Mai-Linnea

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Mai-Linnea

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Vastaan itse itselleni, jos vaikka vastauksesta olisi jollekin toisellekin hyötyä. Eli Manillassa on talon puolesta tarjota mikki, äänentoistolaitteet ja tykki, tosin lisämaksusta. Hinnat muutamia kymppejä. Meillä kävi nyt niin, että emme saaneetkaan perjantaita varattua järjestelyjä varten. Eli lauantai-aamuna pitäisi sitten kaikki saada tehtyä. Onneksi meille ei ole tulossa paljoa koristeluita, joten käytännössä isoin homma on vain laittaa pöydät ja tuolit paikoilleen. Eiköhän ne saa laitettua..
 2. Kannattanee itse olla sinne yhteydessä jos ei ole kuulunut mitään. Olen ymmärtänyt, että ovat Andreasenilla tällä hetkellä todella kiireisiä. Me teetettiin kihlat siellä alkukesästä ja sanoivat meille jo heti eka kaynnillä, että soitelkaa perään jos ei heistä kuulu mitään, koska ovat valitettavan kiireisiä. Me saatiin haluamamme sormukset ja kaikki oli aina valmista siihen päivään mennessä kuin oli edellisellä kerralla sovittu (me kävimme siis useamman kerran liikkeessä tuon teettämisprosessin aikana), mutta vaati tosiaan sen että itse vain menimme liikkeeseen aina tuona sovittuna päivänä katsomaan onko valmista tai soitimme, että joko voisi tulla katsomaan. Andreasenilla on ollut nettisivuilla ilmoitus, että elokuun loppuun asti eivät pysty vastaamaan sähköposteihin lomien vuoksi normaalilla aikataululla ja kiireisissä asioissa pyytävät soittamaan. Itselleni tuli vastaus sieltä edellispäivänä laittamaani viestiin tänään syyskuun ensimmäinen päivä. Itseäni Andreasen on alkanut kiinnostaa niinkin kovasti, että harkitsen sormuksen hankkimista heiltä, vaikka pk-seudulla asunkin. Mitä mieltä olette, kannattaako lähteä maakunta-matkailemaan sormuksen vuoksi? Kyllä se vastaus sieltä tuli Olen vain sitä mieltä etten rupea perään soittelemaan. Sormuksia on tässäkin maassa pilvin pimein eli jos ei asiakas kiinnosta niin pitäköön hyvänään. Mutta emme ole vielä päättäneet juuta eikä jaata tuon sormuksen suhteen, vaikeaa Mai- Linnea! Mukava ilmaisu tuo maakunta-matkailu meille jotka täällä päin asustamme Sen verran sanoisin että kyllä sieltä Stadistakin löytyy monta hyvää paikkaa missä voit sormuksen teettää eli tuuleehan siihen esim. nuo matkakustannukset vielä hinnan päälle jne. Juu kyllähän täältä paikkoja löytyykin. Tuo Andreasen vaan kiinnostaa hintansa vuoksi; 700 euron hintaero samoilla spekseillä valmistetusta sormuksesta on kuitenkin aika iso, vai kuinka? Ja Tampereelle olisi syksyn aikana joka tapauksessa tulossa reissu työn puolesta, niin miksikäs ei. Tuosta perään soittelusta olen kyllä Magien kanssa täysin samaa mieltä. Meilläkin jäi useampi potentiaalinen catering-firma suorilta sivuun, koska vastausta tarjouspyyntöön ei kuulunut. Jos yrityksessä ei olla tajuttu tarjouspyyntöihin vastaamisen olevan myös sitä positiivista markkinointia, niin olkoon sitten. Näillä firmoilla varmaan riittää sitten asiakkaita muutenkin. Ehkä tiettyyn pisteeseen asti.. (Sorry, taisi mennä ohi aiheen tämä vuodatus..)
 3. Olisiko jollain tietoa, minkälaista tekniikkaa Manillassa on talon puolesta tarjolla? Lähinnä kiinnostaa, että onko siellä mikrofonia, videotykkiä ja kaiuttimia.. Meillä on Manilla varattuna ensi keväänä järjestettäviin häihin ja kovasti täällä jo pohditaan pöytien asettelua ja tanssitilaa. Eli lasilattialla vai dana-salissa, siinäpä pulma. Mielellään katselisin myös kuvia paikan päältä hääkattauksen kanssa, jos jollain niitä olisi laittaa. Täytyy kyllä mennä vielä paikan päälle katsomaan joku kerta, kun paikka on häätällingissä.
 4. Te, joilla kirkon ulkopuolella on heitetty riisiä (tai ohraa, raesokeria tms), minkälaisessa astiassa teillä niitä on tarjottu vieraille? Haluaisin jotain muuta kuin sen perus-korin.. Voisiko se olla vaikka joku kevyt lasimalja?
 5. Kannattanee itse olla sinne yhteydessä jos ei ole kuulunut mitään. Olen ymmärtänyt, että ovat Andreasenilla tällä hetkellä todella kiireisiä. Me teetettiin kihlat siellä alkukesästä ja sanoivat meille jo heti eka kaynnillä, että soitelkaa perään jos ei heistä kuulu mitään, koska ovat valitettavan kiireisiä. Me saatiin haluamamme sormukset ja kaikki oli aina valmista siihen päivään mennessä kuin oli edellisellä kerralla sovittu (me kävimme siis useamman kerran liikkeessä tuon teettämisprosessin aikana), mutta vaati tosiaan sen että itse vain menimme liikkeeseen aina tuona sovittuna päivänä katsomaan onko valmista tai soitimme, että joko voisi tulla katsomaan. Andreasenilla on ollut nettisivuilla ilmoitus, että elokuun loppuun asti eivät pysty vastaamaan sähköposteihin lomien vuoksi normaalilla aikataululla ja kiireisissä asioissa pyytävät soittamaan. Itselleni tuli vastaus sieltä edellispäivänä laittamaani viestiin tänään syyskuun ensimmäinen päivä. Itseäni Andreasen on alkanut kiinnostaa niinkin kovasti, että harkitsen sormuksen hankkimista heiltä, vaikka pk-seudulla asunkin. Mitä mieltä olette, kannattaako lähteä maakunta-matkailemaan sormuksen vuoksi?