Jump to content
Naimisiin.info

Miriamele

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Miriamele kaikki viestit

  1. Pitää ottaa monta kaasoa, että joku tulee Meille tulee 6 kaasoa.
  2. Se nyt on ihan makuasia, pääasia että pitää sormusta! Ja ei se hinnasta ole kiinni, katso vaikka näitä: www.tunteella.fi
  3. Ei se tosiaan hinnasta ole kiinni Kultasormukset naarmuuntuu hetkessä.. Ostin itse Tungsten sormuksen Tunteella.fi kaupasta. Se kun on täysin naarmuuntumaton materiaali ja näyttää ihanan modernilta, kun on valkokullan värinen. Toinen vaihtoehto oli terässormus, vaikka kivillä.
  4. Minä ajattelin ostaa Tungsten sormuksen, se on kuulema täysin naarmuuntumaton ja kestää ikuisesti kuten meidän rakkaus Ainakin Tunteella.fi shopista sai niitä, laitoin alustavaan tilaukseen toiveen eräästä tilaustuotteesta jota ei netissä ollut. Itse pidän modernista valkoisesta sormuksesta..
  5. Miriamele

    Kihlakuva

    Yllätettiin porukat kun mentiin sulhon kanssa Suomen Juhlakuvaan ottamaan kihlakuvat. Laitettiin se sama kuva hääkutsuunkin. Ja koska tykättiin kuvista paljon otetaan sama kuvaaja myös häihin. Kihlakuvassa oli myös ihana lähikuva kauniista sormuksista, jotka ostettiin Tunteella.fi nettishopista. Hmm.. millainen olisi sitten se hyvä kiitoskorttikuva, ehkä sellainen lähihalikuva.. :flirt:
  6. Miriamele

    wc-kori

    Meidän häissä tarttee varmaan jakaa päänsärkytabletit myös lähtiessä, tulee aikamoiset pirskeet? Sellaisia hyötytavaroita minä ainakin laitan, ompeluun jos tarvitsee paikata, yskänkarkkeja, käsidesiä, siteitä/tamponeja, hajusteita molemmille..
  7. Miriamele

    Kanttori ei hyväksynyt biisiä...

    Jos ei ole kirkollista musiikkia, niin ei ole pakko suostua. Onneksi on vapaamielisempiäkin paikkoja, tosin sen hevikappaleen voi soittaa sitten juhlissa eikä kirkossa.
  8. Kai tuo on ihan selvää, että jos tulevat kauempaa, maksavat itse.
×
×
  • Create New...