Katrik

Rouva
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Katrik

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kumpikin vaan siihen kutsuun Voihan sen pankkitilin upottaa sinne lahjalistaan eli jos on lahjalista verkossa niin sinne sitten vaikka esittelysepostukseen, että teillä on jo kaikkea ja jos nyt jotain haluatte niin alla olisi apua ja sitten häämatkaa varten ilolla otetaan euroja tai dollareita vastaan
 2. "ope alttarille" En minäkään varmasti osaisi järjestellä omia häitä, jos ne eivät olisi omannäköiset... Kannattaisikohan viheltää peli poikki ja miettiä sulhosi kanssa ihan rauhassa mitä TE haluatte ja järjestätte sitten itsenne näköiset häät! Sitten omaa napaa.. Tänään on papin kanssa tapaaminen ja pitäisi sekä kaste että avioliiton siunaus saada kuosiin. Onneksi tiedetään aika hyvin, mitä halutaan, mutta ainoastaan jännitän papin suhtautumista meidän musiikkivalintoihin.. Turha sitä on etukäteen murehtia, illalla ollaan jo viisaampia (tämän ) asian suhteen. Aikaa pippaloihin taitaa olla 17 14 päivää.. Tekemättä vielä: - Puvun nouto ompelijalta ja sovitus - Istumajärjestyksen lopullinen miettiminen - Menujen tulostaminen, kunhan saadaan hinta vahvistettua - Pöytä menu/ohjelma hässäköiden liimaus/leikkaus/näperrys - Esittelyiden harjoittelu - nämä on meidän mielestä ihan huiput - Puheen harjoittelu - Juhlapäivän kuljetukset ja kulkemiset pitäisi sumplia - Laulajan "palkka" (mikäköhän summa olisi 4 biisistä ja 1,5 h ajan menetyksestä sopiva korvaus???) - Kärjettömät sukkahousut, valkki, kartonkia niin ja pusut ja lemmenjuoma.. pitäisi ostaa - Lapsen hoitolaukku ladata valmiiksi - Häämatkaa varten pitäisi kai pakata jossain vaiheessa - Koekampausta varten tulostettava kuvat Siinä nyt mitä mieleen tupsahti..
 3. En usko, että kukaan meidänkään juhliimme tulijoista olettaa, että heille on järjestetty ruokia näinkin tarkasti, miten me olemme ravintolan kanssa sopineet. Toivottavasti onnistumme yllättämään heidät positiivisesti. Meillä onneksi on hyvin mahdollisuus huomioida vegaanit, kasvissyöjät ja allergikot, toivottavasti kaikki vieraamme viihtyvät ja saavat mieleistänsä ruokaa - ainakin yritimme Ruoat tulevat osa olemaan hieman erikoisia, enkä oleta kaikkien niistä pitävän, mutta ainakin minä ja mieheni pidämme Pääasia on, että jokaiselle löytyy jotain pöydästä ja ei tarvitse päivällisen äärestä lähteä nälkäisenä kotiin.
 4. Minulla ei ole kaasoa, mutta.. - pukeutumisessa minua auttaa kälyni - ohjelmaa järjestää toinen käly (mistä meillä ei ole aavistustakaan mitä on tulossa) - musiikkiesityksen ystäväpariskuntamme (laulu+kitara) - vieraita vastaanottamassa on mieheni lisäksi veljeni sekä mieheni veljet (2) - kimppuani pitää 8v. veljen tyttöni, joka on myös kummityttöni eli koen, että kaason ja bestmanin tehtäviä on meillä hoitamassa useita ihmisiä tai että vastuuta on jaettu Pienet perhehäät/avioliiton siunaus (sekä tyttäremme kaste) + muutama ystäväpariskunta tulossa.
