• Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by [email protected]

 1. -Papu-: Wau! Tosi upea idea? Tuliko kalliiksi? Meille tulee reilu 100 vierasta ja tollanen olis juurikin meidän tyylinen, mutta koska budjetti paukkuu jo nyt niin tyydymme ihan vaan pahviläpysköihin...
 2. Itse kiinnitin kans kyseiseen kirjotukseen huomiota. Oli aika provosoivasti kirjotettu, mutta ainakaan mussa se ei saanut toivottua reaktiota aikaan ja aion edelleenkin tilata pukuni Kiinasta. Tiedän saavani kopion, mutta niin montaa hyvää pukua tiedän sieltä tulleen, että uskallan ottaa riskin. Tilaan puvun myös sen verran ajoissa, että tuttu ompelija ehtii tehdä korjauksia jos koko ei ole sopiva. Silti se tulee noin puolet halvemmaksi kuin aito, mihin mulla ei vaan ikinä ikinä olis varaa.
 3. Ohjeeseen löytyy linkki tästä ketjusta, selaa pari sivua taaksepäin. Löytyy myös jos menee Martha Stewartin (en muista kirjotetaanko noin) sivuille ja laittaa hakusanaksi paper rose Töpselillä ollut kaunis kattaus!
 4. Tässä mun ruusukokeilut: suodatinpussit värjätty etukäteen: Tässä ruusu ensin kootti ja sitten kastettu väriaineeseen: (vettä ja elintarvikeväriä) Ajattelin nyt tehdä talven aikana joka pöytään kaksi ruusuasetelmaa josssa kummassakin on 3 ruusua. Siihen pari lehteä mukaan tyyliin näin: Jos nyt talven aikana sais kaikki reilu 120 ruusua tehtyyn niin sit ens keväänä kesänä vois ne dippailla ja kuivata narulla ja sit vasta avata. Säilyvätkin paremmin varmaan kun niiden antaa olla "nupussa" säilytyksen ajan. Vielä pitäs kokeilla lehden tekemistä ja värjätä kaikki ruusutikut vihreeksi ennen kun sarjatuotanto pääsee rullaamaan.
 5. Tota mä olin ajatellut meidän karkkibuffaan. Bongasin sen meidän lasten kirjahyllyn lorukirjasta.
 6. Itse olen ihastunut yhteen Sotteron pitsipukuun. Mietityttää vaan minkälaista Pitsiä ne siellä Kiinassa käyttävät ja näkyykö se heti että on "kiinapitsiä"... Onko kokemuksia pitsipuvuista Kiinassa teetettyinä?
 7. Onko ton alkuperäisen ohjevidion toiseen osaan linkkiä? Itse en sellaista löytänyt mutta enpä löytänyt niitä tulostettavia ohjeitakaan, onneksi ne oli joku tänne jo ehtinyt linkittämään...
 8. Mulla on kaks kaasoa pyydetty jo vaikka häihin on vielä pitkä tovi. Itse odotan kaasoiltani että: - järkkäävät polttarit - osallistuvat 1 hääpalaveriin sitten lähempänä ajankohtaa - auttavat askarteluissa JOS EHTIVÄT (olen valmistautunut kyllä tekemään kaiken itse) - Auttavat hääpuvun valitsemisessa JOS AIKATAULUT ANTAA PERIKSI - hääpäivän aattona auttavat minua juhlatilan koristelussa JOS EHTIVÄT - olisi kiva jos toinen tai molemmat voisivat yöpyä meillä yön ennen häitä, sulhanen laitetaan muualle - kaasot ovat hääpäivänä tukeni ja turvani - hääpäivänä kaasoilla on pikkutehtäviä, esim vieraiden ohjailemista ja lahjapöydän hoitamista. - auttavat sunnuntaina juhlatilan siivouksessa Itse olen ollut kummankin kaasoni kaasona aikoinaan, joten vähän samanlaisia hommia olen heille suunnitellut kuin mitä he minulle.
 9. No mitä ne sulle kiukkuili, eihän se sun vika ollut että taksikuski oli kuutamolla? Vähän karmivia tarinoita joillakin kyllä. Itse olen vielä kauhee stressaaha, niin mitenköhän sitä sais iteleen sellasen hälläväliä asenteen hääpäiväksi eikä ottais kommelluksista niin kauheita paineita...
 10. No meidän hääthän on nyt tosiaan vasta syksyllä 2012, mutta ajattelin laittaa kutsut kyseisen vuoden keväällä menemään. Eli esim toukokuussa pistän postiin ja rsvp on vaikka elokuun alussa. Häät siis syyskuun eka päivä. Parempi laittaa hyvissä ajoin kun jotkut voi suunnitella kesämatkojaan vielä syyskuullekkin ja on parempi että tietävät sitten ajoissa että se syyskuun eka olis nyt sit varattu. Kaverilla oli häät vvime vuoden elokuussa. Kutsut tulivat muistaakseni jo helmikuussa juurikin sen takia ettei vieraat ehdi suunnitella kesälomajuttuja sille viikonlopulle. Joten ajoissa vaan kutsujen kanssa liikkeelle.
