Jump to content
Naimisiin.info

Nappisilmä

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Nappisilmä kaikki viestit

  1. Nappisilmä

    Rahojen tienaaminen

    Myin omissa polttareissa piparia ja piiskaa.. Minut puettiin saluuna tytöksi ja ruoskalla oli enemmän käyttöä kun hevosenkenkäpipareilla.. Mulla oli ainakin hauskaa..
  2. Nappisilmä

    Lapset häissä

    En itsekkään loukkaantuisi jos kutsu olisi vain minulle ja miehelleni. Ymmärrän hyvin niitä jotka haluavat lapset jättää pois listoilta. Ja kyllä sanon on se varmaan niille aikuisillekkin enemmän "rentoutumista" ilman niitä lapsia ettei tarvi miettiä käyttäytyykö lapset hyvin vai saako ihan hirveet raivarit jos ei pääse morsianta tanssittamaan. Ymmärrän oikein hyvin.
  3. Mulla ei mene hermot.. Vaan jos haluan puhua hääjutuista niin otan asian yleensä itse puheeksi jos ei kaaso niistä itse mitään puhu. Toki en tarkoittanut että aina kun näemme puhun häät sitä häät tätä vaan kysyn jos on jotain kysyttävää tai mihin haluan mielipiteen kaasolta. Yhdessä olemme suunnitellut ja vaihtanut mielipiteitä. Välillä tuntuu kyllä että kaasoa ei voisi tippaakaan kiinostaa koko häät mutta onneksi minulla on äiti.
  4. Juu kyllä ehdottomasti äiti on mukana. Äiti oli ensimmäinen vieras kenet listasin ketä sinne polttareihin haluan.
  5. Häiden aikaan jotain reilu 1,5v.
  6. Äitini on kyllä mukana suunnittelussa ja tekee sitte ruuat ja kakut. Jos apua tarvitsen se on vaan yksi soitto niin kyllä sitä apua saa. Onneksi.
  7. Nappisilmä

    Suku on pahin/ko?

