maikki78

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About maikki78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Moi! Tässä tulis omia mielipiteitäni. Kirjokivenkartano pitopaikkana on todella kaunis. Itse järjestelyt on vähän kehnot. Ihmiset jakaantuu syömään kolmeen eri saliin joka voi olla vähän inhaa, koska vieraat tavallaan laitetaan paremmuusjärjestykseen sen mukaan ketkä pääsee samaan saliin hääparin kanssa. saattaa syntyä noloja tilanteita. Kivaa siellä on se että voi jäädä yöksi erillistä maksua vastaa eli ei tarvitse lopettaa juhlintaa kesken(klo 00 kyllä pitää siirtyä saunatiloihin, pois itse kartanosta) Pitopalvelu on otettava sieltä, joka ei omasta mielestä ollut kovin erikoinen. parempaa ruokaa saa ja halvemmalla erillisiltä pitopalveluilta. miinusta siellä oli myös se, että häät piti siivota kesken juhlien ennen klo 24. eli osa vieraista vielä juhli ja muut joutuivat siivoamaan paikan siistiksi kesken juhlien. Jäi vähän huonomaku kyseisestä paikasta. muitakin ongelmia oli.. Tolkkilan kartano on paikkana hyvä ja kaunis. Yöksi saa jäädä maksua vastaa. kartanon emäntä on todella mukava ja joustava. häät on helppo järjestää. saa tuoda oman pitopalvelun. Radansuun kartanohotelli on aivan nielettömällä paikalla ja todella upeat puitteet. Pitopalvelu ja juomat pitää ottaa sieltä. Hieman tyyriimpi paikka. Kurjenmiekka on kaunis paikka. sieltä tulee myös koko hoito. suht kallis. Pitopalvelujen ykkönen löytyy huhujen mukaan Kausalasta, Ruokonen Annikki. omakohtaiset kokemukset kerron myöhemmin. Hyvää ruokaa paljon ja halvalla. Todellajoustava pitopalvelu. huh. nyt loppuu aika. kirjottelen lisää jos kiinnostaa..
 2. Kaiku: Radansuussa on tosiaan oma pitopalvelu ja alkoholitarjoilu. Sen takia mekin se hylättiin. paikkana kyllä aivan upea. Jos kausalassa haluatte pitää niin kannattaa sitä seurantaloa käydä kattomassa, on kuulemma kiva paikka pitää häitä.Sielläpäin on myös se Kuusankosken seurakunnalle kuuluva Pytynlahti jossa pidetään rippileirejä. En ole itse käynyt siellä mutta sekin vois olla yks mahdollisuus, on kuulemma nätillä paikalla. (On kausalasta Lyöttilään päin)
 3. Tintturella: Mulla on Tolkkilaan vaan sen Emännän kännynro ja antoi sit ajoohjeet sinne. Tarttisitko sie jotain tietoja? Niin onks teil siis Tolkkilassa helmikuussa? Meil on 7.2.tolkkilassa.
 4. Meillä on talvihäät ja meidän kylteissä käytetään tulta apuna. Olemme sahanneet puulevyyn nimikirjaimemme ja niiden taakse tulee kynttilä. kun talvella on pimeää, niin tuli näkyy hienosti läpi nimikirjaimistamme. olleen kokeiltu pimeässä ja toimii tosi hyvin.
 5. Aika hyvin oli kaikki mainittu, olikos siinä kirjokiven kartanoa? Siellä on kylläkin myös oma pitopalvelu. Ja vähän muutenkin arveluttaa se paikka. tältä kesältä todella huonoja kokemuksia häiden pidosta sieltä. Tolkkilan kartano on oma suosikkini. Siellä juhlitaan meidän häitä helmikuussa. Kausalan seurantalo on myös kuulemma oikein hyvä ja kaunis paikka.