Jump to content
Naimisiin.info

Drasha

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Drasha kaikki viestit

  1. Drasha

    Lahjalistat nettiin

    Iltasanomien hääsivukonetta on meille kehuttu ja suositeltu, ja sitä on mietitty. Toisaalta viime päivinä on keskusteltu ihan kokonaan omien nettisivujen tekemistä, minne tulisi sitten lahjalistat, blogi ja muuta hääjuttuja ihan perusjuttujen lisäksi. Sivuja ei siis luotaisi pelkästään häitä varten, vaan ne tulisivat olemaan myös häiden jälkeen. Avomies kun on useampiakin sivuja tehnyt, niin asia siinä mielessä helppoa. Aika näyttää mihin lopulta päädymme...
  2. Kyllä äiti auttaa jonkin verran, varmaan enemmänkin jos pyytäisin, mutta suurin apu tulee tyttären hoidossa kun itse hoitelee asioita. Toki vasta on alettu häitä valmistelemaan. 13 vuotta vanhempi isosiskoni hössöttää äitinikin edestä, ja tulee tekemään lähes kaiken tarjottavan. Tuleva anoppi taas asuu reilun 100 kilometrin päässä, niin varsinainen valmisteluapu on varmaan aika vähäistä.
  3. Kerettiin seurustella 5 kuukautta ennen kihloja, kihlauksen ja hääpäivän väliin tulee 2 vuotta ja 7 kuukautta. Yhdessäoloa kertyy yhteensä 3 vuotta hääpäivänä.
  4. Vielä ainakin melko hyshys asia, koska päivä on aika vasta päätetty ja varattu, vaikka puhetta avioitumisesta on ollut jo pitkään. Välissä tekis mieli huudella ympäri maailmaa, mutta kun haluais vähän yllätyksenä kutsujen menevän. Kai se siis tuohon hyshys ja kuulkaa kaikki väliin menis. Saa vaan nähdä kuinka sitä alkaa huutelemaan päivän lähestyessä. Kummankin vanhemmat, osa sisaruksista ja lähimmät ystävät tietää kuitenkin.
×
×
  • Create New...