Pipsake

Rouva
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pipsake

  1. Aikasemmin onkin jo kysytty, mutta kysyn uudestaan. Onko kenelläkään kokemuksia Vivi Malmesta? Onko hän miten suostuvainen esim. musiikkiin?
  2. Sen verran vähän on tullu oltua tekemisissä plastronien kanssa, että pakko kysyä tyhmiä. Onko tuossa aikasemmassa kuvassa ihan perusmallin plastron? Kun noita solmimisohjeita tai kuvia yleensä kattoo, niin niissä plastron on tosi lyhyt ja ei ollenkaan tuo pää tollanen kolmion mallinen?
  3. Demma kiitos kovasti, mutta just äsken pyörin kirpparilla ja sattumalta löysin käsityölehden, missä on just sopivainen bolero Ei edes sellainen pystykaulun, mutta niin mun tyylinen. Mä löysin jo viime vuoden puolella puvun alennuksista, mutta on pikkasen iso ja muutenkin teen aika paljon muutoksia ite siihen. Mutta olisko sulla Demma tai jollain muulla tiedossa kaavoja tohon plastroniin, mikä tossa aikasemmin on kuvassa? (Tiina87 laittanut kuvan)
  4. Meillä on myös käynyt mielessä, että mies laittaisi reinot puvun kanssa. Jotain erilaista on tarkoitus keksiä, joten nuo reinot vois olla hauska idea ja niin meiän tyylistä
  5. Onko kenelläkään tietoa, mistä löytäisin kaavat boleroon, missä on korkea pystykaulus? Kirjastossakin koitin selata kaikki käsityö yms. lehdet läpi, mutta en löytänyt. Osaan kyllä ommella kaavojen mukaisesti, mutta siihen se osaaminen loppuukin. En siis voi kuvitellakkaan tekeväni itse kaavoja APUA!