    Meillä anoppi on yksi S*atana. Alusta asti on neuvonut kuinka mikäkin pitää hoitaa ja kun minä en mitään osaa tehä oikein. Siivoan lähen joka päivä ja meillä on siltikin likasta.. Täh siis kuinka siistiä pitäs olla että on oikeesti hyvä. Kait se on ruvettava nuolemaan lattiat joka päivä. Puuttuu tai puuttu (ei enää) miten meillä mikäkin huonekalu on laitettu. Kun ei sen silmää miellyttäny yhtää. Kun menimme kihloihin olimme seurustelleet reilu 2kk ja tulin melki heti raskaaksi minulla ennestään 2 lasta. Anopin mielestä olisi pitänyt tehä raskaudenkeskeytys eikä antaa lapsen syntyä kun olimma "vasta" tavanneet. Raskaus eteni MEIDÄN toiveesta hyvin ja minun olisi anopin mielestä pitänyt vaan istua ettei mitään käy. Nostelin muita lapsia ihan tavallisesti ja pidin sylissä niin minulle sanotaan että et voi pitää sylis niit tai nostaa kun syntymättömästä lapsesta tulee vammanen ja sit se on sun vika. Olin niin ahdistunut kun sama jatkui aina. Mutta kun olin kurkkua myöten täynnä tota nipotusta ja määräilyä osasin avata suuni luojan kiitos.. Eipä sen jälkeen ole mulle mitääs sanonut tai edes morjestanut kaupungilla muuten ei ollakkaan nähty. Ensi käännettiin puoli sukua minua vastaan ja sitte yritettii kääntää vielä tuleva miehenikin. Mies on ollut alusta asti munun puolella koska sanoin asiasta mutaa ne muut ei sitä vaan tajua. Tosi monella miehen äidillä on miniää vastaan jotain luultavasti sen takia kun äiti ei ole enää ykkönen vaan olet syrjäyttänyt äidin. Mutta minun mielestä kaikkien tällästen asiotten kanssa painivat voivat ja pitäs sanoa suoraan vaikka siinä voi tulla lopullinen välirikko mutta kait sekin parempi kuin että "pelkää"mitä anoppi sanoo. Voimia asian kanssa kamppaileville.
  8. Mietityttää tällääkin. Olemme päättänyt että onnitteluja otamme ainoastaan minä ja mieheni vastaan ja uudet ja vanhat vanhempien kumppanit istuvat samassa pyödässä. Mutta äitini ja sen mies halusivat maksaa ruuat eli on nekin maksajia että toisaalta ethkä nekin voisi olla siinä ja isäni halusi maksaa pukuani ja muita juttuja että kait niittenkin siinä kuuluisi olla. Miehen vanhemmat ei ole vastannut edes kutsuun vielä.. Että en tiiä tuleeko vai ei mut onnitteluja vastaan ne ei tule ottaa se on varma.
  9. Oho johan on kiittämätöntä. Minulla toukokuussa häät ja minulla yksi kaaso ensin meinasin että en edes kaasoa halua. En ole kaasoani rasittanut oikeestaan millään muulla kun suunnittelemalla ja mielipiteitä kysellyt. Kyllä kaaso aina jotakin naprättävää kyselee ja haluaisi tehdä mutta niin minäkin haluan näprätä ja tehä. Kutsut ja ne askit karkeille teen jo toista kertaa mielen muutoksesta yksin kun tykkään tehä. Onhan siinä kyllä hääpaikan koristelua ja kaikke ennen häitä minne kaasokin saa osallistua. Olen vain ajatellut etten rasita ketään vaan liikaa paitti itteeni..
  10. Minä olen tätä kanssa miettinyt. Ensin päätin että valieni saattaa minut. Nyt olen ajatellut jos uskaltautuisinkin menemään yksin. jos tyttäreni menisi edellä yksin ja kaaso ja poikani ja miehen poika tulisivat minun perässä. Taitas olla niin että lapset jähmettyisi eteen ettei kukaa pääse menemään.. tai sitte kaikki lapset perässä kaason kanssa. Isääni en halua minua luovuttamaan kun ei koskaa isä ole meille ollut.
  11. meillä häät 22.05.2010 TEHTY/OSTETTU/VARATTU -kutsut melkein valmiit ja karkki askit -kirkko varattu ja pappi -illaksi päätetty karaoke -häävalsii päätetty-minä rakastan sua -tyttärelle mekko ostettu -pojille paidat ja ragat -omat alusvaatteet -sukkanauha -omat kengät -omat korut -oma puku ostettu -ruokaservetit -ruoka päätetty -tila varattu -seremoniamestari, bestman ja kaaso päätetty ja pyydetty -miehelle sormus -kimppu päätetty -miehen puku varattu -kuvaaja varattu -meikin ja tukan laitto varattu -tuikkukuppeja PUUTTUU/PÄÄTTÄMÄTTÄ/OSTAMATTA -sukat mulle -hiuskoru mulle ja tytölle -tytölle ja 2 pojalle kengät -pojille housut -esteettömyys todistukset -sukunimen vaihto -hääauto -kyltit -ohjelmaa karaoken lisäksi -lasten kyydit + majotukset -juomat -tarjoilijat -majoitukset niitä tarviville -kahviservatit -pöytäkukat päättämättä -mulle sormus
  12. Mulla meni hermot jo ennen kun ilmoitimme että naimisiin mennään. Puuttuu kaikkeen mikä ei niille kuulu. Minä olen mielisairas kun uskalsin sanoa että eläkää omaa elämää ja päättäkää omista asioista ei meidän. Kun niille kutsut lähetetää loppukuusta voi olla että minä olen taas päättänyt että juhlat pidetään ei kummankaan kotipaikkakunnalla vaan siällä missä asuvat minun äitini. Ja se on niille kuin myrkkyä. Parempi kun ei tulis koko häihin.
  13. Nappisilmä

    Teemana turkoosi

    Oletko sinellistä käynyt katsomassa? Meillä Teema värit on hopea, valkoinen ja turkoosi. Pöytäliinat valkoset ja päälle hopea kuitusilkki ja somisteeksi kirkkaita kynttiläkuppeja joihin on timantteja liimattu ja pöydälle turkoosia jäähilettä ja valkosiksi maalattuja käpyjä ainakin. kutsut on helmiäis hopeat ja niihin turkoosi nauha ja valkoset helmet naruihin. Karkkiaskit on samaa sävyä korttien kanssa siihen vaan lisätään vielä helminauhaa kiertämään.
  14. Meille tulee Matti & Teppo- Minä rakastan sua.
×
×
  • Create New...