Jump to content
Naimisiin.info

*Jutta*

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Korpikuusen kannon alla

*Jutta*'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kuvaus suoritettiin luonnonkauniissa ympäristössä muutamia tunteja ennen vihkimistä. Saatiin rauhassa keskittyä kuvauksesta nautiskeluun ja virittäydyttiin juhlatunnelmaan. Juhlapäivänä riitti lämpöä enemmän kuin omiksi tarpeiksi, joten oli ihanaa käydä vielä suihkussa viilennyksellä ennen kirkkoon suuntaamista. Itse vihkimisen jälkeen on paljon muutakin ajateltaa, joten kannattaa miettiä mikä on juuri itselle paras marssijärjestys. Menestystä pohdintoihinne!
  2. *Jutta*

    Ilonaiheita

    Tajusin sitten aamulla, että ravintolaruokien arvonlisävero muuttui heinäkuun alusta. Häiden ruokailun osalta hymyilyttää etenkin kun firman nettisivuilla kerrotaan että... "siirsimme arvonlisäveron muutoksen suoraan hintoihin." Muutenkin järjestelyt etenevät mukavasti ja aurinko lämmittää!
  3. uutta: puku ja muutamat muut fermeet vanhaa: kengät, todellinen kirppislöytö lainattua: vuokrattu alushame sinistä: no ainaskin silmät, jos ei muuta keksi
  4. Lahjalistamme on netissä vieraiden mahdollisia lahjavalintoja helpottamassa. Hääinfossa on maininta lahjapalvelusta ja vieraat ovat sitä käyneet ahkeraan tutkailemassa. Listalla on lähinnä astiaston täydennystä ja muutamia muita tarpeellisia kapistuksia. Lisäksi toiveissa ovat erilaiset lahjakortit ja listassa "yllätyssektori". Laadintavaiheessa mietittiin onko lista turhan pitkä ja pröystäileväinen, mutta vieraatpa ovatkin kommentoineet listaamme lyhyeksi ja tiedustelleet että otammeko vastaan myös rahalahjoja.
  5. Sulho on myös minun vierelläni koko kirkollisen osuuden ajan - ja toki myös tämän jälkeenkin . En näe toimintatavassa mitään epäkorrektia. Jokainen pariskunta tekee kuitenkin omat ratkaisunsa ja toimii niin kuin itsestä parhaalta tuntuu.
  6. Kutsut laitettu postiin Helmin esittelemän ruusu-merkin siivittämänä. Mielestäni nuo mustavalkoiset ovat myöskin mainio valinta!
  7. Kiitos kommenteista kollegat! Tilauksessa on tuo toinen puku. Nyt lisäilen muutamia timankeja sormukseen puvun hankinnasta säästyneillä rahoilla ja odottelen innolla pukua saapuvaksi.
  8. Ei kai siinä maimai09 mitään pelottavaa ole, jos kuvaajan tyyli sinua miellyttää ja hinta on mielestäsi kohdillaan. Omien häideni kuvauksesta maksan 450€ (sis. ALV 22%). Hinta on normaalisti 550€, mutta kyllähän mieluusti tartun tarjoukseen jos sellainen on tarjolla. Hintaan sisältyy dokumentaarista vihkimisen kuvausta, hääjuhlahumun ikuistamista ja miljööpotretit. Kuvausaikaa pakettiin kuluu 10 tuntia. Korkearesoluutiokuvat saa omaan käyttöön dvd:llä ja tämän lisäksi kuvat tulevat nettigalleriaa pariksi vuodeksi. Luonnollisesti päivän ikuistamista suunnitellaan ja juonitaan kuvaajan kanssa etukäteen. Mielestäni olen tehnyt hyvän diilin etenkin kun kuvaajan kädenjälki ja portfoliot ovat miellyttäneet silmää. (Valokuvista saadaan tarpeeksi todisteita, joten liikkuvaa kuvaa ei juhlista tulla ikuistamaan. Näin meillä.)
  9. Tässäpä olisivat vahvat kandidaatit pukukilvassa. Laittakaas kommenttia. Hintaeroa puvuilla on hulppeat 600 euroa.
×
×
  • Create New...