Jump to content
Naimisiin.info

Tuulenpuuska

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tuulenpuuska's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vaihtaisin servetit 8). Kyllä, mitätön juttu, eikä kukaan varmaan muista, mutta minuapa häiritsee vähän näin vuoden päästäkin.
  2. Hmmm. :-XAlttarille käveleminen ja kuinka vilkuilimme siinä toisiamme matkalla, ja upea loppumarssi.. Ruusunterälehtisade... Mutta ehkä ihan ykkösenä se, kun ajoimme ihanalla hääautolla isäni rakentamien koivuporttien ja koivukujan lävitse juhlapaikan pihaan. Voih.. Se oli niin ihanaa.
  3. Tuulenpuuska

    Aviomies 1.0

    Loistava ;D Varsinkin nyt jo rouviintuneena
  4. Tuulenpuuska

    12 kuukautta -leikki

    Hmmm, meillä oli tehty tälleen. Meiltä asiaa etukäteen kysymättä. Tuli valittua just kaikkia satojen kilometrien päässä asuvia tyyppejä kun annettiin joku sana josta piti sitten tulla joku häävieras mieleen. Eihän me sillon tiedetty kyseessä olevan tää leikki. No, ihan mahdotonta ainakin meidän oli joka kuukausi lähteä millon kenenkin luona rakentelemaan millon mitäkin :-[ Ja sitten kun ei aikaa saanut järkättyä, niin vaikuttaa varmaan aika tylyltä kun hääpari ei sitten teekään sitä tehtäväänsä. Vieraille se olisi vain se yksi kerta,hääparille melkoinen rahallinenkin uhraus reissata eestakasin. Ainakin meille olisi ollut. Asia on tietysti eri, jos itse haluaa tehdä näin.
  5. Tuulenpuuska

    Suuteloittako kirkossa?

    Me ei kyselty millon suudellan vaan ennen toimitusta kahden kesken sovittiin, että pussataan kun on sormus pujotettu.
  6. Circle sanoi jo kaiken mitä minulla olisi asiasta sanottavaa
  7. Meillä ei ole lahjatoiveesta mainintaa kutsuissa. Jos ja kun vieraat tiedustelevat ilmoittautumisen ohessa lahjatoiveita, kertoo tuleva anoppi heille meidän eniten ehkä tarvitsevan rahaa uutta keittiönpöytää ja tuoleja varten.
  8. Joo ja sitten se, että jos kuljettajamme ei saavukkaan paikalle...
  9. Meikki! ja sitten se, että josko puvussani on sittenkin liian lyhyt laahus ja märehdin sitä koko hääpäivän ja vielä vuoden sen jälkeenkin...
  10. Onneksi on naikkarit niin ei tarttee tätäkään asiaa enää itsekseen pohtia ;D Mulle tulee pitkä huntu, eikä laahusta nosteta taakse napilla, joten oon kyllä tätäkin hommaa miettiny... Ei ois hirveen hienoa jos huntu uisi pöntössä tai muuta vastaavaa.
×
×
  • Create New...