aadamaria

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About aadamaria

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Minunkin mielestäni Mokan puku on tosi ihana ja tosi morsianmainen. Voisiko prinsessa-oloa lisätä puvun ainutlaatuisuus? Vieraat varmasti pitävät pukuasi hienona, nyt yritä vielä löytää se tunne vain itsellesikin
 2. Minäkin mietin ihan samaa kuin Satu. Enkä ihmettelisi yhtään, jos olisi samojen tyyppien yritys kuin Bridezillas, mutta nimi vain uusittu. Luulisi kunnon yrityksestä löytyvän kunnon yhteystiedot! Ja lisäksi nettisivujen ilme, fontti ja myös tuotteet vaikuttavat aika samoilta kuin Bridezillasissa.
 3. Esme: Minä tekisin sinuna niin, että pyytäisin kaksi kaasoa, uuden ystäväsi ja vanhan lähellä asuvan ystäväsi. Uuden ystäväsi kanssa ystävyys varmasti syventyisi entisestään ja teillä olisi kivaa yhdessä Samalla et kuitenkaan loukkaisi pitempiaikaisempaa ystävääsi, vaan veikkaan että hän saattaisi jopa olla iloinen saadessaan kaasokaverin. Voisitte yhdessä tuumin jakaa hommia ja voisit järjestää asiat niin, että mielenterveyspulmallinen ystävä hoitelee enemmän ennen häitä olevia juttuja, kuten polttareita, askartelujuttuja ym, ja toinen ottaa enempi vastuuta hääpäivänä. Uskon molempien olevan tyytyväinen tuollaiseen järjestelyyn Ja ei kaksi kaaso ole ollenkaan suureellista, aivan tavallista oikeastaan nykyisin. Tsemppiä! Germiini: Aluksi ajattelin, että pitkäaikaisin ystäväsi olisi sopivin toiseksi kaasoksesi, mutta kolmas ehdokas mutkistaa asiat, kun olet ollut hänen kaasonaan hän varmasti odottaa että hänkin pääsee sinun kaasoksesi... Hankala tilanne! Minä ehkä tekisin niin, että pitäisin ainoastaan siskosi kaason tittelissä, mutta jakaisin hommia näille kolmelle ystävälle ilomielin. Pyytäisin heidät reilusti avuksi ja sanoisin, että siskoni on kaasoni, mutta haluaisin teidät tärkeinä ystävinä auttamaan. He voisivat olla siskosi apuna tai voisivatko he vaikka järjestää polttarit ja ohjelmaa häihin kolmestaan? Eli minä ehdottaisin, että pidä yksi kaaso, mutta pyydä muut avustajiksi ja keksi heille sopivaa hommaa Niin kaikki ovat tyytyväisiä!
 4. Tarvitseeko bändin olla paikalla hääjuhlan alusta asti, jos sen on tarkoitus esiintyä vasta illalla hääruokailujen, -ohjelmien, -kakkujen yms jälkeen?? Rupesin tätä ketjua lukiessani miettimään, että olemmeko ajatelleet koko jutun väärin... Meillä siis ajatuksena on ollut, että bändi esiintyy vasta muiden juttujen jälkeen ja ei ole paikalla suht pienen ja intiimin juhlan alusta asti, vaan saapuu paikalle vasta esiintymisen lähestyessä. Tietysti bändin soittotavarat varmaan tuodaan paikalle jo edellisenä iltana/aamulla. Emme nimittäin ole ollenkaan edes ajatelleet maksavamme bändille ruokailua, eikä siitä ole ollutkaan puhetta heidän kanssaan, mutta taukotilaan tietysti hankitaan pientä naposteltavaa ja virvokkeita.
 5. Onko kenellekään nuotteja Janne Raappanan Kaksi onnellista - kappaleeseen tai tietoa, mistä ne voisi saada? Olemme kovin ihastuneita kyseiseen kappaleeseen ja olisi ihana päästä tanssimaan sitä häävalssina hääbändin esittämänä.
 6. Meilläkin on suunnitteilla paikkakortin + hääkarkkirasian tekeminen tulitikkurasiasta. Koristeluideat ja kuvat olisivat tervetulleita!
 7. Minä en välittäisi etiketistä liikaa, etenkin jos kaveriporukka on yhtenäinen, niin voitte kutsua sen "yhtenä porukkana" ilman kenenkään puolisoita. Jokainen päättäköön häistään itse, tuskin vaimo loukkaantuu jos muitakaan puolisoita ei kutsuta ...tai en itse ainakaan loukkaantuisi, mikäli en olisi koskaan häitä juhlivaa paria tavannutkaan.
 8. Onko kenelläkään kokemusta Kiertotien kievarista tai Hotelli Juliesta häiden viettopaikkana?
 9. Minulla on kaksi kaasoa. Paras ystäväni sekä pikkusiskoni. En voinut valita vain yhtä, joten pyysin molemmat! Sulhaselta puuttuu vielä bestman, mutta yksi bm luultavasti tulee.
 10. Oli loppujen lopuksi yllätys. Oltiin haaveiltu jo monta kertaa kihloista ja häistä, mutta haaveiluasteella vain. Kyllä mie tiesin, että sitten "joskus", mutta itse hetki oli ylläri.