 5. Kivalta kuulostaa suunnitelmat Itse jättäisin pois lastunauharuusukkeet/tyllin ja nuo sydämmet, joissa tekstejä lauluista jne. Mielestäni lastunauha/tylli ei ole niin kovin luonnonläheistä ja sydämmien tekstejä tuskin kukaan lukee ja ovat aika työläitä lopulta tehdä. Kun juhlat on keskellä luontoa, satsaisin pariin näyttävään koristeluun ja loput antaisin luonnon ympärillä hoitaa. Pienet piperrykset saattaisivat upota liikaa ympäröivään luontoon. Paikkakortit tai "laktoositon" kyltit ruokien luokse vaikkapa kivet. Esim. teidän pöydän taakse (tai penkin taakse niin kuin kuvassa) suuri pajukaari/koivukaari johon sitten luonnonkukkia tai isoja auringonkukkia ja voisihan siihen eriväriset silkkinauhat sopia tuulessa liehumaan (lastunauha aika muovisen näköistä eikä siksi mielestäni sovi niin hyvin). Tämä vähän pääsiäisaiheinen, mutta idea kuitenkin... Juomat (siis pullot jäihin) sinkkiämpäreihin, joissa paljon jäitä. Yksi hauska ja luonnonläheinen idea oli pähkinä koristeena sekä kimpussa että vieheessä ja voisihan sitä ideana kuljettaa läpi koko juhlan koristeluissa jne. Mukavia suunnitteluhetkiä teille
 6. Meillä ei alkuun ollut mitään teemaväriä tai teemaa ylipäätänsä. Juhlapaikka valittiin niin, että se ei oikeastaan koristeluita vaadi vaan ruokailu esimerkiksi on todella viehättävässä tilassa, jossa on kauniit tiffany ikkunat Miehellä harmaa puku ja itsekin erinäisten mutkien ja kommervenkkien kautta päädyin valkoiseen hääpukuun. Suunnitteluiden edetessä valkoisen rinnalle tuli ensiksi sekä timanttinen kimalle, että juuri tuo strassi timantti. Sitten kun löysin kimpun, tuli kuvioihin mukaan vanha roosa ja kimpun lisäksi sitä toistetaan pöydille ripoteltavissa paperiterälehdissä (nämä olinkin jo pari vuotta sitten kaverin polttareihin hankkinut). Äitini osti minulle vaalean beige/kerma/organza hiuskoristeen, joten sekin väri sitten tuli sattumalta mukaan kuvioihin ja toistuu tuon hiuskoristeen lisäksi mm. kimpun varsia ympäröivässä silkkinauhassa sekä hieman vaaleammalla nauhalla tulee medaljonki kiinni kimppuun, miehen viehessä myös varren ympärillä ja lisäksi se tulee esim pukuni lantiolle kuuluvan koristeen extraksi. Teema (en sitä kuitenkaan teemana itse ajattele vaan enemmän juhlan punaisena lankana.. jos niillä nyt eroa sitten keskenään on ) tuli myös ihan itsekseen. Olemme juhlaamme maustaneet ripauksilla vanhoja perinteitä ja muutamia vanhoja unohtuneita hääperinteitä sekä ulkomaisia mielestämme jänniä hääperinteitä, jotka sitten on joko mukana ohjelmana tai sitten niistä kerrotaan ja hieman demotaan. Mielestäni värejä tai teemaa ei kannata liian paljoa miettiä, vaan ottaa pohjalle joku perusväri ja maustaa sitä sitten maltillisesti oman näköisillä esineillä/värillä tai idealla. Useinhan omasta sisustuksesta tai vaatekaapista voi löytyä joku todella mieluinen esine tai printtipaita, josta sitten lähteä ideoimaan. Joskus aikoinani mietin, että esimerkiksi höyhen voisi olla ihana teema häille, mutta sen olen nyt säästänyt johonkin toiseen juhlaan Kuvia meidän suunnitelmista löytyy albumistani ja ehkä niitä vilkaisemalla nämä mun sepostukset hieman aukeavat paremmin
 7. Meidän pappi tuntuu kyllä mukavalta, tavataan hänet vasta tiistaina.. Tarkoituksena olisi pyytää hänet kilistämään meidän kanssa ja sitten siirrytään miehen kanssa kuvattavaksi ja pyydetään pappi myös yhteen kuvaan ja sitten kiitetään ja sanotaan näkemiin. Meillä juhlat siis ihan vaan perheen ja muutaman ystävän kesken ja tuntuisi kummalliselta edes pyytää tuntematonta pappia jäämään syömään ja seuraamaan meidän pieniä ohjelmajuttuja. Kaunis ajatus kuitenkin, jos olisi sellainen pappi, jonka entuudestaan tuntisi (esim mieheni kaste- ja rippipappi tms).
