Jump to content
Naimisiin.info

aleksandra2006

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

aleksandra2006's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Itse en kyllä näe ongelmaa pyytää rahaa. Vieraana olen monissa häissä ollut viime aikoina ja kertaakaan en hernettä nenään ole vetänyt jos tilinumero kutsuun on kirjoitettu. Lähinnä olen vain huokaissut helpotuksesta ettei tarvitse miettiä mitä ostaa ja jos nyt ostan tuon niin montakohan niitä mahtaa lahjapöydällä olla. Lahjalistat toki ovat käteviä, mutta kaikki eivät niitä käytä. Helpointa mielestäni on antaa rahaa joka voidaan sitten käyttää siihen mihin oikeasti tarvitaan.
  2. Ammattilainen....itse en tuota meikkaus hommaa oikeen koskaan ole taitanut...tuskinpa se enää tätä kauhu budjettia kaataa!
  3. Jokaisella tuntuu olevan oma mielipiteensä joten annetaan nyt tämä minunkin oma Ainakin itse haluan meille oman pöydän johon on sitten helppo tulla juttelemaan tai ottamaan kuvia. Haluan itse nähdä kaikki (tai no kaikki ja kaikki sen verran on vieraita) vieraat. Mielestäni kun on oma pöytä niin ei tule sitten niin helposti juututtua siihen pöytään ja keskustelemaan niiden ihmisten kanssa joiden kanssa muutenkin keskustelee vaan tulee enemmän nähtyä ja juteltua myös niiden kanssa joita ei niin usein näe. Sitten on sekin, että yleensä vieraat haluavat nähdä hääparin joten kun on oma pöytä myös tämä on mahdollista helpommin.... Varmasti jokainen ratkaisee asian omalla tavallaan ja jokaiselle on se oma tyyli sopiva.
  4. Vieraita tulee noin 140. Kahdelta puolelta pöytää pitäisi ruokaa saada. Puheita?? Vaikeeta tässä vaiheessa sanoa. Oon taas näitten vastausten kanssa hieman myöhässä. En itse haluaisi kovin tiukkaa aikataulua koska jokin menee silloin aina pieleen
  5. Oonkohan jo vastannu??? Meille tulee Elviksen Suspicious minds. Ei varmasti löydy muista häistä ja tää on siis se meidän biisi kun molemmat lähti tähän suhteeseen aikoinaan varovaisin mielin kun huonoista edellisistä suhteista molemmat tultiin. Jotain hempeää sitten haluaisin siihen kun vihkijän eteen yhdessä marssitaan mutta katotaan ny...
  6. Meillä ensimmäinen "ostos" oli hääpaikka....vai tarttiko sen olla jotain konkreettista? Sinne nyt ainakin ollaan rahaa ensimmäisenä lyöty varausmaksuun.
  7. Osaakohan kukaan täällä sanoa noin kuinka kauan syömiseen pitäisi varata aikaa? Luultavasti meille tulee vaan yksi ruokakattaus jonka jälkeen sitten pärähtää kakku pöytään?
  8. Me haluamme tarjota kaikille juomat. Olemme jo vähän yrittäneet miettiä, että paljonko menisi ja siltähän se näyttää, että ulkomaille sitä saa lähteä hakemaan. Meille vieraita on tulossa noin 140 (osa lapsia, autoilevia, yms. tietenkin). Me tarjoamme boolia ja mm. olutta, siideriä,lonkeroa. Tietenkin on lisäksi vielä viinit, onnittelumaljat ja aperitiivit. Parempi on ainakin omasta mielestäni ostaa hieman liikaa kuin liian vähän eli suunniteltuihin numeroihin lisätä noin 5-10%(jos ulkomailta meinaan lähtee hakemaan niin se ei sitten enää paljoa sitä budjettia heilauta). Jos juomaa jää niin yleensä ne kyllä pystyy jonnekin hukkaamaan tai pitää sitten vaikka kavereille illanistujaiset. Tietenkin meillä on vielä tarjolla alkohomittomia juomia (ettei ihan dokuilta kuullosteta).
  9. Meillä lapsi tuli ennen avioliittoa. Onhan se mielestäni hienoa, että oma lapsi voi olla omissa häissä morsiusneitona/kukkaneitona.
  10. Seurustelu aloitettiin 16.02.2003 Yhteen muutettiin heinäkuussa 2003 Kihloihin mentiin16.01.2004 Lapsi syntyi 05.06.2006 Naimisiin mennään 11.11.2011 Niin ja on tässä vielä yksi kissakin. Olemme molemmat vakituisessa kokopäivätyössä.
  11. Mentiin vuoden seurustelun jälkeen kihloihin. Kihloista sitten 7 vuotta ja noin 9 kuukautta niin naimisiin mennään. Yhteistä aikaa tulee yhteensä siis 8 vuotta ja n. 9 kuukautta.
×
×
  • Create New...