pirun morsian

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About pirun morsian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vastaankin tähän itse, kun kuulin viisaammalta vastauksen. Eli ainakin Pennywise esittää kyseisen kappaleen. Jos joku tietää vielä muitakin esittäjiä, niin otan tietoja kiitollisena vastaan.
 2. Tietääkö joku, kuka on esittänyt Ben E. Kingin klassikon Stand by me -biisin sellaisena vauhdikkaana rock-versiona? Sen haluaisimme siviilivihkimiseen poistumisbiisiksi.
 3. Tässä mun kaksi kokemusta Turun hääpukuliikkeistä. Kävin yksin Festival Studio -liikkeessä. Palvelu oli ihan ok. Sovitin muutamaa pukua. Koska olin yksin, olisin toivonut myyjältä enemmän mielipiteitä. En sillä hetkellä oikein osannut päättää, mikä näyttää juuri mun päällä hyvältä. Pari pukua oli mun mieleen, mutta ku ei kolahtanut heti, niin en ottanut sieltä pukua. Lisäksi hintataso oli hivenen liian korkea. Toiseen liikkeeseen, MPP-Lehtiselle, sainkin jo kaasoni mukaan. Saimme katsoa pukuja rauhassa, ja myyjä roudasi sitä mukaa valitsemiamme pukuja sovituskoppiin. Sovituksen aikana myyjä antoi asiantuntevasti neuvoja, mikä puku sopii juuri mun vartalolleni. Neuvot olivat rehellisiä mutta kuitenkin ystävällisiä. Sovitussessio oli hauska ja lämmin. Juuri tällaista palvelua odotinkin saavani! Ja löytyihän se mieleinen pukukin lopulta. Puvun hinta oli myös kohtuullinen, monta sataa edullisempi kuin ekassa liikkeessä! Ihanaa, kun puku on nyt valittu!
 4. Meillä ei vielä ole ihan tarkkaa suunnitelmaa vihkimisen kulusta, mutta tässä tämänhetkinen suunnitelma. Vihkiminen olis ulkona (heinäkuu) hääpaikan pihalla. Häävieraat saavat seistä (kaasot ja bestmanit ohjaavat vieraat oikeille paikoille) paitsi isovanhemmille hommataan tuolit. Meidän paikka erottuu muusta ehkä sellasella puutarhakaarella, joka koristellaan esim. kukkaseppeleköynnöksellä (pöydissä myös luonnonkukkia, joten sopii teemaan). Me tullaan sisään musiikin säestyksellä (ehkä roudataan ulos äänentoistovehkeet tätä varten). Iskä saattaa, ja sulho ottaa vastaan noin puolessa välissä. Sitten vihkiminen kaaren alla. Vihkimisen jälkeen tulee kaverin lauluesitys. Tämän jälkeen on sitten vielä suunnitelmat auki. On ainakin kaksi vaihtoehtoa. Yksi: musiikki vaihtuukin ihan toiseksi (vauhdikkaammaksi) lauluesityksen jälkeen, ja sen aikana hääpari meneekin hääautolle, joka vie hääparin "rakkauden ajelulle". Hauskintahan tässä on se, että autoa ei oikeesti tarvittais, koska ei siirrytä kirkosta juhlapaikalle. Tämän rakkauden ajelun aikana kaasot saisivat antaa käytännönohjeet vieraille juhlan kulusta. Mielestäni hääparin ei tarvitse kuunnella, missä on vessat ja miten ohjelma menee jne. Ja sitä paitsi vihkimisen jälkeen on minusta ihanaa varata pieni kahdenkeskinen hetki hääparille. Näin saa tasattua tunteet, nauttia kuohuvat kahdestaan ja vähän pussailla! Sitten vieraat olis vastaanottamassa meitä ajelululta. Tämän jälkeen olis onnittelut sisällä, ja vieraat menis onnittelujen jälkeen paikoilleen. Vaihtoehto kaksi: Hääpari lähtee sisälle musiikin tahdissa, vieraat jäävät ulos. Tässä kohtaa kaasojen käytännönohjeet ja sitten siirtyminen sisälle, jossa hääpari oliskin jo vastaanottamassa onnitteluja. Tällaisia suunnitelmia tässä kohtaa!