Jump to content
Naimisiin.info

Tsirppis

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Tsirppis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli ihan vain pussukka, johon olin kirjoittanut "Kaikille, tarpeeseen". Meillä tuo riitti, ketjussa mainostettuja hamstereita ei siis tainnut osua paikalle.. Yhtä asiaa en listoilla ole nähnyt; käsidesiä. Muistakaahan sekin...!
  2. Tsirppis

    Suuteloittako kirkossa?

    Meillä pappi (tuttumme) sanoi (en kyllä muista missä kohdassa! täytyy katsoa videolta) miehelle että "You can kiss your wife". Se oli tosi hauskaa Rouvaa pääsi ukko siis suutelemaan.
  3. Meillä oli juhlat NMKYllä tänä kesänä. Tila toimi hyvin ainakin meidän yksinkertaiseen makuumme Laita yksäriä niin jutellaan lisää koristeluista ym. asioista.
  4. Tsirppis

    Edullisia boolivaihtoehtoja

    Meillä hyväksi havaittu, edukas booli koostuu about näin: (tämä siis perusohje, kertaamalla suurempia annoksia) 0,5 l väkevää (eikä sit läträtä niillä 80 volttisilla, eivät sekoitu kauniisti. Tähän toki vinkit mutta liikaa askartelua mun makuun) 0,5 l likööriä (meillä käytetty mansikkaa, omenaa, lakkaa jne...) 0,5 l limpparia (sitruunapohjainen, en halua mainostaa tuotemerkkejä...) 1,5 l vissyä tai kivennäisvettä. Tottahan on, että volat jää tässä melkein keppanan tasolle, mutta toisaalta ainakin omissa juhlissa (kuumana kesäpäivänä) oli hyvä, ettei porukka sitten aivan mennyt hötkyttelykuntoon. Joku valitti, että viina ei maistunut, mutta mielestäni hyvässä boolissa sen ei edes kuulu maistua. Jos haluaa viinan makua, niin ainahan voi ottaa oman taskupullon mukaan... Tuosta annoksesta riittää peruslaskelman mukaan (yht. 3 l) noin 30 annosta juomaa, hinta jotakuinkin Viron viinoin ja Lidlin limpparein 10 e /satsi.
  5. Ongelma ratkaistiin lopulla pakastimilla. Esim. Kolmiovoileivät kestivät pakastamisen hyvin, samoin lihapullat. Juhlat olivat, ainakin morsiammen näkökulmasta, todella onnistuneet!
  6. Meillä on nyt sellainen tilanne, että jääkaappeja on rajattu määrä, ja pitopalvelu tarvitsee ne käyttöönsä. Eli; iltapalalle pitäisi nyt NOPEASTI keksiä jotankin iltapalaa, joka ravitsee ja täyttää, eikä tarvitse jääkaappia. Pakastin on. Ideoita siis pöytään. Häät on jo ensi lauantaina, eli ei tässä mitään paniikkia...! Listaan tähän jo omat ideani, mutta varsinkin ruokaisuuteen kaipaan ajatuksia! - Tapakset; Oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, artisokat, minimaissit ym. "Säilykkeet" - Palttoonapit ym. voileipäkeksityyppiset - Marjakiisseli (en tätä oikein häissä näkisi...) ... Eli apu todella tulee tarpeeseen...!
  7. Tulee maksamaan sellaiset rapiat 150-200 eskoa, tässä on kyllä jo koekampaus ja -meikki. Olen samaa mieltä vieras_Merjan kanssa - Oulussa ON kallista. Piti oikein etsimällä etsiä, että löysi alle 250 paikan...
  8. Edelliseen jatkan, että Berliinissä ihanaa kävelyä, katselua ja jos haluaa panostaa: Madame Toussaudin vahakabinetti. Meitä ainakin nauratti, ja juttua riitti! Itse ollaan lähdössä Budapestiin, jonne saatiin edullinen neljän päivän reissu. Suosittelen tilaamaan kaikki mahdolliset tiistai-tarjoukset ym. sähköpostiin, niistä löytää sitten hyviä matkailuvinkkejä järkibudjetilla. Meille on tullut jo lähes tavaksi majoittua vähän kauempana keskustasta, matkustaa busseilla ja metroilla ja syödä paikallisten suosimissa paikoissa jo aivan kulttuurinkin vuoksi. Yleensä hinnatkin ovat olleet edukkaat, jos edes alkeet on osannut paikallisesta kielestä. Vain pari kertaa ollaan reissussa maksettu ns. paikasta eli käyty kahvilla jollakin kuuluisalla aukiolla.
  9. Tsirppis

