ShellToe

Rouva
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä ShellToe

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    UK
  1. Minulle tulee ihana Annick Goutal;n Un Matin d'Orage. Rakastuin tähän aiemmin keväällä ensi nuuhkaisulla ja häitä varten tilasin vartalovoiteen täydentämään tuoksua. Annick Goutal:n nettisivu kuvailee tuoksua näin: Japanese garden after the rain : a fresh and dewy scent, when the sun's rays are piercing the balmy mist that rises from the rain-drenched earth.Time is suspended. Fine droplets shimmer on buds and white flowers. A gentle breeze carries the scent of gardenia, veiling the garden in a delicate sensuality.Floral, fresh, white flowers (Sicilian lemon, green perilla leaves, ginger, magnolia, jasmine Sambac, Indonesian champaca) Miehelle puolestaan tulee englantilainen klassikko Penhaligon's Blenheim Bouquet, joka on hänellä ollut käytössä jo jonkin aikaa. Nettisivu kuvailee tuoksua näin: Created in 1902 and taking its name from Blenheim Palace the seat of one of England's most respected bloodlines, Blenheim Bouquet is a bracing mix of citrus oils, spices and woods. Inhaling Blenheim Bouquet today it is hard to imagine it was created over one hundred years ago. It is a fragrance that has continually adapted to every twist and turn of its existence. Blenheim Bouquet is discreet, sensual and immaculately turned out with a flash of heritage flourish.HEAD NOTESLemon, Lime and LavenderHEART NOTESBlenheim Bouquet has no heart notesBASE NOTESPine, Musk and Black Pepper
  2. Meille tulee kolme ruokalajia pöytiin tarjoiltuna ja kutsujen yhteydessä lähetämme menun josta vieraat voivat valita. Alkuruoka Anjovis escalivada * Lämpimät juustonyytit ja chutney * Aurinkokuivattutomaatti ja pinaatti salaatti, artisokan sydämiä ja mustia oliiveja (kasvis/vegan) Pääruoka Porsaan ulkofile Coxin omenakastikkeella, paistetut vihannekset ja peruna fondant * Fettucine pastaa kesäkurpitsaa ja lohta valkoviinikastikkeessa * Talvikurpitsa ja pinaatti curry uusilla perunoilla. (kasvis/vegan) Jälkiruoka Rapea marenki kermavaahdolla ja passion hedelmällä * Pannacotta marjakompotin ja grapan kanssa * Rapea hedelmäpiirakka ja vanilija kastike (kasvis/vegan)
  3. Juteltiin kyllä ja molemmat olimme samaa mieltä, että julkinen kosinta on ehdoton no-no.
  4. Hei, olisi kysymys tähän asiaan. Tulostan osoitteet tarroihin, joihin tilanpuutteen takia ajattelin laittaa näin: Maija Meikäläinen ja Matti Mäkinen Milla ja Marjo Lasten nimet siis ilman sukunimiä. Osa ongelmaa on etten ole ihan varma kumman sukunimi lapsilla on. Miltä kuulostaa?