 8. Helmi kiitos tuosta seremonian kesto infosta Siis wohoo! Nyt on ohjelma tulostettu ja siis nyt sitä ei sitten tarvitse enää veivata Tällainen siitä nyt sitten tuli.. ei haluttu ihan liikaa paljastaa illan ohjelmaa, joten siksi näin epämääräinen. Asianosaisille kuitenkin on tiedotettu, missä välissä heidän shownsa ja häppeninkinsä ovat Seremoniaa varten ei mitään erillistä ohjelmaa ole laadittu (kun ei olla vielä edes pappia tavattu) ja tuskin sitä erityisesti laaditaankaan tai ainakaan paperille vieraille printataan.. Mieli saattaa kyllä muuttua, mutta näin tänään. Ohjelma Klo 15.00 Avioliiton siunaaminen Klo 15.30 Tervetuliaismalja Klo 15.45 Salamavalojen välkettä Klo 16.00 Päivällinen Klo 16.45 Viihdykettä Klo 17.15 Päivällinen jatkuu Klo 18.00 Puheita ja muuta viihdykettä Klo 18.30 Salamavalojen välkettä Klo 19.45 Kakku ja kahvit Klo 20.30 Ilta Villa Pentryssä päättyy (saattaa siis jatkua kansan niin päättäessä toisessa osoitteessa) Kaikki ajat ovat paikallista aikaa ja noin aikoja. Oikeudet aikataulun muutoksiin pidätetään.
 9. Odessa hyvin teillä on vielä aikaa, älä ala panikoimaan Meillä häät vajaan kuukauden kuluttua ja nyt viikonloppuna ajateltiin askarrella ja niin myös tehtiin Tulostettavat jutut tulostettu ja askarteluhankinnat tuli tehtyä perjantaina. Nyt vielä paikkakorttien, menujen ja ohjelmien "liimaus-leikkaus-kasaus" ja ne on sitten siinä. Done! Sain myös oman puheeni tänään valmiiksi - wohoo! Ja nyt vaan vielä harjoittelua ja sitten myös puhettavarten muistikorttien liimaus kartonkikorteille. Esittelytekstit laadittu miehen kanssa vieraista ja nyt sitten niitäkin treenaamaan, jotta kuulostaa improvisoidulta No niistäkin siis vain runko laadittu ja supliikki-ihmisinä tosiaan mennään sitten tilanteen mukaan.. Yksi ohjelma täytyy vielä laittaa pakettiin ja niin, sittenhän on vielä pakettileikki. Ajattelin itse lukea kaikki ne pakettileikin kortit ja muut sitten toimii ohjeen mukaan. Nyt pitää vielä hommata pakettiin sisältö (tämä suunnitelma valmiina, mutta toteutus täytynee tehdä vasta hääjuhlaa edeltävänä päivänä..). Huomenna pitää tehoilla ja käydä vielä kukkakaupassa viemässä kuva mun puvusta ja kampauksesta. Kukat tilattu Myös papille pitäisi soittaa ja yrittää järjestää tapaaminen.. yritettiin just miehen kanssa miettiä sopivaa päivää, mutta ensimmäinen vapaa ilta on vasta perjantaina.. no katsotaan miten papille sopii Onhan tässä vielä aikaa pappi tavataan 23.3 Kuvaaja on järjestetty kanssa - jesh, sainpas senkin aikaiseksi. Nyt sitten vielä vähän askartelemaan paskartelemaan sunnuntain ratoksi. muoks.. ai niin kampaus ja meikki aikaistui ja onkin nyt jo 9.00 entisen 10.30 sijaan - plääh! Oli kuulemma tullut laskuvirhe varausta tehdessä, enkä olisi valmis klo 13 jos tulisin vasta 10.30..
