Jump to content
Naimisiin.info

Ruusu2

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Ruusu2 kaikki viestit

  1. Ruusu2

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä mennessä Prinsessa Ruusunen ja tullessa Star Warsista John Williamsin säveltämä Throne room -marssi (jos kanttori sen suostuu soittamaan). Valssina Tapio Rautavaaran Häävalssi.
  2. Ruusu2

    Seinäjoki

    Heippa Johanna1, itsekin ajattelin varata hääkampauksen ja -meikkauksen Katalookista, yksi työkaveri suositteli sitä - saa kuulemma juuri sitä mitä haluaakin, eikä hintakaan ole paha! Valokuvauksen varasimme Studio Mäkisestä, siellä saa otettua myös ulkokuvia (heidän omassa puutarhassaan takapihalla).
  3. Ruusu2

    Seinäjoki

    Kyllä Törnävän se... : Meidänkin pitää vielä miettiä missä hääpotretti oteteen, ajateltiin ensi viikolla mennä vähän kyselemään hintoja yms. Meille tulee vähän erikoisempi kuva, sillä haluamme kaksi Pyhä Birma -rotuista kissaamme mukaan ja emme tiedä mitkä kuvaamot suistuvat ottamaan eläimet kuvaan mukaan. Kampaaja ja meikkaaja puuttuu myös: Prisman parturissa kuulemma tekevät hääkampauksia ja -meikkejä. Kapp Ahlin viereen on tullut (erään tutun mukaan, itse en ole paikkaa käynyt katsomassa) sellainen kampaamo, josta ilmeisesti saa myös häämeikin - itse tykkäisin, jos molemmat hoituisi samassa paikassa. Löytyyhän täältä Sjoelta noita kampaamoita, joten valinnanvaraa on, mutta sitten nämä häämeikin tekijät esim. kosmetologit ovat hieman vähemmässä?! Ainakaan itse en niitä ole kovin paljoa löytänyt.
  4. Ruusu2

    Seinäjoki

    Minä! 22.5.2004 ;D
  5. Meidän menu: Kermalohta Vihersalaattia ja talon kastiketta Mozzarellaista tomaattisalaattia Punapiparjuurisalaattia Naudan punaviinipaistia Pippurikastiketta Tilliperunoita Parsakaali-sipuligratiinia Leipälajitelma ja levitteet Hääkakkukahvit kahden sortin pikkuleivillä 21,50 €/hlö, alle 12-v. ½ hintaan ja alle 4-v. 6 € Alkumaljat alkoholiton siideri 1,80 € lasi Vadelmabooli loppuiltaa vauhdittamaan 165 €/10 l ;D Iltapala: Karjalanpiirakoita ja munavoita Patonkia ja levitettä Tuorekurkkua, herkkukurkkua ja tomaattia 4,90 €/hlö Ruokajuomat sis.hintaan (kotikalja, maito, vesi) Iltapala varataan varmaan pienemmälle väkimäärälle, sillä osa vieraista lähtee jo aiemmin kotiin!
×
×
  • Create New...