 11. Hmm, fuksiakin näyttää googlen mukaan hieman liian pinkiltä. Ehkä fuksian ja tumman liilan välissä on se sävy mitä haen. Ajattelin kyllä tossa, että jos ei nyt löydä sit kaikkea sillä sävyllä mitä halua, niin voisin tehdä värityksen niin, että ottaisin tumman lilan, tumman aniliinin ja sitten ripuaksen kultaa. Sopis ehkä syksyhäihin, mutta täytyy varmaan kokeilla miten noi värit sopii sit yhteen ennen kun tekee päätöksiä...
 12. Mä olen kyllä ihan käsi kaikkine värijuttujen kanssa ja vähän arveluttaakin että osaanko suunnitella ollenkaan hyvän näköstä somistusta, mutta lilasta olen ajatellut alottaa. Haluisin yhdistää Tummempaa lilaa ja sit fuksiaa/tummaa aniliinia ehkä ripaus kultaa joukkoon. Mitään muuta en ole vielä päättänyt, mutta noita värejä ajattelin ehdottaa sulhaselle. Häät on siis syyskuussa 2012. Ihan hirmusti en ajatellut edes koristeisiin panostaa, juhlatila on itsessään ihan hieno. Jos nyt pöytiin sais noista väreistä servetit ja ohjelmat/menut ja sit kukissa noi värit sais myös näkyä. Täällä on kyllä ollu hienoja kuvia ja niistä sit varmaan pitäs jotain ideoita ammentaa. Voi kun sitä oliskin jotenkin visuaalisesti luova ja keksis kaikkea kivaa...
 13. Aika järkkyä! Siis mä en kyllä ikinä kehtais. Harmi kyllä nyt kun näitä morsianten kokemuksia lukenyt niin monella on kyllä varmaan tullut paha mieli ja ihan aiheestakin. Tästä viisastuneena ehkä pieniä vinkkejä voisin antaa, mutta sitten kaasot saa vapaat kädet ja painotan ehkä enemmänkin niinpäin että ei saa maksaa liikaa per hlö ja pääasia on että ohjelma on sellasta että koko porukka viihtyis. Jos siihen vaaditaan se että meikä vetää sitä karaokea niin olkoon sitten niin, I can take one for the team.
 14. Itse olen ollut monia polttareita järjestämässä ja kolmessa tapauksessa kaason roolissa. Pahin maku on jäänyt niistä morsiamista jotka on esittänyt kauheen vaatimuslistan polttareihinsa. Pitäs tehä sitä ja tätä ja käydä siellä ja täällä. Jotenkin tullu sellanen fiilis että järjestä ite sitten jos kerran on noin kovat vaateet ja maksa kanssa. Jos polttareiden hinta alkaa kipuamaan yli sataan euroon ja siihen vieraiden pitäs maksaa vielä omia ruokia ja juomia niin se on mun mielestä vaan liikaa. Itse olen ajatellut että omille kaasoilleni ilmoitan vaan ehdottomat nounout, eli mitä en missään tapauksessa halua tehdä. Mm karaokea en laula, enkä halua pukeutua mihinkään hutsuasuun. Mulle sopii vaikkei baariin mentäis ollenkaan, mutta periaatteessa sekin on kaasojen ja polttariporukan päätettävissä. Haluan että minulle järkätään yllätysbileet missä mahdollisimman monella on mahdollisimman hauskaa, se riittää minulle.
 15. Meillä nounou-lista näyttää tältä: -ei hääleikkejä kimpun/sukkanauhan heittoa lukuunottamatta -ei jalan polkemista hääkakkua leikatessa -ei yletöntä koristelua, juhlapaikka itsessään on jo ihan kaunis -ei vaaleanpunaista vaikka itse siitä ihan tykkäänkin johonkin pisteeseen asti -ei hääVALSSIA, tanssitaan joku muu tanssi -ei appivanhempien kanssa valssailua -ei hääkarkkeja vaan karkkibuffa Eiköhän tossa nyt ollu alkua ainakin. Halutaan kivat bileet missä ei turhia jäykistellä eikä morsiusparia tai vieraita nolata leikeissä. Toivottavasti suunnitelmat onnistuu ja kaikilla on kivaa.
 16. Meillä tulossa häät syyskuussa 2012. Väreiksi olen ajatellut (tosin mies ei ole näistä vielä edes kuullut joten hänen mielipidettään on veilä kuunneltava) punertava liila, ruskea, luonnon valkoinen ja ripaus kultaa. Näitä sitten ajattelin käyttää mm kutsuissa ja koristeissa. Itse olen kauhean huono suunnittelemaan yhtään mitään visuaalista ja voi olla että mun ehdotelmat on ihan pyllystä, mutta näillä mennään ainakin toistaseksi. Voi olla että ruskea on se väri mikä tosta tippuu pois, mutta punertava liila olis ihan mun suosikki ja siitä yritän pitää kiinni. Oliskohan "punertavalla liilalle" joten fiksumpaa sanaa...