 10. vitsi, että mulla on mennyt kauan sisäistää tota aiheen otsikkoa.. olen hiukan miettinyt, että siis mitkä ihmeen ketju-alusasut no niin sitten asiaan.. Olen yrittänyt etsiä (aika laiskasti stocka ja sokos..) kurtistavaa alushametta tai makkarankuorta. Netistä on mm. Maidenformilta löytynyt sellainen, mutta sitä ei saa UK tai USA sivuilta tilattua suomeen.. Toisen löysin Poirierin nettisivuilta ja meinasin heiltä meilitse kysyä onko joku nettikauppa, josta saisi ostettua, mutta eipä löytynyt meiliosoitetta - vaan että kysy morsiuspukuliikkeestäsi, jepjep. http://www.maidenform.co.uk/store/flexees/12434.html http://www.maidenform.com/catalog/product....entCategoryId=3 http://www.maidenform.com/catalog/product....entCategoryId=3
 11. ^ Mulla oli viimevuonna kaverin häissä kikkuroita ja ne kyllä pysyi tosi hyvin. Mulla on perinteinen suomalainen tukka ja aika liukas ja yksittäinen hius on suhteellisen ohut, mutta hiuksia on päässä määrällisesti paljon. Kiharat laitettiin lämpörullilla ja ne ei edes kauhean kauaa päässä olleet. Mun päänahka on tosi herkkä ja ei edes kaikken tököteimpiä aineita laitettu ja silti kiharat kesti kuumaakin kuumemmassa elokuisessa hääjuhlassa aivan loistavasti. Seuraavana päivänäkin oli kikkurapää
 12. Ei ole meidän tyyppistä. Ei häävalssia/häätanssia tai ylipäätänsä tanssia - jätetään se niille jotka tykkää. Perinteisiä häävalsseja (akselin ja elinan, se myrskyluodon maijasta jne) on kyllä upeita, mutta.. Meille kyllä lauletaan kahden upeaäänisen laulajan voimin häälaulu, mutta se vaan istua tai seistä töröttäen kuunnellaan Jos joku vieraista sitten tanssii pöydällä jatkoilla (jos sellaisia tulee) niin se on sitten hänen/heidän asiansa
 13. Meidän juhlat 10.4.10 ja kaikki tuntuu olevan ihan mallillaan Tällä viikolla menen käymään juhlapaikalla katsomassa pöytien asettelun ja muut asiat kuntoon. Istumajärjestys on vasta aluillaan juuri tämän pyötien sijoittelun vuoksi. MUOKS. edelleen vaiheessa Menussa on vielä muutama hiomisen paikka vegaanin ja 3 muun erikoisruokavalion kanssa - ei mitään katastrofia, ihan normi miettimistä MUOKS. Menu valmis, hinta vielä vahvistamatta (tämä siis tulostettava uusiksi!) Illan aikataulu on vähän aiheuttanut päänvaivaa, kun en oikein hahmota mikä vie minkäkin verran aikaa.. Apuja tähän(kin) huutelin jo tuolla toisessa topicissa. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...t&p=2637114 MUOKS. tämä kai reilassa, tulostin ainakin jo ohjelmat Puku on ompelijalla ja vielä pitäisi hartiahuivi löytää (beige/vaalea beige vai mikälie maitokahvi ) Puvun saan ompelijalta 5 tai 6.4. Kaikki muut vermeet sitten onkin jo ok. Askarrella paskarrella pitäis paikkakortit, kiitos -kyltti kuvaukseen, ohjelmat pöytiin, pöytänumerot ja pienet kyltit erääseen esittelyyn. Näihin osa tarvikkeista on jo, mutta täytyypi piipahtaa vielä ostoksilla. Ideana