Keelya

Morsian
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Keelya

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lappi
 1. Hih, meillä oli vieraita itsehääaterialla 13 henkeä, ja myöhemmin lahjarahaa saatiin sitten muilta sukulaisilta. Eli jotain 2500 € yli meni. Tosin kovasti vaikutti isäni sekki, joka oli melkein puolet tuosta rahasta.
 2. ^ Kiitoksia marsa- tuo on ihan täydellinen! En yhtään ajatellut tuon suuntaista, auttaa tosi tosi paljon
 3. Hei! Tarvitsen pikaista apua, tuntuu ettei itse saa mitään siistiä väännettyä! Eli meidät vihitään maistraatissa 5.8 perjantaina, jonka jälkeen mennään perheiden kanssa syömään ravintolaan. Sunnuntaina eli 7.8 meillä on avoin kahvittelutilaisuus omassa kodissa. Emme ole laittaneet erillisiä kutsuja muille ihmisille,jotka ovat tervetulleita meille kotiin. Ajattelimme että laitetaan lehteen ilmoitus, plus puskaradio ja mä laitan omaan facebookiin tietoa. Mutta ongelma on missä muotoa? Miten voisi hienosti ja miksi edes kutsua tuota sunnuntain tilaisuutta? Ja ilmoitus ei tarvitsisi olla mikään pitkä tietenkään, kun lehteen tulee, vaan siisti ja ytimekäs. Olisin aivan extra todella iloinen, jos joku osaisi auttaa minua!
 4. Minä en meikkaa ikinä enkä osaa meikata. Ne kerrat kun joku tai itse olen kokeillut meikkiä, saavat minut tuntemaan itseni epävarmaksi En tykkää yhtään. Nyt sitten mietin että meikkaisinko omana hääpäivänä. Minusta on järjetöntä mennä laittaan monien kymmenien eurojen meikkiä ammattilaiselle, kun en muuten meikkaa ikinä, ja sitten hääkuvissa olen ikuistettuna jonain muuna, kuin mitä olen normaalisti. Hiuksetkin toivon että olisivat mahdollisemman luonnollisen näköiset. Olen kysynyt muutamilta tutuilta että jos he voisivat VÄHÄN meikata minua, siis hyvin kevyesti. Kukaan ei edes suostu kokeilemaan! Joten alan kohta taipua sille kannalle että annan olla. Tai sitten pitää alkaa opetteleemaan. PÖH PAH PYH!
 5. ^ ja mua siis varmaan hävettäisi ja nolottaisi olla siinä kirkossa alttarilla, kun pappi puhuu luojasta ja jumalasta, jne. Mulle kun se kaikki ei ole totta, nii kyllä saattaisin hermostuakin että olkoot! Sitten oliski ihan kamalaa, ku morsian ja sulhanen siinä naamat väärin päin olis alttarilla.
 6. Firenzessä oli myös noita lukkoja jossakin, siis tietty paikka. En vain muista enää paikan nimeä, mutta siinä lähellä, ympärillä oli paljon koruliikkeitä ainaskin.
 7. Meillä piti olla simppelit, edulliset kutsut. Nyt tuntuu että leviää koko homma käsiin, kun ei olekaan hyvä tämä tai tämä. Mies vaan että ostetaan uutta paperia ja kartonkia jne. Mutta ei kun budjetissa on tietty summa, sillä on pärjättävä! Ja sitten on joka paikka täynnä ihme kartonkeja ja muita sälää eikä tuu ikinä käytetyksi, ÄRRR!!!
 8. Tunsin suurta helpotusta kun päätimme pitää sittenkin pienet häät ja mennä ravintolaan. Ravintola huolehtii ruuista, pöydistä, tuoleista, liinoista, astioista, serveteistä, kakusta, kahveista, koristelusta. Ja Tämä kaikki kuuluu 32€/henk hintaan. Ja koska meille tulee pienet häät, maksamme mielellämme enemmän kunnon ruuasta. Aivan ihanaa, ei tarvitse edes teemavärejä miettiä enään, kunhan vain hommaa itsensä paikalle, nauttii ja maksaa laskun!
