Jump to content
Naimisiin.info

Ruskamorsian10

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ruskamorsian10's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä sulholle tulee oikeaan nimettömään vihkisormus, vasemmassa on kihla. Tämä on ikään kuin kompromissi, kun hän on ortodoksi, ja he perinteisesti pitävät oikeassa nimettömässä sormusta. Kihloihin mennessä oli kuitenkin kiva, että sormus tulee molemmilla samaan sormeen, niin päädyimme tähän ratkaisuun. Molemmille siis tulee vihkisormukset!
  2. Mulla on kihlasormuksessa sekä kelta- että valkokultaa ja todennäköisesti myös vihkisormukseen tulee molemmat värit! Lopullista päätöstä ei ole vielä tehty, mutta todennäköisesti teetetään molemmille "ne ikiomat" sormukset!
  3. Myös täällä eriparipari! Minä luterilainen ja sulhanen ortodoksi. Meidät vihitään luterilaisessa, mutta toivomme saavamme tilaisuuteen myös ortodoksipapin tekemään siunauksen. Tämän asian selvittely on vielä kesken,että miten onnistuu. Meillä oli oikeastaan melko selvää,että luterilaisessa meidät vihitään. Sillä miehelle nuo ortodoksimenot ei ole mitenkään tärkeitä ja minä taas halusin isän saattavan minut alttarille ja urkumusiikit ja nämä perinteiset luterilaisuuteen kuuluvat jutut.
×
×
  • Create New...