita ja talkoovoimin tehdään ruoatkin(+mahdollisesti marttojen avustuksella:)). Budjetti on alustava, mutta hinnat yritetty arvoida yläkanttiin ja se näyttää tällä hetkellä 5999e. Juhlapaikka 750e (osa maksettu) Pukeutuminen+laittautuminen(sis. sormukset) 2309e Tarvikkeet+koristeet juhlatilaan 420e Ruoat 500e Juomat 520e Hääauto? Valokuvaus 400e Bändi 500e Muut askartelut(tienvarsikyltit+kutsut jne) 100e Huomenlahjat 150e Hääyö 100e K&B kiitos 100e Kiitoskortit 100e Ruoat siksi noin edulliset koska lihat saadaan ilmaiseksi:). Ja alkoholilliset juomat haetaan virosta Muokattu: Niin ja sitä vielä, että itse maksetaan kesätyösäästöillä koko kekkerit Ja oho oli jääny tuo tilanvuokra tuosta koko summasta, että hipoo kuutta tonnia...kääks. saa kyllä luvan tippua tuosta.
 14. Mulla on myös kokonaista 3 kaasoa Olin avokille jo tuskaillut että olisi kolme ketä haluaisin kaasoiksi pyytää, että onkohan liikaa.. Kirkon varaamisen jälkeen avokki oli nopeampi meni ja pyysi itselleen kolme läheistä ystäväänsä bestmaneiksi niin toki pyysin itse myös kolme, jotka kaikki suostuivat . Yksi on lapsuudenaikainen ystävä, toisen kanssa ollaan tunnettu vuosia ja asuttu kämppiksinä ja käyty reissaamassa ulkomailla ja kolmas on viimeisen parin vuoden aikana erittäin läheiseksi tullut opiskelu- ja joukkuekaveri.
 15. Käytiin tänään kattomassa Raatin tiloja meidän 2011 pidettäviin häihin. Kysyttiin mahdollisesta kuusisaaren meluhaitasta ja meinasivat että jos siellä tapahtumaa on niin se kuuluu. Mutta en jaksa uskoa että jos kuusisaaressa on sisätiloissa joku musiikkitapahtuma, että se raatin sisätiloihin liikaa kuuluis jos kuuluu ollenkaan, se paikan esittelijä puhu juuriki qstockin melusta jotka varmasti on taas omaa luokkaansa ulkoilmalavoineen yms. Me päätettiin ottaa riski ja varata Raatti meille omiin häihin Asiasta toiseen. Kuulimme että Raatissa joskus joku häitänsä juhlinut on tehnyt tuolihuput tuoleihin ja kuulemma on vuokrannut niitä. Kellään tietoa asiasta?