  5. Tekisi mieli sanoa, että Panostus kaikki ja pihistys, ei mitään... tuntuu, että mistään ei haluaisi tinkiä. Yritämme kuitenkin, että häihin ei hankita mitään "kertakäyttöistä" ja turhaa. Pyrimme kilpailuttamalla ja etsimällä saamaan hyvät diilit haluamistamme palveluista ja tuotteista sekä miettimällä mikä oikeasti on tarpeellista, joten kaipa sitä voi sanoa "pihistelyksi". Meille molemmille on tärkeää tuotteiden alkuperä, eettisyys ja laatu, joten mieluummin maksetaan enemmän esim. kotimaisesta laatutyöstä (meille englantilainen, kun täällä asutaan) kuin halpatyöllä tuotetusta. Panostus: -Hääpaikka, halusimme tietyn juhlapaikan, jonka myös saimme. Toisaalta hinta (verrattuna vastaaviin) oli "edullinen". -Ruoka ja juoma: pöytiin tarjoiltu illallinen laadukkaiden viinien kera, shampanjaa tai laadukasta kuohuviiniä onnittelumaljoiksi. Näistä ei tingitä, koska ruoka ja hyvät viinit on meille tärkeä osa juhlaa. -Morsiamen puku ja asusteet, haluan laadukkaan ja kauniin puvun sekä kengät. Pukua lukuunottamatta kengille ja asusteille on toivottavasti käyttöä myöhemminkin. -Sulhasen puku, sulhanen haluaa teetetyn laadukkaan puvun, jolle on käyttöä myöhemminkin. -Sormukset: platinaa, koska kihlani on platinaa ja mies haluaa platina vihkin, minulle ei kuitenkaan vihkiin tule timantteja mutta se joudutaan teettämään kihlasormuksen muodon takia. -Vierasmäärä, halusimme paikalle kaikki meille tärkeät ihmiset, n70 vierasta alustavalla listalla, onneksi meillä molemmilla on aika pieni suku. -Kukat, kutsut ja koristeet: vähän mutta laadukkaita. Painetut kutsut, ehkä. -DJ, hyvä dj loppuiltaan -Valokuvaus Pihistys: -Ei teemaa tai teemaväriä, joustavuus koristelun, hääpaikkamme ei juuri tarvitse koristelua. Esim kukissa yritän suosia local/seasonal periaatetta, katsotaan mitä on tarjolla. -Ei varsinaisia kaasoja tai morsiusneitoja, (pukuja, kampauksia yms) -Vihkiminen ja juhla samassa paikassa, ei pitkiä kuljetuksia eikä hääautoa -Häämatka vasta seuraavana keväänä -Ei huntua, heittokimppua, sukkanauhaa yms, perinteistä morsius-sälää. -Suunnittelen itse kutsut ja grafiikat joten siinä säästyy suunnittelijan palkkio. -Hääyö hotellissa, ystävät ovat luvanneet kustantaa tämän meille häälahjana. -Ei videokuvausta -Korut: toivottavasti "jotain lainattua" Muoks: unohtui, pihistys meikki, teen itse, (onhan tässä yli vuosi aikaa harjoitella) sekä kampaaja. Mun hiuksia on mahdoton laittaa kotikonstein mutta yritän etsiä hyvän paikan ja sanoa "että kaverin synttärijuhliin oon vaan menossa"
  6. yllätys kosinta oli täälläkin, ainakin minulle. Naimisiin menosta ja kosimisesta oli tottakai puhuttu etukäteen, molemmat olimme tottakai varmoja, että haluamme naimisiin jonain päivänä. Mies (Englantilainen) halusi tietysti kosia ja tehdä siitä jonkinlaisen yllätyksen, mieheni tuntien ajattelin että hän ehkä kosii 3 vuosipäivänämme, ystävänpäivänä. Hän kosi jouluaatto aamuna yllättäen. Myöhemmin mies kertoi, että hänen piti aluksi kosia uutena vuotena kun olimme menossa Suomeen joulun jälkeen mutta muutti mieltään. Ihana joululahja! Oli myös ihanaa, että jouluna ja vuoden vaihteessa ehdimme juhlia ja kilistellä moneen otteeseen molempien perheiden ja ystävien kanssa. Varsinaisia kihlajaisjuhlia emme sitten pitäneet. Muutimme pian relationship statuksen facebookiin ja saimme molemmat kymmeniä onnitteluja kavereilta, parhaimmilta ystäviltämme silmänisku hymiöiden kanssa (eli me vähän arvattiin, että pian tää tapahtuu...) Mies oli nimittäin "pyytänyt kättäni" vanhemmiltani ja sen lisäksi vielä neuvotellut ystäviemme kanssa varmistaakseen että saa myöntävän vastauksen.
