Jump to content
Naimisiin.info

krisi

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

krisi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. krisi

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Hei, Minäkin päätin valita kaksi kaasoa jakaakseni vastuuta. Valitsin kaasoiksi kaksi hyvää ystävää jotka ei vielä toisiaan tunne. Eniten ehkä jännittääkin että kuinka hyvin kaasot tulevat juttuun keskenään. Halusin valita kaksi kaasoa siitäkin syystä että molemmilla on omat vahvuutensa joista on apua häiden järjestelyissä. Toinen on sosiaalisempi ja osaa varmasti auttaa ohjelman suunnittelussa ja juontamisessa. Toinen on enemmän henkinen tuki ja makutuomari eri asioissa. Häät ovat 5kk päästä ja olen järjestänyt kaasotapaamisen jossa käymme läpi ns. tehtävänjakoa. Molemmat kaasoni ovat onneksi sellaisia jotka varmasti sanovat suoraan jos hössötän liikaa tai jos kasaan heille liikaa paineita. Mielestäni ratkaisevaa on että valitsee OIKEAT ystävät kaasoiksi joiden kanssa voi puhua asioista suoraan. Moni miettii tällä foorumilla että paljonko voi antaa tehtäväksi kaasolle. On olemassa myös se toinen ääripää eli olen kuullut muutaman kaason turhautunutta tilitystä siitä etteivät he koe olevansa tarpeellisia kun morsian haluaa tehdä kaiken itse tai pelkää tyllistävänsä kaasoa liikaa. Mikä on sitten kultainen keskitie, en tiedä, mutta puhumalla se selviää. Kaasojen tehtäviä ovat mm: - makutuomarina oleminen morsiuspukua valittaessa - apuna koristeiden teossa - hääpaikan koristelu yhdessä hääparin kanssa - poltareiden järjestäminen yhdessä muiden ystävien kanssa - Hääohjelman suunnittelu ja juontaminen BM:n kanssa - Boolin valmistus - Henkisenä tukena hääpäivänä - Mukana hääkaupauksessa ja meikissä (samalla toki kaasoille kampaus ja meikki) - hääyöpaikan "koristelu" yhdessä BM:n kanssa - sormuksen ja kimpun pitäminen kirkossa yms. BM:n tehtäviä ei olla vielä tarkemmin mietitty mutta ainakin BM:n vastuulla on musiikki ja ohjelma hääpaikalla sekä toki sulhon polttarit. uskon että kaikki menee hyvin ja tehtävät jakautuu tasapuolisesti.
  2. krisi

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Hei, Itse olisin myös kiinnostunut noista kynttilöistä karkkien sijaan. Häät kun ovat elokuussa ja teemana elonkerjuu niin ne saattaisi sopia sinne. mietin vaan kustannuksia?En haluaisi ihan perustuikkuja vaan jotain vähän kauniimpia. Tuoksukynttilätkin voisi olla ihan kiva idea. Mitä kokemuksia kustannuksista ja mikä olisi yksinkertainen ja halpa tapa paketoida ne? Mielellään laittaisin pakettiin henkilön nimen jotta ei tarvitsisi erikseen niitä istumapaikkakortteja tehdä.
  3. Hei, Meillä on häät 14.8. vesikansan nuorisoseurantalolla. Onko siitä minkälaisia kokemuksia? Se on nyt remontissa toukokuun ja kesäkuun mutta toivon että se on sitten elokuussa hyvässä kunnossa. Mietin lähinnä että kun on n.100 hengen häät niin onko se sopiva sellaisella määrälle? Toivottavasti se ei ole kovin kuuma paikka jos sattuu lämmin päiv. aivan upea maisema sieltä on vesijärvelle kyllä. olis upeaa mennä hevoskyydillä sinne kirkolta sinne talolle mutta välimatka on liian pitkä (12km). Kirkkona on joutjärven kirkko. Mietin kuitenkin että jos hevoskyyditys onnistuisi edes osaksi matkaa.Onko kenelläkään siitä kokemuksia?
  4. Hei, Taidanpa itsekin kirjoitella valmisteluiden etenemisestä. Kaverit ovat nauraneet että olen aika tehokas kun sille päälle satun mutta niin näyttää olevan aika moni muukin tällä foorumilla Hääpäivä on siis 14.8. ja se päätettiin tammikuun alussa. Yhdessä lähes 7 vuotta ja kihloissa 12.12.09. lähtien. Hääpäivä oikeastaan päätettiin sen mukaan miten kirkko ja hääpaikka saatiin varattua. Häihin kutsutaan noin 100 henkeä. Pistin heti tohinaksi kun päivä oli päätetty ja pyysin kaksi kaasoa avukseni. Heidän lisäkseen hyvä ystäväni tekee kutsukortit. Hän on tavallaan "varjokaasoni". Kerroin hänelle minkälainen kortti voisi olla ja hän teki muutaman (9) mallin. Nyt niistä malleista on valittu yksi ja kaveroini pääsee niitä tekemään kun materiaalit on kasattu. Häämessuilla olen käynyt toisen kaason kanssa ja toisen kanssa kävin ostamassa morsiuspuvun. Jo tehtyä: -morsiuspuku hankittu -kaasot ja bestman valitttu -kutsukortit tekeillä -kirkko ja juhlapaikka varattu -pitopalvelu varattu (puolet tekee oma äiti, kokki kun on) -kutsuvieraslista tehty (tarkennusta vailla) -teema/värimaailma sovittu alustavasti -valokuvaaja varattu -ruokalista mietitty -budjetti laadittu Vielä tekemättä: -papin varaaminen (lupasivat vcahvistaa kevään aikana) -bändin varaaminen -koristeiden suunnittelu -hääkimpun suunnittelu -kampaajan ja meikin varaus -sulhasen puku -kaasojen puvut -bestmanin puku -kakun suunnittelu (pitopalvelusta) -häämatkan varaus -sormukset yms. naimisiin.infon häämuistilistan mukaan olen aikalailla aikataulussa. Paljon on tehtävää, mutta luotan siihen että ne saadaan tehtyä. Häämatkaa ja hääyön viettopaikka ovat vielä pohdinnan alla. Aika hyvissä ajoin pitää näköjään moni juttu varata ja miettiä En todellakaan halua mitään viime hetken stressiä häiden suhteen. Koen itse että valmistelut ovat jo hyvällä mallilla. Voi olla että olen tässä vaiheessa liiankin luottavainen. Pieniä juttuja tulee varmasti esiin lähempänä, mutta eiköhän niistä selvitä kunnon apujoikoilla. Kun ei itse halua väkisin kaikkea tehdä vaan voi jakaa tehtäviä niin pääsee helpommalla. En malta odottaa sitä päivää!
×
×
  • Create New...