    Hiilihapoton booli

    Miten olis kelkan resepti? Tässä drinkkinä, mutta toimis varmaan ihan boolinakin. 2 cl Vodka (Mustaherukka) 2 cl Passiohedelmälikööri 10 cl Appelsiinimehu Tai joku muu mehupohjainen, maitopohjainen (esim. Jallukannu) voi olla kesähäissä riskaabeli tuon maidon vuoksi. Mehut pysyvät toki parempana. Yksi hyvä voisi olla myös vanilijavodka (tai vodka ja vanilijasiirappi) sekä omenamehu. Voi vain olla aikasta makeaa. Joskus oon ollut myös juhlissa joissa oli tehty mansikkaboolia muistaakseni ihan kossusta ja mehukatista Opiskelijaelämää! Riippuu väristä mitä haluaa, mutta eiköhän noita hiilihapottomiakin aika mukavasti löydy kun tosiaan päättää värin ja maun pääpiirteissään. Tsemppiä!
  10. Tsirppis

    Boolin vahvuus!

    Itse ennen eräässä nautintoliikkeessä työskennelleenä (ja myös boolivinkkejä antaneena) ihmettelen, että miksi sitä boolin prosenttimäärää kuuluttaa? Keski-ikäisille miehille se tunnetusti on hyvin tärkeää Hyvin tehtynä myös yli 10prosenttinen ei maistu alkoholilta (vinkkinä ulkomaiset mehut, Suomesta ei tarpeeksi makeita tarjolla) joten onko tarkoituksenmukaista että kossun tai muun väkevän maku tulee lävitse? Meille tulee juurikin keppanan vahvuista boolia, muuten menee liian äiteläksi. Ja jos prosentteja haluaa nostaa ilman viinan makua suosittelen kuoharia tai halpisvalkkaria.
  11. Tsirppis

    Ouluttaret 3

    Etäoulumorsian, kesä 2010, ilmoittautuu myös. Meillä on Cedwan kanssa sama "kaava" eli vihkiminen Tuirassa, ja sieltä NMKY:lle. Päivä vaan vajaa kuukausi ennen! Jos kokemuksia, siitä, miten vierailta onnistuu välin kävely, niin laittakaahan...
  12. Hei onko jollain kokemusta Raatista (meillä häät heinäkuussa 2010) niin, että Kuusisaaressa on juhlat? Qstock onneksi ei ole kyseessä... Muutkin kokemukset Raatista kiinnostavat. Meillä paikkaan vaikutti eniten sijainti ja koko, kävelymatka piti olla kaupungista kirkolle ja juhlapaikkaan kun monet vieraat saapuvat kauempaa. Nyt vain epäilyttää, pitääkö vielä vaihtaa paikkaa meluhaitan / kutsumattomien vieraiden pelossa. Help!
  13. Tsirppis

    Raatin NMKY (Oulu)

    Meillä on Raatissa kesällä 2010 häät. Nyt vain pohdiskelin, onko jollain kokemusta ks. paikasta, kun Kuusisaaressa on jotakin juhlallisuuksia (esim. keikkaa tai konserttia). Ihan Qstock meidän juhlille ei osu, mutta joku pienempi räme kuitenkin. Eli; jos jollakin on edes JOTAKIN kokemusta vieraana tai muuten niin suuri kiitos!
×
×
  • Create New...