Jump to content
Naimisiin.info

maikki78

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

maikki78's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kaiku: Radansuussa on tosiaan oma pitopalvelu ja alkoholitarjoilu. Sen takia mekin se hylättiin. paikkana kyllä aivan upea. Jos kausalassa haluatte pitää niin kannattaa sitä seurantaloa käydä kattomassa, on kuulemma kiva paikka pitää häitä.Sielläpäin on myös se Kuusankosken seurakunnalle kuuluva Pytynlahti jossa pidetään rippileirejä. En ole itse käynyt siellä mutta sekin vois olla yks mahdollisuus, on kuulemma nätillä paikalla. (On kausalasta Lyöttilään päin)
  2. Tintturella: Mulla on Tolkkilaan vaan sen Emännän kännynro ja antoi sit ajoohjeet sinne. Tarttisitko sie jotain tietoja? Niin onks teil siis Tolkkilassa helmikuussa? Meil on 7.2.tolkkilassa.
  3. Meillä on talvihäät ja meidän kylteissä käytetään tulta apuna. Olemme sahanneet puulevyyn nimikirjaimemme ja niiden taakse tulee kynttilä. kun talvella on pimeää, niin tuli näkyy hienosti läpi nimikirjaimistamme. olleen kokeiltu pimeässä ja toimii tosi hyvin.
  4. Aika hyvin oli kaikki mainittu, olikos siinä kirjokiven kartanoa? Siellä on kylläkin myös oma pitopalvelu. Ja vähän muutenkin arveluttaa se paikka. tältä kesältä todella huonoja kokemuksia häiden pidosta sieltä. Tolkkilan kartano on oma suosikkini. Siellä juhlitaan meidän häitä helmikuussa. Kausalan seurantalo on myös kuulemma oikein hyvä ja kaunis paikka.
×
×
  • Create New...