Jump to content
Naimisiin.info

elliska

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

elliska's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä häät nyt syyskuussa, väreistä sen verran että tumman turkoosilla ja oranssilla mennään. Pukua tehdessä syksy otettiin huomioon helman pituudessa: sen verran lyhyempi että ei laahaa maata ettei sotkeennu (jos esim. sateinen keli niin vieraiden kengissä kulkeutuu hiekkaa yms vaikken itse paljoa pihalla käviskään pukua sotkemassa), sekä sitten siinä että neulottu semmottinen pukuun sopiva keeppi hartioita ja käsivarsia lämmittämään.
  2. meillä kutsun saa mun entisestä duunista 5 ihmistä, nykyisestä 3. tämä siksi että ovat tulleet niin hyviksi kavereiksi myös työn ulkopuolella. molemmissa paikoissa siis enemmänkin väkeä töissä, mutta kutsutaan ne joiden kanssa tekemisissä myös työn ulkopuolella. kutsut tosin avecittomia, vaikka lähes kaikilla on avokit, yksi jopa naimisissa. uskon ja luotan siihen että ymmärrystä löytyy kun tietävät että häät eivät ole isot (alle 100hlö), ja koska niiden avokkien kanssa melko vähän oltu tekemisissä. ja eikös se ole ihan etiketin mukaankin sallittua kutsua ilman avecia kun kyseessä on esim juuri työporukka joka todnäk tulee yhdessä? näin meillä
  3. häät syyskuussa 2010. silloin yhessä reilut 4vuotta, jotka asuttu käytännössä alusta asti yhessä. oma (tai vielä pankin, eli paljon lainaa) talo, ja yks lapsi joka häiden aikaan todnäk just oppinu käveleen:) molemmat duunarihommissa, ikää morsmaikulla vähän enemmän kun sulhasella:)
×
×
  • Create New...