Joanna^

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Joanna^

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Eka ostos taisi olla morsiuslasit. Olin jo päättänyt että morsiuslaseiksi tahdon Iittalan Essence-sarjan kuohuviinilasit. Ostin ne sitten 3v kihlajaispäivän kunniaksi.. Samalla kauppareissulla tuli ostettua lasiastia, jota todennäköisesti käytetään karkkibuffetissa, mutta en laske sitä hääostokseksi, kun tuli käyttöön muutenkin jo nyt.
 2. Kysymys teille, joiden päivää Antti Ekola on saapunut/saapuu kuvaamaan pidemmän matkan takaa. Miten paljon tämä välimatka tulee/tuli näkymään hinnassa? Kilometrikorvauksena vai miten hinnoiteltu? Paljonko? Olisi mahtavaa saada tietää, sillä tämän kuvaajan hinta-laatu -suhde näyttää todellakin loistavalta ja voisin kuvitella varaavani kuvaajan vaikka matkakorvauksista jonkinverran lisähintaa tulisikin.
 3. Itsekin olen miettinyt "polttarien" järjestämistä. En tahtoisi välttämättä niitä tavallisia polttarimenoja, vaan mukavaa yhdessäoloa, ym.. mitä sitä sitten kaikkea keksiikin. Sulhanen väläytteli mahdollisuutta järjestää yhdessä "polttarit". Ymmärrän tämän, sillä sulholla ei hirveästi ole läheisiä kavereita, jotka olisivat kiinnostuneita järjestämään perinteisiä polttarimenoja. Saa nähdä mitä keksitään. Hyvin voi olla että kutsutaan yhdessä sulhon kanssa kavereita kokoon viettämään iltaa joitain viikkoja ennen häitä, eikä edes tuoda esille että nää on sit meijän "polttarit"...
 4. Hääsuunnitelmista ei kauheasti olla vielä hiiskuttu muutakuin äideille, niin kaasoja en ole vielä pyytänyt. En vaan osaa päättää että kaksi vai kolme kaasoa. Kaikki ovat hyviä ystäviä, mutta jostain syystä tuntuu, että kolme kaasoa on liikaa! En tiedä mistä tää ajattelu johtuu. Tiedän että yksi ystävistäni ei loukkaannu vaikka häntä en pyytäisikään, sillä hän tuskin edes sitä odottaa, vaikka kuulisikin hääsuunnitelmien olevan jo käynnissä. Käytännössä en varmaan tarvitsisi yhtäkään kaasoa, sillä en usko antavani kaasoille paljoakaan hommaa. Mutta siis pitää vielä pähkäillä että kaksi vai kolme.... Onneksi on vielä aikaa miettiä...
 5. Olin just täyttäny 21 ja sulho täytti kihlapäivänä 22.. Kihloihin mentiin yhteisellä päätöksellä, ja kihloista oltiin kuitekin puhuttu jo jonkin aikaa. Sormusliikkeessä sitte mietin ääneen että mikäs se kihlapäivä sit tarkalleen olis, ku jotain pitäs sormuksiin kaivertaa. Myyjä sitte sano että se päivä tietty ku kosinta on tapahtunu! No, sitä ku ei virallisesti ollut tapahtunu ni päätettiin sitte että laitetaan päivämääräks sulhon syntymäpäivä joka oli just nurkan takana. Ajattelin että näin ei ainakaan ukko unohda kihlapäivää
 6. Tiimarin valokuvateippi on kätevää ja hyvälaatusta, se on kyl aika kallista verrattuna tavalliseen rullassa olevaan kakspuoliseen teippiin. En ite käytä nykyään paperiaskarteluissani lainkaan liimaa, teippi ei suttaa eikä kupruile, tulee aina siistiä. Pritt-liimateipistä en tykänny jostain syystä yhtään, se liimapinta ei kunnolla pitäny ja välillä se teippi ei pyöriny siellä härpäkkeen sisällä eteenpäin. Voipi kyllä olla että mulle on sattunu eteen joku maanantaiversio kyseisestä liimateipistä jos muilla on siitä hyviä kokemuksia, mene ja tiedä.
 7. Tunnen melkeinpä kaikki kutsuttavat vieraat. Minun puolellani sukua taas taitaa olla muutamia sellaisia, joita sulho ei tunne. Vanhempani ovat luvanneet maksaa pitopalvelun, joten he saavat kutsua erään ystäväpariskunnan mukaan juhliin. Sulho ei heitä ole tainnut koskaan nähdä mutta minä itse olen pikkutyttönä vanhempieni ystävien luona kesäpäiviä viettänyt, joten tunnen itse heidät kyllä. Ja enpä ole tainnut erään ystäväni avecia tavata kertaakaan. Häihin kutsuttavia on noin 140 henkilöä, joten sallittakoon siellä muutaman sellaisen olevankin, jota ei ole vielä tavannut.
 8. Olen yrittänyt miettiä sulholle hyvää ja persoonallista lahjaa, mutta en ole vielä sellaista keksinyt. Kalvosinnapit on aika huono ajatus mun siipalleni, sillä harvemmin niitä tulisi kuitenkaan käytettyä. Taidan kallistua siihen sukunimikylttiin. Pitää vielä miettiä josko jotain siihen lisäksi vielä... Onneksi on vielä aikaa pohtia asiaa
 9. Jännä miten en itse muista ollenkaan mitä kihlasormukset maksoi, vaikka yhdessä niitä oltiin ostamassa. Olin varmaan niin muissa maailmoissa etten sitte summaa painanut mieleen. Kihlani on sileä, puolipyöreä, keltakultainen 2mm leveä kolmella pienellä timangilla. Sulholla samanlainen ilman timantteja. 2mm sopii hyvin näihin nakkisormiini, eikä mielestäni ole ollenkaan liian "ohut". Tykkään hirrrveästi kihlastani Tuskin kihlat kauheasti maksoivat, villi veikkaukseni on, että suunnilleen 200€ niistä yhteensä pulitettiin.
 10. Minulla myös suvussa alkoholiongelmaisia. Tätini mies on jo vuosia juonut liikaa, mutta onneksi tätini on osannut asettaa rajat miehelleen suvun juhlien suhteen. Ehtona on ollut, että joko hän tulee tädin seurana juhlaan selvänä tai vaihtoehtoisesti voi jäädä kotiin halaamaan pulloa jos tahtoo. Tämän vuoksi kyseinen mies onkin jäänyt omasta tahdostaan monista juhlista pois, joissa suku kokoontuu yhteen. Koska tiedän järjestelystä, uskallan hyvillä mielin lähettää kutsun heille kahdelle. Toinen alkoholin väärinkäyttäjä on isäni, mutta luotan siihen että hän osaa käyttäytyä ja ottaa kohtuudella. Ajattelin kuitenkin ottaa asian puheeksi hänen kanssaan lähempänä häitä.