  7. Tuo Comic Sans "viha" on ihan tunnettu juttu graafisen alan ja suunnittelijoiden keskuudessa. Jokainen toki saa käyttää mitä haluaa omissa jutuissaan, kutsuissaan eihän siitä ole kyse. Ammattilaisilla nyt vaan on näistä asioista usein ihan perustellut mielipiteet. Fontit on aina suunniteltu johonkin tiettyyn asiayhteyteen.
  8. Samaa mieltä, meillä ainakin laadukas ruoka on niin tärkeä osa juhlaa, etten itse ottaisi riskiä, etten ole maistanut ruokia. Samalla ajattelin jutella pitopalvelun kanssa mm. ruuan alkuperästä. Olisi tarkoitus suosia local/seasonal ruokaetiikkaa häämenussakin. Itse suhtautuisin todella epäilevästi pitopalveluun joka ei halua antaa maistiaisia. Eli kannattaa ottaa yhteyttä ja järjestää pitopalvelun kanssa.
  9. ^ Mun mies ei osaa suomea (muutamaa sanaa enempää) joten mustakin olis tosi outoa tehdä seremonia suomeksi tai kahdella kielellä niin että minä puhuisin hänelle suomea. Ajattelin, että jos meille tulee esim. oma kirjoittamat sormus valat tms. niin nehän voisi laittaa molemmilla kielillä ohjelmaan tai johonkin missä vieraat voivat niitä sitten myöhemmin lukea.
  10. Yhdessä suunnitellaan täällä. Yhdessä pähkäiltiin vieraslistaa ja hääpaikkaa ja heitellään ideoita. Häiden järjestely menee meillä samaan tyyliin kuin muutkin hankinnat eli se hoitaa ideoinnin ja vaihtoehtojen tutkimisen, kumpaa aihe kiinnostaa enemmän ja yhdessä päätetään lopulliset. Eli mies varmaan hoitaa enempi ruokapuolta sekä oman pukunsa teetätyksen ja minä sitten taas "visuaalisia" juttuja esim. kutsut, kukat yms. Mies on toistaiseksi keksinyt parhaat ideat esim. hääpaikasta! (minunhan se luovempi osapuoli piti olla...) Eli täysillä sulho on mukana.
  11. Itsellä ei ole ihan vielä ajankohtaista mutta näin lehdessä hauskan "jotain sinistä" idean jonka tulin jakamaan. Morsiammen kengän pohjiin oli sinisillä strasseilla liimattu toiseen "I" ja toiseen "do". Tämä oli siis tehty korkokengän pohjan keskiosaan mikä ei kosketa maata. Minusta hauska idea!
  12. Hauska idea nuo fraasilappuset! Meille (Suomi-Englanti) pari tulee englannin kielinen seremonia. Englantia puhumme molemmat mutta sulho ei osaa paria lausetta enempää suomea. Haluaisin kuitenkin jotain suomalaista seremoniaan ja kaiken kääntäminen tuntuisi jotenkin työläältä. Seremonian yhteyteen ollaan mietitty runonja tai katkelmia kirjoista/näytelmistä. Runojahan on tosi vaikea kääntää ja ne ovat kauneimmillaan alkuperäiskielellä. Saisivat sitten englantilaiset vieraamme jotain hämmästeltävää. Tekstejä klassikko kirjoista tai näytelmistä, jotka on saatavilla molemmilla kielillä voisi sopia tilanteeseen. Olisi kyllä kiva kuulla kommentteja enemmän että miten monikieliset häät ovat onnistuneet?
  13. Ensimmäinen "ostos" oli juhlapaikan vuokra. Oli maksettava jotta varmasti saamme haluamamme paikan ko. päivänä.
  14. Me ollaan oltu yhdessä nyt reilu 3 vuotta joten ensi syksynä naimisiin mennessä tulee neljä ja puoli vuotta yhteiseloa. Ei lapsia, lemmikkejä eikä asuntolainaa (vielä) molemmat käymme vakitöissä ja iältämme minä 32 ja mies 33.