Jump to content
Naimisiin.info

Blanka

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blanka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Äiti kyllä osallistuu, tekee esim. morsiustyttöjen puvut ja oli mukana ostamassa pukuani ja auttaa suunnitteluissa koristelua ja kampausta myöten. Sulhon puoli ei vaan ole kovin kiinnostunut. Kun oltiin menty kihloihin, anoppi sanoi miehelle, että näytäpä nyt sitä sormusta, kun ei hän muuten usko. Muuten eivät ole koskaan mitään kysyneet hääsuunnitelmista. No tulivatpa sulhon sisko perheineen ja anoppi ja appi meidän kihlajaisiinkin 1,5h myöhässä...
  2. Panostetaan: -yleinen estetiikka (näkyy esim. paikan valinnassa) -morsiammen puku -ruoka -kuvaus -sormus (on kuitenkin ikuinen) Pihistetään: -ei hääautoa (vihkiminen juhlapaikalla) -ei koristeita hillittyjä pyötäkukkia lukuunottamatta -maksetaan vieraille alkumaljat ja kaksi kaatoa viiniä, ryypätä saavat sitten omistaan jos meinaavat -sulhasen puku (vuokrataan) -morsiustyttöjen puvut (tehdään itse) -hääyö (mennään omaan kotiin, joka toivottavasti silloin täysin valmiiksi remontoitu)
  3. Meillä oli maximi budjetti 5000e, mielummin lähelle 4000e. Nyt kuitenkin hiipii 7000e... auts. Mutta kun sukulaiset soittelee hädissään morsion äidille ja tarjoutuu maksamaan omat pöperönsä, että pääsee mukaan, niin pakkohan ne on kutsua.(Ei siis anneta niiden itse maksaa)
  4. Meillä juhlavieraat istuvat ruokailun ja kahvin ajan jopa kolmessa eri tilassa ja ihan suoraan sanoen mulle on ihan se ja sama jos joku ottaa siitä itteensä ja vetää jtn toisen luokan kansalainen fiiliksiä, koska paikka on minun mielestäni kaunis, samoin tilat ja yhdessä sulhasen kanssa olemme päättäneet että haluamme pitää häämme juuri tässä paikassa. Ja ne on meidän juhlat ja me maksetaan.Nih! P.S. olen ollut itsekin häissä vieraana, jossa oli useampi tila ja oli kivaa vaikka ei edes tunnettu sulkin kanssa ketään muita kuin morsiuspari, jotka istu eri huoneessa.
  5. Meillä minä olen inttänyt alusta asti että sano nyt että mitä haluat ja et halua ja kaikki voidaan vielä muuttaa jos ei tykkää ja päläpälä... Ja sitten viime vkonloppuna sain irti, että hän on ihan tyytyväinen kaikkiin suunnitelmiin mitä on esitetty ja niin kauan kun ei sano mitään, on tyytyväinen. Sanoo kyllä sitten jos on eri mieltä. Jesh... Olispa taas jäänyt tälle morsiammelle paljon enemmän tukkaa päähän jos olisi mies voinut puoli vuotta aiemmin tämän viisauden ulostaa.
×
×
  • Create New...