Jump to content
Naimisiin.info

Molliina

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Molliina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juhlapaikoilta ja pitopalveluilta kannattaa myös kysellä paikallisia bändejä. Niillä luulisi olevan hyviä vinkkejä, kun jatkuvasti juhlia järjestävät ja monenlaisiin orkestereihin sitä kautta tutustuvat.
  2. Hmmm, eiköhän tuossa alkuperäisellä kysyjällä ollutkin se idea, että ensiapupakkaus on kaason hoidossa ja sieltä löytyy apua vaivaan kuin vaivaan, tarvitsi sitä sitten kuka vaan.
  3. Meillä oli morsiamen kanssa jo puhetta, että mä otan sille mukaan ainakin: - buranaa tms - xylitolipastilleja - suklaata -ensiavuksi ennen vihkimistä, jos sitä alkaa pyörryttää - huulirasva, huulipuna ja puuteri - laastaria, myös jotain rakkolaastareita jos kengät alkaa hiertää (harkittiin varakenkiäkin, mutta pitää nyt katsoa...) - rommia - nenäliinoja - käsien desinfiointiainetta Häät ei siis vielä tänä vuonna, joten lista ehtii varmaan kasvaa aikalailla ennen hääpäivää
  4. Tunnelmatupa Muuramessa on ihana paikka! Maalaistalo (vai olikohan se ollut joskus kansakoulu?), jonka tupaan mahtuu satakunta (80?) vierasta kaikki samaan tilaan. Itse olin siellä vieraana, kun ystäväni vietti 40-vuotis synttäreitä. Vieraita oli silloin vaan reilu 30, mutta ei tila tuntunut mitenkään liian isolta. Olin siellä talvella, joten piha ei jäänyt mieleen, mutta ainakin siellä oli suuri terassi, joka varmaan kesällä olisi mukava.
  5. Nimenomaan Albasta ei ole kokemusta, mutta ystäväni häitä vietettiin ravintolassa muutama vuosi sitten. Juhlalle oli varattu ravintolan suurin sali, terassi ja baari olivat auki muillekin asiakkaille. Ravintola sinänsä oli ihan tavallinen pienen paikkakunnan ruokapaikka, joka ei mitenkään idyllinen, mutta pienellä koristelulla ihan viihtyisä. Häät olivat aika pienet, mutta paikalla oli tosi paljon hääparin kavereita, joten tunnelma oli ihan kohdallaan. Jos hakee romanttista tunnelmaa, niin en välttämättä ihan mihin tahansa ravintolaan lähtisi häitä juhlimaan. Tai sitten olisi hyvä saada koko ravintola varattua vaan omaan käyttöön. Itse en niin hirveästi olisi välittänyt niistä muista humalaisista asiakkaista, jotka riehuivat terassilla. Albassa ainakin maisemat on kohdallaan, mutta en yhtään tiedä millaiset kabinetit tms juhlatilat siellä on. Voi olla hyvätkin. Vesilinna voisi olla kiva paikka viettää häitä, jos Jyväskylässä haluaa ravintolahäitä viettää. Onko kukaan harkinnut hääpaikaksi noita ravintolalaivoja? Onko niillä kovat vuokrat?
  6. Molliina

    Soittolistat, bilebiisit

    'You can't hurry love' Siinä lauletaan siitä, että kun on kärsivällinen, niin löytää 'sen oikean'. Ainakin Phil Collinsin versio on ihan bilekamaa ja helposti tanssittava. --Molliina
  7. Molliina

    Häätanssi / häähidas

    Me juurikin viikonloppuna mietittiin häätanssia morsiammen kanssa. Meille tuli mieleen Lou Reed: 'Just a perfect day'. Ei ehditty vielä etsiä sitä youtubesta, mutta eikös se menisi hitaana valssina? Tuo jilian ehdottama Jippu & Samuli Edelman - 'Jos sä tahdot niin' on kyllä hieno vaihtoehto myös. Toissakesänä kaverin häissä häätanssina oli miessolistin laulamana 'Aikuinen nainen'. Se oli aika hauska. t: Molliina-kaaso
  8. Meidät vihittiin maistraatissa. Käytiin etukäteen katsomassa paikka ja varaamassa se. Odotettiin kalseaa virastonurkkaa, mutta siellä olikin pieni juhlahuone, jossa nätit valkoiset verhot ja joku kukka-asetelmakin. Mun vanhemmille oli vähän kova pala, ettei menty kirkossa naimisiin, joten tehtiin vanhanaikaisesti niin, että isä talutti mut eteisestä siihen juhlahuoneen puoleenväliin ja 'luovutti' minut sulhaselle samalla kun mun veli soitti poikkihuilulla häämarssin. Meiltä vihkijä kysyi etukäteen halutaanko mahd. lyhyt kaava, vai jotain vähän pitempää. Haluttiin pitempi, joten hän sanoi ensin jotain kaunista avioliitosta ja luki sitten runon, joka kuulemma oli koskettava. Minä nieleskelin siinä vaiheessa niin paljon, ettei siitä oikeasti jäänyt paljoakaan mieleen. Pitää joskus videolta tarkistaa, mikä runo se oli. Me sanottiin perinteisen kaavan mukaiset sormusvalat. Sormukset meillä oli pienessä kultaisessa aarrearkussa, jossa on ollut mun tärkeimmät aarteen 5-vuotiaasta lähtien. Ja sitten mun veli soitti huilulla toisen häämarssin, jonka aikana minä ja mieheni käveltiin huoneen poikki eteiseen, todettiin, että kappale kestää vielä aika kauan ja marssittiin samantien takaisin ja kierrettiin huone vielä uudestaan. Eräänlainen ohjelmanumero sitten sekin Vieraina oli molempien vanhemmat ja sisarukset lapsineen, yhteensä 11 hlö. Tunnelma oli tosi rento ja lämmin, tarpeeksi juhlallinen, mutta ei yhtään 'virastomainen'. Aikaa tuohon meni ehkä noin 10min, siitä sitten koko poppoo lähti moottoriveneellä juhlapaikalle, mutta ensiin tehtiin lyhyt maisemakierros järvellä shampanjan ja mansikoiden kera.
×
×
  • Create New...