 9. Minä laitoin kahteen ravintolaan tarjouspyyntöä, toinen vastasi alle viikossa, ja toisesta ei ole kuulunut edelleenkään mitään. Mutta ei haittaa, tämä joka vastasi, tuntuu niin paljon paremmalta ja pidämme kovasti
 10. Paljonko teillä on maksanut tuo alku malja, ja esim. kaksi kaatoa viiniä? Itse ajattelimme että vieraat saavat itse (yht 11) ostaa viiniä jos tahtovat, sillä tiedän että kaikki eivät perheistämme edes tykkää viineistä. Mutta esimerkiksi minä mielelläni joisin valkoviiniä, mutta en IKINÄ punkkua. Hmm.. Eikö se maito, mehu, vesi, kotikalja riitä?
 11. Sillon kun itse kerroin äidilleni että me ei menn' kirkkossa naimisiin, niin kuitenki ehdotti että otettas se siunaus maistraatin lisäksi. Kun kysyin että miksi, niin vastaus oli "No kun niin yleenä tehdään" Minä en todellakaan halua mennä kirkossa naimisiin siksi koska se NYT ON VAAN TAPANA. Minusta olisi tekopyhää ja väärin niitä kohta jotka oikeasti uskovat kirkkoon, jos me jotka emme usko, menisimme ihan vaan tavan vuoksi vihittäväksi. Muuten ei olekaaan nurinoita tullut, kun olen niin näpäkästi heti alkuunsa laittanut loput arvosteluille.
 12. Meille on varattu Oulun Sokos hotel Arinasta superior huone, johon kuuluu sauna sekä poreamme. Sitten on vip-kori, eli meitä odottaa suklaata ja viiniä huoneessa. Aamulla tarjoillaan aamiainen huoneeseen ja myöhäinen huoneen luovutus kello 15.00. Hintaa jäi 126 €. Siis IHAN HUIPPUA! Tosi edullinen Oih en malta odottaa, kaikkea kivaa tulevassa
 13. Me meinattiin jättää hääyö pois ihan säästämisen vuoksi. Mutta kuitenkin kun meille ei ole tulossa mitään suuria, myöhään kestäviä juhlia, niin haluttiin sitten hemmottelua ja varasin tänään hääyön hotellista. Saatiin vielä aikaisen varaajan alennusta 30 €, jolloin yölle jäi hintaa 126 €. Huone on superior, jossa on sauna ja poreamme (oih!), huoneessa odottaa meitä vip-kori, eli viiniä ja suklaata, aamiainen tarjoillaan huoneeseen ja myöhäinen check-out. Siis aivan täydellistä! Lisäksi saadaan s-bonukset Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Elukoille vain pitää keksiä joku järjestely, kissat voi joku käydä hoitamassa, mutta koira tarvitsee erityishuomiota, saa nähdä meneekö sekin hurttahotelliin
 14. LIIAN MONTA ASIAA!! Iloinen kun olen saanut niin paljon aikaan tällä viikolla häiden suhteen: Esteettömyys tutkinta pyynnöt laitettu vetämään, maistraatti varattu, ravintola all most buukattu, ihana hääyö varattu edulliseen hintaan, siskoa pyydetty kaasoksi (lähetin tänään itse tehdyn kortin ) ja meillä on häämatkaki varattuna Roomaan! Siis aivan fantastinen fiilis, ihanaa! Ihanaa kun tulee kesä, ihanaa kun koulu loppuu, ihanaa kun minulla on maailman ihanin mies! Ihanaa ku mie olen laihtunut 5 kg lyhyessä ajassa, KAIKKI ON NIIN TÄYDELLISTÄ!
 15. Meillä tulee olemaan vieraita n. 11. Maistraatissa perjantaina vihitään, sinne paikalle saa tulla sitten vaikka kaikki jos haluavat, sen jälkeen menemme syömään varattuun ravintolaan. Illalla sitten ehkä vähän juhlitaan. Meillä on kutsuttuna siis ihan vaan perheet, vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat, plus kaikkien avecit jos on joku mies tai nainen. Siis neki on läheisiä Mietin että olisiko ihan typerää laittaa erilliset, pienet kutsut muille tutuille, kavereille ja sukulaisille, että sunnuntaina saa tulla kakku kahville/voileipäkakulle meille omaan kotiin? Kun ei tosiaan ole varmaa maksaa ravintolaan niin monelle, ja kun mulla riittää noita sukulaisia, kun miehekkeellä tonne häihinkin tulee vaan 4 kpl, loput mun puolelta.