Jump to content
Naimisiin.info

chorale

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

chorale's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tämä on tottakai jokaisen oma mielipide, ja myös tottumuskysymys, pohjoisessa tosiaan varmaan eri juttu kuin täällä etelässä. Kuitenkin kala on sellainen ruoka että esim. monet lapset eivät siitä tykkää maultaan, eivätkä kaikki aikuisetkaan. Mielestäni rinnalle kannattaisi tilata tai vaikka vääntää itse esim. makoisa kasvissosekeitto, aineet on halvat jos tekee vaikka pakastevihanneksista ja maustaa vähän kermalla ja juustolla . Omissa häissämme emme olisi voineet kuvitellakaan pelkkää kalapääruokaa, jo lähipiiristä löytyy niin paljon ihmisiä jotka vaan yksinkertaisesti eivät tykkää kalasta, että olisi ollut kohtuutonta laittaa tarjolle vain yksi laji varsinkin kun muutaman häihin tulijan tietää sitä suorastaan inhoavan (kalaa siis). Ja tosiaan myös se, että jos juhlijoita tulee pidemmältä, tyhjällä vatsalla, on ikävä jos tarjolla on vain yksi ruokalaji, josta vieras ei pidä. Hääjuhla on onnistunein silloin kun sekä hääparilla, että vierailla on hyvä mieli! Joku voisi nyt tuomita tämänkin, mutta meillä tehtiin niin, että kutsussa ilmoitettiin että lahja ei ole pakollinen mutta jos haluaa lahjan antaa, voi rahoittaa häämatkatiliämme. Häämatkatilille kertyi 6000 euroa joten maksoimme sieltä pitopalvelulaskun ja sen jälkeen jäi myös rahaa kivaan häämatkaan. Meille tärkeintä oli se, että edelleenkin, kuuden vuoden jälkeen, häitämme muistellaan hyvillä mielin, myös ruokia, eikä ainoastaan itse me vaan myös muutkin Meille paras häälahja oli ikimuistoiset häät jotka olivat kaikilta osin, myös ruuan osalta, onnistuneet. Mitään tavaraa emme halunneet, olimme jo yhteisen kotimme sisustaneet ja kaiken tavaran sinne hankkineet. Jokainen taaplaa toki tyylillään, mutta jos meidän perhe menisi häihin jossa olisi tarjolla vain lohikeittoa, enkä tietäisi asiasta etukäteen, kyllä se pettymys olisi jos tyhjin vatsoin oltaisiin liikenteessä. Sitten jos tietäisi etukäteen, tietäisi esim. syöttää lapset kotona etukäteen tuhdimmalla ruualla, jotta poppoo jaksaisi iltaan saakka. Eli ennalta tiedotus on mielestäni kyllä kaiken a ja o, jos vieraat odottavat esim. pitopöytää..
  2. chorale

    KILPAILUJA

    Tuolileikkiin lisänä omissa häissämme oli sellainen, että jokainen pudonnut sai aina jonkun tehtävän vuoden ajalle. Viimeinen, eli voittaja, sai kyllä myös tehtävän mutta myös pienen palkinnon . Tehtävinä olivat mm. "vie hääparille kanervia lokakuussa", "vie hääparille istutettua rairuohoa pääsiäiseksi", "käy leikkaamassa hääparin pihasta ruoho kesäkuussa" jne. Kaikki tehtävän saaneet vieläpä hoitivat tehtävänsä. Isäni on soittajan ominaisuudessa nähnyt monet sadat häät. Hän sanoi, että mikäli boolin tarjoamisessa aletaan viivytellä (esim. pitkään kahvin jälkeen), ihmiset pitkästyvät ja sanoi vielä että on itse omin silmin nähnyt monissa häissä sen, että jos laitetaan alkuun tarjolle vaikka vain ihan laimea booli, niin kaikilla on hauskaa vaikkei se menisi päähänkään . Yllättävää kyllä siis idea on varmaan tärkein. Itse teimme näin että heti kahvin jälkeen laitettiin tarjolle laimea booli jota tarjoiltiin häävalssiin saakka ja sen jälkeen booliin lisättiin vähän voltteja. Ja kukaan ei oikeastaan ollut missään räkäkunnossa vielä yölläkään vaikka osallistujia häissämme oli 160 henkilöä mutta hauskaa kyllä oli. Muutama alkoholistikin porukkaan mahtui ja pelkäsinkin vähän että miten mahtaa käydä, mutta tuo laimea booli oli hyvä ratkaisu. Ei mennyt liikaa päähän kenelläkään...
  3. chorale

    Karaoke / SingStar

    Karaoke ohjelmanumerona on taatusti hauska, varsinkin loppuillasta kun tunnelma alkaa olla jo rentoa meininkiä Netistä löytyy myös hauska karaokepeli, KaraokeParty, jonka Partymodella voi pelata samaan tapaan kuin singstaria. Jos löytyy nettiyhteys tai mokkula ja yhdistää vaikka kannettavan näytön näkymään telkkaruudulta ja siihen mikrofonit sun muut vermeet niin siinäkin voisi olla yhdenlainen karaoke(kilpailun)tynkä .
  4. Yksissä häissä joissa itse olin vieraana, ohjelmanumerona oli zumba"tunti" polttariporukalle Sekä hääparilla, vierailla että polttariporukalla oli huisin hauskaa, ohjelma kesti n. 10 min ja koko sali nauroi ihan koko ajan.
×
×
  • Create New...