Jump to content
Naimisiin.info

morsian 2011

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

morsian 2011's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Suosittelen myös Sointuvarkaita, olivat huippuja!
  2. Suosittelen Takala ja Sointuvarkaat bändiä. Olivat meidän häissämme 2012 elokuussa ja suosittelen heitä todella lämpimästi. Huokeaan hintaan vetivät hienon setin!
  3. Meillä oli häät Sastamalassa elokuussa 2012 ja häissämme soitti bändi Takala ja Sointuvarkaat. Voin suositella heitä todella lämpimästi. Yhteydenpito oli sujuvaa ja joustavaa. He jopa opettelivat meille tärkeän häävalssin ilman lisäkorvauksia tms. Vieraat livat aivan hurmiossa koko ajan ja tanssilattian tila ei edes riittänyt innoikkaille tanssijoille:) He tulivat erittäin huokeaa hintaan toiselt paikkakunnalta. Tässä yksi stressinaihe vähemmän kun valitsette heidät hääbändiksi! Ei varmasti tarvitse huolehtia mistään.
  4. Moikka! Meillä on tulossa häät elokuussa kestikievarilla ja voin ainakin näin etukäteen suositella paikkaa!! Kaikki valmistlut ovat sujuneet tosi hyvin ja paikan pitäjät ovat oikeasti todella joustavia ja haluavat että juhlasta tulee hieno! Ois kiva kuulla jos jollakin muullakin on tulossa juhlat iellä, miten aiotte asioita hoitaa
  5. Kiitos kokemuksista!! Oliko vieraan näkökulmasta jotain sellaista mitä pitäisi itse ottaa järjestäjänä huomioon? Oliko paikasta järjestetty erillistä kuljetusta vieraille?
  6. Joo kerropa sitten miten meni käytännön järjestelyjen suhteen:) Mekin ollaan siis varattu se kesäkuulle 2011.. mikä bändi teillä muuten on siellä?
  7. Kuuntelin tuon juuri ja on ihana...Mistä löydät nuotit ja sanat?
  8. Tänne kaikki kyseisestä paikasta kiinnostuneet ja jo varanneet. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia:) Tänään liityimme itse varanneiden joukkoon:)
  9. Mutalan seurantalo katsastettu ja ihana se kyllä oli..jos tykkää maalaistunnelmasta! Eikä ne vessat ollu yhtää hullummat, vesivessat vaan eri rakennuksessa.. Nyt pohditaan!
  10. Olisiko kenelläkään tietoa Pirkkalassa sijaitsevasta Toivon talosta? En ainakaan löytänyt mitää tietoa ja se vaikuttaisi sijainniltaan aika hyvältä
  11. Joo laittelen sitten tänne viestiä kun olemme käyneet siellä. Niin eihän siellä ole majoitusta ja siksi nämä paikat alkavat ahdistaakin:) tai siis paikkojen valikoima..
  12. Ai vessat eri paikassa? outoa...no se selviää ensi viikolla meillekin sitten kun ollaan menossa katsomaan. Kirkosta ei ole vielä mitää hajua, ajateltiin ensin hankkia paikka ja sitten pähkäillä kirkon kanssa.. Alkaa tulla kyllä stressi paikan kanssa kun pitäisi jo varmaan varailla että 2011 kesällä saisi sen. Kun haluaisi sellaisen missä olisi joko majoitustilaa lähellä tai sitten järkevän (taksi)matkan päässä Tampereelta. Ei ole kauhean kiva laittaa vieraita 30 kilometrin takaa taksilla kulkemaan.. Jos jollakin on vielä jotain hyviä ehdotuksia Kontuloiden ja muiden moneen kertaan mainittujen lisäksi, jossa saisi olla kuin haluaa eikä olisi pitopalvleua tai a-oikeuksia, niin ehdotuksia otetaan vastaan! Niin ja onko lempäälän työväentalosta kokemuksia? Mahtuuko edellisten kriteereiden lisäksi 140 juhijaa?
  13. Nyt on tietoa MUTALAN seurantalosta.. Juuri soittelin sinne ja sain seuraavaa tietoa: - pitopalvelu ja omat juomat pitää tuoda - alkuviikosta saa jo avaimet ja maanataiaamuna viimeistään palautus - hinta tällä hetkellä 260 e, EI paha - astiat pitää vuokrata erikseen 67 e Mielenkiinnolla menen kyllä katsomaan tätä paikkaa. Olisiko kenelläkään vielä kokemuksia tästä paikasta?
  14. Minäkin haluaisin tietoa Mutalan seurantalosta..
×
×
  • Create New...