Joanna_

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Joanna_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Laitetaan tännekin vielä, mitä kaikkea pitäisi ensi viikonlopuksi olla valmiina: Melonisalaatti Kana-pastasalaatti Coctailpiirakat ja munavoi Lihatäytteinen voileipäkakku Kasvistäytteinen voileipäkakku Kinkku-paprikapiirakka Sipuli-paprikapiirakka Sämpylöitä + voita sekä mansikoita tarjolle pöytiin. Juomina vettä, mehua, olut, siideri, lonkero, punaviini, valkoviini. Kahvipöydässä mansikkakakku.
 2. Meillä on perjantaina/lauantaina hääjuhlat ja buffetmenu sisältää vain kylmiä ruokia. Tällä hetkellä näyttää tältä: Melonisalaatti Kana-pastasalaatti Coctailpiirakat ja munavoi Lihatäytteinen voileipäkakku Kasvistäytteinen voileipäkakku Kinkku-paprikapiirakka Sipuli-paprikapiirakka Sämpylöitä + voita sekä mansikoita tarjolle pöytiin. Juomina vettä, mehua, olut, siideri, lonkero, punaviini, valkoviini. Kahvipöydässä mansikkakakku.
 3. Meillä on varattuna heinäkuussa 30 hengen bussi Hki- Vihti - Hki ja hintaa tulee n. 400e.
 4. Meillä on juhlat jaettu sukulaiskahvitteluihin perjantaina ja kaveribileisiin lauantaina. Perjantain juhliin ovat myös lapset kutsuttuna, kutsuissa lukee "herra ja rouva virtanen perheineen". Lauantaille kutsut ovat vain avec ja liitteessä lisäksi maininta juhlien alkoholipitoisuudesta, kaikki ovat tuosta ymmärtäneet että lauantain juhlat eivät ole lapsille sopivat. Muutaman vasta lapsen saaneen kaverin kanssa on sovittu erikseen, että tulevat vauvoineen perjantain juhliin.
 5. ...morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.) ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. ...vihkiminen kirkossa lauantaina ...hääjuhla sen jälkeen ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu ...häävalssi/häätanssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta - morsiamen huntu - isän saattaminen - ruusukimppu - hääkarkit - hääauto - hääparia esittävä hääkakunkoriste - kimpun ja sukkanauhan heitto - häävalokuvaus ulkopuolisen kuvaajan toimesta - itse väkerretyt askartelut - kaasot ja bestman Vihkiminen on meillä keskellä päivää perjantaina, kahdestaan maistraatissa, yksi ystävä molemmilta tulee todistajiksi. Hääjuhla on jaettu kahdelle päivälle, perjantaina sukulaisille kahvittelut ja lauantaina kaveribileet. Hääyö, kuten juhlakin, vietetään omassa kotona. Ja kaaso on paikalla hääyönä, tosin eri huoneessa. Huntua, sukkanauhaa, hääautoa, karkkeja, kakunkoristeita tai tavaroiden heittelyä ei ole. Kimppu kuivakukista ja valokuvaus sukulaisen toimesta. Mies ei halunnut polttareita eikä bestmania. Eikä näitäkään: -bändiä -maljapuheita -riisin tms. viskomista -istumapaikkoja/pöytäjärjestystä -tienvierus kylttejä -ylikoristeellista hörpellystä -kirjallista hääohjelmaa
 6. Itsehän olen menossa ottamaan vielä yhden tatuioinnin lisää ennen häitä jalkaan ja laitan vielä lyhyen puvun, jotta kuva pääsee oikeuksiinsa.
 7. Mulla osa työkavereista läheisiä, osa vähemmän, mutta koska olen heidän esimiehensä, kutsun varmaankin koko porukan. Miehen duunista hänellä on vain yksi läheinen työkaveri.
 8. Tulee aika myöhään, mutta mulle on puku tulossa Belle Modestesta ja toistaiseksi olen ollut tosi tyytyväinen palveluun ja sovitteet ovat jo olleet tosi ihania. Mulle tulee siis yläosaksi korsetti ja alaosaksi fiftarityylinen polvipituinen hame. Vielä kun jostain löytyisi tumman harmaata morsiussatiinia. Jos joku tietää, niin vinkatkaa!
 9. Meistäkään ei kumpikaan kuulu kirkkoon eikä siksi halua myöskään naimisiin/siunausta kirkossa. Kirkko olkoon niille jotka siihen uskovat. Meillä on maistraatissa todistajani 1 läheisin ystävä kummaltakin ja juhlat jatkuvat sitten myöhemmin omassa kodissamme seuraavat kaksi päivää.
 10. Perjantaina klo. 12.00. Kummaltakin 1 läheisin ystävä todistajina.
 11. Taidan luottaa itseeni enemmän tässä asiassa, muutaman harjoitusmeikin teen ennen häitä jotta menee sitten hääaamuna rutiinilla. Kaaso varmaankin tekee "kampauksen" eli kiharoita lyhyehköön tukkaani + tiara päähän.
 12. Olin aina ajatellut pyytää kaasoksi lapsuudenystävääni, jonka olen tuntenut 2 vuotiaasta saakka, mutta.. koska hän on raskaana, järjestämässä omia häitään ensi kesäksi ja asuu 400km päässä, päädyin pyytämään kaasokseni läheisintä opiskeluaikaista kaveriani. Tärkeimpänä kriteerinä se, että kyseessä on ihminen jonka järjestelykykyyn, apuun ja makuun voin luottaa 100%. Tämän lapsuudenkaverini kanssa puhuttiin muuten kaasoiluista ja hän oli tullut samaan tulokseen pyytää jotakuta muuta melkeinpä samoista syistä.
 13. Mun kaaso kysyi heti ensi töikseen haluanko ensinnäkään polttareita ja ilmoitti myöhemmin sitten viikonlopun jolloin polttarit ovat. Näin ihan käytännön järjestelyiden vuoksi, kavereita tulee ympäri Suomen joten helpompi kaikin puolin että minäkin tiedän ja osaan varautua tiettyyn viikonloppuun. Ohjelma muutoin on yllätys, listan tarvittavista tavaroista saan kuulemma etukäteen. Ja kaasolle tein myös listan kutsuttavista.
 14. Meillä häät ensi heinäkuussa, hääpäivänä tulee täyteen 6,5v yhteiseloa, josta yhdessä ollaan asuttu 4,5 vuotta ja kihloissa 2,5 vuotta. Omakotitaloa rakennetaan ja toivottavasti siellä häitä juhlitaankin. Ei lapsia, morsian 29v ja sulhanen 26v.