Jump to content
Naimisiin.info

Tuulia_

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tuulia_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jipii, kaikki meni hyvin ja kengät saapuivat kotipitäjän postiin ameriikoista vajaassa parissa viikossa! Ei tullut tullimaksuja, sillä summa oli pieni (35e). Tuo 35€ siis koko paketista kengät + postitus Tämän perusteella ainakin uskallan itse suositella jenkeistä tilaamista, on nimittäin huomattavasti suuremmat valikoimat, ja selviää hyvinkin halvalla jos vähänkään tutkii tarjontaa laajemmin. Tässä vielä nämä popot: Sen verran pitää vielä sanoa, että hieman jännitti tuo koko kun ei nettikaupassa pahemmin sovitella, mutta 6½ näyttäisi hyvin vastaavan omaa 37 jalkaa, huh! Kiva kuulla hyviä kokemuksia. Itse olen aika kranttu kenkien suhteen joten senkin vuoksi olen tutkaillut valikoimaa niin ameriikasta kuin briteistä ja valikoima on kyllä huomattavasti parempi (ja hinta).
  2. Oletteko uskaltaneet Amerikasta tilata kenkiä? Itse löysin sieltä monen monta paria ihania kenkiä, mutta toistaiseksi en ole tilausta tehnyt. Mitä jos jumiivat tulliin? Taitanee tulla sen verta lisälaskua että Suomesta tulisi halvemmaksi...
  3. Hei, täälläkin apua kaipailisi hyviksi koetuista putiikeista joista löytyisi korsetti. Selän puolelta pukuni saattanee olla aika avonainen joten kovin ylös korsetti ei saisi tulla. Ja sitten pitäisi korjata kroppani ongelmia rintojen osalta...imetyksen jäljiltä ovat hiukan kärsineet. Kuppikokokin varmaan muuttunee vielä laihdutuksen ja ajan myötä johonkin C75 luokkaan tästä nykyisestä D:stä.
  4. Kiitos, taitanee ensi kesä olla jo täynnä..mutta toki tiedustelemme ja jos peruutuksia tulisi. Onko ketään vihitty Ala-Lehtimäen tilalla tai Keljon Tapiolassa?
  5. Apua kaivataan...olen kahlannut tuntitolkulla netissä ja tätäkin ketjua lopputuloksena pää aivan pyörällä jo kaikista vaihtoehdoista. Osaisiko joku ystävällisesti neuvoa juhlapaikkaa seuraavilla vaatimuksilla: - saa viedä omia juomia - tilaa 90 hlölle - ei tien vieressä - mielellään vesistö lähellä - hinta koko vlopun - astiat plussaa Pitopalvelun saa erillisenäkin, mutta todellinen ongelma on kyllä tuo paikka. Pitkän matkalaisia on vielä paljon joten majoitustakin ehkä joutuu miettimään. Tuohon juhlatilaan ei hirveän paljon saa budjetista upota.
  6. Hakusessa olisi hyväksi koettuja juhlapaikkoja Kiuruvesi/Pyhäsalmi akselilta. Ajatuksena mahdollisesti vihkiminen juhlapaikassa. Suositelkaa tai kertokaa vaihtoehtoja yleensä. Häitä ajattelimme viettää heinäkuussa joten myöhässä saattanemme monenkin paikan suhteen olla.
×
×
  • Create New...