Jump to content
Naimisiin.info

lauriza

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän lauriza kaikki viestit

  1. Haha, voi ei, eihän meidän mielipiteet nyt mene yhtään yksiin! Olen siis päättänyt ostaa Enzoanin, mutta ajattelin kysyä teidän mielipiteitä kuitenkin. Kiitos niistä! Enzoani vain oli se puku, josta tuli heti OOH fiilis itselle. Se tunne että "This is it!" . Kaasoilla tuli itseasiassa tippa linssiin, joten usko että kovin paha voi olla. Kävimme heti perään Stockmannilla sovittamassa vielä Pronoviasta, mutta olimme kaikki yksimielisiä että Enzoani istui paljon paremmin. Enzoanin plussia oli lisäksi se, että se oli huomattavasti mukavampi päällä, ja öhöm, 800e halvempi, mikä on aika iiiso plussa!
  2. tiia-maria, puku näyttää sopivan sinulle oikein hyvin! Se on varmasti tosi ihana sitten kun saat jotain vähän kohottamaan helmaa! Sovituskuvia Enzoanin Belgiumista. Sovituspuku oli inasen pieni, ja meni siksi vähän ruttuun vyötäröltä. Lähikuvassa puku on vielä auki rintojen takaa, mutta siinä näkyy vähän paremmin tuota istuvuutta lantiolta ja vyötäröltä. Onko parempi kuin Pronoviaksen Flauta?
  3. lauriza

    Hääpukunne hinta

    Maksan Enzoanistani 1290e. Hääpuku on asia mihin haluan panostaa. Voisin ostaa käytettynäkin, mutta en ole ko. mallia löytänyt luotettavalta myyjältä. Aion laittaa sen kiertoon omien häiden jälkeen. Onneksi minulla on tähän mahdollisuus sitä kautta, että saamme esimerkiksi mahd. bändin, dj:n, pitopalvelun, kutsut ja koristelut sekä kampauksen ja meikin suhteilla aika edullisella. Eli kukin tyylillään, eikös niin? Pääasia, että jokainen morsian saa olla tyytyväinen pukuunsa, maksoi se 50 tai 5000 euroa .
  4. lauriza

    Kerhola (Nokia)

    Kiitos tiedosta! Mekin ollaan ajateltu vuokrata neljään tai viiteen asti, koska juhlimishaluisia kavereita löytyy. Aijai, nyt tarvitsisi sitten vaan varata pitopalvelu niin olisi juhlaosiokin jo paremmalla mallilla! Täytyy nyt vaan vertailla Kimberiä vrt. muut.
  5. lauriza

    Kerhola (Nokia)

    Mua kiinnostaisi tietää Kerholassa juhliaan viettäneiltä, kuinka myöhään olette siellä juhlineet? Jos juhlat kestävät vaikkapa aamuyöhön, tuleeko esim vartija tai joku sulkemaan ovet vai mitenkä tämä hoidetaan?
  6. Htikkis, täältä lähtee myös ääni AD:lle! Palan halusta päästä sovittamaan sitä itsekin, joten olen ehkä hitusen puolueellinen. Mielestäni malli kuitenkin laskeutuu paremmin takaa ja kuten Kittykinn sanoi, korostaa kauniisti vyötäröä.
  7. Kiitos tytöt mielipiteistä, rehellisiä nimenomaan kaipasinkin! Puitte mun ajatukseni sanoiksi, eli pökkelöllä tarkoitin nimenomaan korostunutta vatsaa. Puku oli siitä jännä, että livenä vyö korosti vyötäröä kauniisti ja itseasiassa kavensi lantiota, mutta en halua pukua joka kuvissa ei näytä hyvältä. Kuva on otettu hitusen alaviistosta kylläkin, mutta kuitenkin. Onneksi pitsipukuja on niin paljon tarjolla ja häätkin ovat vasta viikko Kittyn jälkeen, olen ainakin ajatellut sovittaa vielä Enzoaneja ja Sotteroita samoin kuin tuota Flautaa yhden koon pienempänä jos jostain löydän. Tässä on vielä aikaa löytää puku joka on täydellinen joka tavalla! lingonberry, missä liikkeessä olet kokeillut tuota Atelier Diagonalin 5031:tä? Haluaisin kovasti sovittaa sitä, mutta Tampereen Tyynelässä sitä ei näkynyt.
  8. Pheebo: kummatkin puvut ovat ihania. Materiaalin puolesta sanoisin 1 ja mallin puolesta ehkä 2. Mutta mielestäni voit hyvällä omallatunnolla ottaa kumman vaan! Sovittelin tänään Morsiusgalleriassa Pronoviaksen pukuja ja heti rekissä Flauta kiinnitti huomioni. Sopisi meidän semivintage teemaan ja tyyliini aivan loistavasti. Mielestäni näytti tosi hyvältä päälläni peilissä, vaikka sovituspuku olikin hiukan väljä, enkä jaksanut napittaa kiinni asti... Nyt kuvia katsellessa vaan iskee epäluulo, näytänkö liian pökkelöltä puvussa? Mitä mieltä olette? Mainittakoon nyt että olen noin 5kg "tuhdimmassa" kunnossa kuin yleensä, olen ajatellut ennen häitä päästä entisiin mittoihin ja vähän kiinteytyä... Muotoni eivät ikinä kuitenkaan muutu olennaisesti.
  9. lauriza

    Kerhola (Nokia)

    Me varasimme kerholan 14.7.2012 Paikka vaikutti ihanalta. Sain vinkin paikkaan täältä, ja se vastasi täydellisesti sitä mitä olimme hakeneet! Emme missään nimessä halunneet mitään seurantaloa muistuttavaa, muttemme kuitenkaan halunneet maksaa ihan hirveitä summia. Lisäksi meille oli tärkeää, että juhlapaikalla saa olla niin myöhään kun haluaa, ja saa viedä omat juomat. Emme ole vielä kilpailuttaneet pitopalveluita, mutta jos Kimber tosiaan laskuttaa pöytäliinoista, tulee siitä iso summa lisää... Jos luette tätä vielä, olisi aivan ihanaa, jos voisitte Jennii ja KiKi- kertoa miten teidän juhlanne sujuivat!
  10. Noniin, vaikka häihin on vielä 1,5v aikaa, kai sitä voi tuoda esille jo hääpuku unelmiaan? Pullervo, tuo sinun postaamasi puku on superkaunis! Erittäin keveä ja tyylikäs. Minulle tulee mieleen joku antiikin kreikan jumalattarista. Itse en ehkä laittaisi huntua, mutta kyllähän tuohon joku kevyt ja yksinkertainen sopisi. Tässä on minun unelmapukuni/ tuleva pukuni. Teetän todennäköisesti mekkoni siis tämän mallin perusteella, mutta minun mekkoani muokataan (ehkä) yksiolkaimiseksi? Ja ehkä tylliä muokattaisiin vähän vähemmän pöyhkeäksi. Joka tapauksessa siis muhkeaa helmaa tulossa. Kengäksi tulevat mustat kiiltonahkaiset Minna Parikan Raquelit. Jos olisi varaa, niin ostaisin kyllä kelpuuttaisin tuonkin... Jos siis satutte törmäämään vastaavan tyylisiin edullisempiin jossain, niin saa vinkata Olen myös miettinyt, että voisikohan tuota mallia vähän lyhentää edestä, niin että nilkat näkyvät. En osaa oikein kuvitella vielä miltä näyttäisi.
×
×
  • Create New...