Tuhina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tuhina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulle tuli seuraavana tiistaina häiden jälkeen pankista visa-kortin hakemiseen liittyvää juttua. Siinä oli se uusi nimi ja se oli siis ensimmäinen posti. Pitäiskö kehystää kirjekuori... ;D
  2. Tuli mieleen että puukko olis hyvä löytää sieltä, pohjalaisia ku ollaan...
  3. Kaveri kertoi minulle että eräissä häissä sulhanen oli huumorimielessä "löytänyt" hameen alta sukkanauhan sijaan ensin kunnon villahousut ja sitten käsilaukun ja sitten vasta sen sukkanauhan. Oli kuulemma vierailla ollut naurussa pitelemistä. ;D Onko kellään ideoita mitä muita tavaroita voisi sinne hameen alla piilottaa ennen sukkanauhan pois ottamista??
  4. Meille tulee kummallekkin uudet sormukset. Miehelle Kalevala korun muistojen päivä (jonka juuri kävin kultasepältä hakemassa ja oli muuten tosi hieno)
  5. Minun sulholle ostetaan se Kalevalakorun Muistojen päivä -niminen sormus (ilman timanttia) johon saa kaivertaa roomalaisilla kirjaimilla päälle sen päivämäärän ku meidät vihitään ja mies haluaa kans pitää sitte kihla -ja vihkisormuksia yhtäaikaa. Kihlasormus on kaunis levee kultainen, niin mitä sitä ny kaapin pohjallakaan pitämään...
  6. Tuhina

    Seinäjoki

    Täälä on kans yks seinäjokinen! Meillä on häät Lakeuden ristissä. Vieraita tulee semmoinen satakunta, mutta en mä pelkää että se kirkko tyhjäksi jää. Hyvä vaan että on tilaa ympärillä. Itte sitä kuitenkin on sielä alttarilla koko toimituksen ajan ja ei siinä varmasti joura ajattelemaan jotakin kirkon täyttymiskapasiteettia... Mä oon varannu meikin ja kampauksen Kahden kaupasta. Sitä on kehuttu ja hintakin oli sielä halvimmasta päästä. 8)
  7. Tuhina

    Etelä-Pohjanmaa

    Seinäjoki ja Lakeuden Risti on kiva paikka mennä naimisiin...
  8. Me harkitsemme hääjuhlapaikaksi Munakan nuorisoseuraa ensi vuoden syyskuuksi. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä paikasta?Vihkiminen tapahtuu tietysti Lakeuden ristissä.