Suski88

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Suski88

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Lapsia oli onneksi melko vähän, sillä niistäkin harvoista lähti ihan tarpeaksi meteliä. Onneksi meillä oli erillinen tila lapsia varten...
 2. ^Belgeminen kanssa ihan sama aikataulutus, eli viini+olut+lonkero ruoan kanssa, sitten kahvin kanssa liköörit+konjakki, sekä booli samantien esille. Toimi hyvin, eikä ollut mitään ongelmia.
 3. Kaverini häissä ei ollut laisinkaan taustamusiikkia, ja se oli mielestäni huono juttu. Aina kun keskustelu pöydssä keskeytyi, niin tuli hieman vaivaitunut olo. Sen sijaan kun musiikki on taustalla, niin lyhyet hiljaiset hetket eivät vaivaa ketään. Sen takia halusin EHDOTTOMASTI omiin häihini taustamuusiikkia, joka soi hiljaa taustalla. Meillä oli rauhallisia biisivalintoja, tyyliin Sade, Sting ja Eric Clapton. Välillä tuli jotain vauhdikkaampaa, kuten Ultra Bra:ta... Kaikkea kivaa meidän vuosien varrelta.
 4. Janne oli kuvaamassa myös meidän häät. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen! Meillä oli 10h dokumentaarinen kuvaus, eli kuvaaja oli mukana klo 12-22. Kuvat ovat aivan mahtavia!! Kaikki sujui erittäin hyvin kuvauksen suhteen, ja jännitystä ei mistään kuvista havaitse. Janne on luotettava ammattilainen, jonka kanssa on erittäin helppo asioida. Häissä hän oli sopivan huomaamaton, eikä itseäni (tai vieraitakaan sen perusteella mitä olen kuullut) missään vaiheessa häirinnyt se, että kuvaaja oli mukana aamusta iltaan. Sen sijaan se suorastaan oli sopiva lisä hääpäivään, kun mukana oli joku, joka osasi auttaa ja neuvoa erilaisissa asioissa, jotka eivät edes liittyneet kuvaukseen. Vaikka hääpäivän aikataulu hieman venähtikin, niin se ei ollut kuvaajalle ongelma, vaan tilanteeseen sopeuduttiin erinomaisesti. Ihanat kuvat ja hyvä palvelu, joten suosittelemme kaikille!!
 5. Omiin polttareihini meni kaasojen mukaan noin 50-55€ per osallistuja. Tuo 50€ on omasta mielestäni aika hyvä määrä, kun kyseessä on kuitenkin kahden päivän hippaloinnit.
 6. Jos ei ole tuollaista rahaa laittaa kuvaukseen, niin sitten ei tietenkään voi ottaa kuvaajaa. Mutta jos on rahaa, niin kylä se varmasti kannattaa. Kun lukee hääpäiväkertomuksia yms., niin valokuvaaja on aina ollut paras (tai parhaimpien joukossa) ollut investointi. Sen lisäksi ne, joka eivät ole ottaneet kuvaajaa, ovat usein valittelemassa sitä jälkikäteen. Sukulaisten ottamat kuvat ovat usein vähissä ja nekin ovat huonoja ja vääristä tilanteista... Mutta tosiaan, kukin omalla tyylillään.
 7. En ymmärrä miksi juuri tässä asiassa pitäisi "korostaa itsenäisyyttä". Jos saisitte rahallista avustusta miehesi vanhemmilta, niin miksi ette voisi ottaa sitä vastaan? Oletettavasti se vaikuttaisi heidän taloudelliseen tilanteeseensa vähemmän, kuin miten häät vaikuttaa teidän rahatilanteeseenne. Eikö itsenäisyyttä osoita jo se, että järjestää häät kokonaan itse? Lisäksi kun muistetaan se, että kyseessä on yleensä koko suvun juhlat, ja että häät maksavat nykyään huomattavasti enemmän kuin omien vanhempiemme ollessa nuoria, niin en ymmärrä miksi vanhemmilta tulevaa avustusta ei voisi ottaa vastaan. Lisäksi vanhemmat ovat varmasti iloisia, jos saavat auttaa jälkikasvuaan järjestämään sellaiset juhlat kuin he haluavatkin. Jos eivät olisi, niin eivät he varmaan rahaa tarjoaisikaan. Ainoa tilanne missä en itse ottaisi rahaa vastaan olisi se, että oma tai mieheni äiti haluaisi päättää asioista sillä verukkeella, että he ovat maksaneet osan hääkuluista. Mutta kukin omalla tavallaan. Jos on itsellään rahaa kaikkeen siihen mitä haluaa omilta häiltään, niin mikäs siinä.
 8. En missään nimessä, ellei sitten olisi joku lähisukulainen myymässä tms. tilanne. Mikä olisi kyllä aika outoa...
 9. Maksamme itse 50%. Budjetti on yhteensä 15 000€.
 10. Kyllä tulee lahjalista! Kavereiden häissä on ollut niin uskomattoman turhia lahjoja välillä, että toivomme sen ehkäisevän niiden saamista...
 11. Kyllä tulee lahjalista! Kavereiden häissä on ollut niin uskomattoman turhia lahjoja välillä, että toivomme sen ehkäisevän niiden saamista...