käyttää valkoisia pohjia näihin kaikkiin ja sitten yksinkertainen timantti -koristelu (kuva löytyy galleriasta). MUOKS. reilassa on Pienet on häät, joten mistään älyttömästä puristuksesta ei ole kyse, mutta oli sitten pienet tai isot häät niin kyllä tällaisissa suht simppeleissäkin juhlissa on aika monta liikkuvaa osaa . Varmasti tulevana viikonloppuna istutaan rakkaan ukkelin kanssa askartelemaan ja miettimään loput asiat valmiiksi punaviinipullon kera Ukkelin asu ok, kunhan housut vaan menee kiinni (miehellekin tuli vähän raskauskiloja ) Ihana Sand:in kraka ja harmaa puku, paitoja on kaksi joko musta tai valkoinen. Kengät saa veljeltään lainaksi jos omia ei löydy.. MUOKS. reilassa on Kampaaja, hääkampaus ja meikki on varattu ja ideakuvat on. MUOKS reilassa on Kimpun hankkii sulhanen, mutta kuvan näytti minulle ja täytyy nostaa hattua, että esitteli minulle muutamia kuvia, joista minun sitten piti valita mieluisin. Kimppuun tuleva medaljonki täytyisi muistaa viedä kaiverrukseen. MUOKS. reilassa on Pappi pitäisi vielä tavata, tällä viikolla soitellaan ja sovitaan tarkemmin. Tyttären kaste ja meidän avioliiton siunaus on juhlapaikalla ja seremonioiden kulku käydään läpi sekä runot, laulut ja muut luritukset sijoitellaan oikeisiin väleihin. MUOKS. Tavataan pappi 23.3 Laittelin galleriaan vähän kuvia ja lisäilen niitä vielä. Käykää kurkkimassa ja kommentoimassa - kiitos
 14. siis voi plöyh! Me ollaan aivan jumissa aikataulun laatimisen suhteen. Eihän sitä mitään minuutti aikataulua tarvitse tehdä, mutta jotenkin on vaikea päästä puusta pitkälle. Auttakee, jookos Muutama fakta: vieraita 30 aikuista, juhlatila ja seremonia samassa paikassa 15.00 Avioliiton siunaus (kesto?, pappia ei vielä olla tavattu..) 15.30 Toastaus, onnittelut ja sulhasen lyhyt selvitys illan kulusta (eli just tämä aikataulu ) 15.45 Nopeat kuvat morsiusparista Ennen ruokailua, haluamme sytyttää kynttilän meidän edesmenneille isovanhemmille 16.00 Ruokailun alku (buffa) alkupalat 16.45 Morsiamen isän puhe, 2 lyhyttä esittely "ohjelmaa", kuvaustauko I (?) 17.15 Ruokailu jatkuu, pääruoka 18.00 Lauluesitys, lyhyt ohjelma, morsiamen puhe, kuvaustauko II 19.00 Kakku ja kaffet/tee 20-21.00 aikoihin varmaan lopetellaan iltaa (ainakin tässä juhlapaikassa ) Juttuja mitä pitäisi tähän sitten sovitella on: Puheet: morsiammen isän, morsiammen ja ehkä pari muuta puhetta Ohjelma: laulu/kitara esitys 3-5 kappaletta, 2 esittelysettiä, pakettileikki, 2 muuta ohjelmaa mistä ei tarkkaa tietoa Kuvaus: aika nippu eri kokoonpanolla kuvia (lista kuvista on onneksi melkein tehty..), 2 -erässä? Toimiiko, jos ohjelmaa on alkupalojen jälkeen ja taas pääruoan jälkeen sitten vähän enemmän ennen kakkua ja kahveja? Kiitos avusta ja kommenteista jo etukäteen
 15. Kiitos keijukaneli, nyt sitten tiedän mitä metsästän Ei tarvitsekaan ostaa kangasta ja väkertää siitä.