Li-la

Morsian
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Li-la

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Eli kärjistettynä esimerkiksi yksinhuoltajilla, työttömillä, opiskelijoilla, eläkeläisillä tai muuten työelämän ulkopuolella olevilla tai vähemmän rikkailla ei ole oikeutta mennä naimisiin ollenkaan, tai järjestää ikimuistoisia hääjuhlia perheen tai jonkin muun tahon vapaaehtoisella avustuksella? Toki voi järjestää myös vain vihkimisen, sehän on ilmaista, mutta miksi ei järjestäisi samalla mieleisiään juhlia jos joku hyvää hyvyyttään haluaa rahallisesti avustaa. Tuskin kukaan vanhempi on aseella uhattuna luvannut osallistua kustannuksiin. Joo, tähän aikaan yöstä olen näköjään provosoituvaa tyyppiä!
 2. Meille ilmoittautui 14 ihmistä, joista 8 varsinaisten kutsuttujen lapsia (kuoressa vain vanhempien nimet) ja 6 aivan jostain puun takaa ilmoittautuneita. Heidän talouteensakaan ei kutsua lähetetty.. No, päädyimme siihen ratkaisuun että lapset voivat tulla, he ovat keskenään serkuksia joten saavat viihtyä ns. lastenpöydässä. Itse olin ajatellut ettei häihin tulisi lainkaan lapsia, mutta en hennonnut kieltääkään. Nämä kuusi vapaamatkustajaa kyllä saivat vastauksen, että valitettavasti ette ole kutsuttujen joukossa. Välillä miettii, kuinka tyhmiä ihmiset voivatkaan olla..
 3. Miekin tykkäsin siitä jaksosta, jossa oli tämä päihderiippuvainen morsian ja rauhaa rakastava mies. Itse asiassa oon itkenyt liikutuksesta joka ikinen kerta kun oon sen jakson katsonut (boksilta), kun se pappi mainitsee siitä kuolleesta tyttärestä. Samoin itken aina kun keskiaikaisessa kirkossa vihityn parin morsian laulaa miehelleen alttarilla. Tyyliltään lempparini on ollut se Henna, jonka miehen suvun rahoista on täälläkin kiivaasti keskusteltu. Kaunis tyttö, ihana puku, kukat ja kampaus. Itselle tulee kuitenkin vähän erilaiset, en ole niin hoikka että minua pukisi sen mallinen mekko kuin Hennalla oli.
 4. Minä olen ajatellut kaasoilleni satiininauhasta rusettia ranteeseen. Värinä on luultavasti valkoinen, sopii jokaisen omantyyliseen asuun. Kokona sellainen aika hillitty, ei mitään maata laahavaa rusettia.. Nuo tiarat ovat myöskin kaunis idea, mutta ainakin täälläpäin pienimmätkin tiarat maksavat monta kymppiä, ja kun kyseessä on 4 kaasoa nousee hinta äkkiä lähelle sataa euroa = aivan liikaa. Kukkia olin ajatellut myös, saa nähdä päädynkö kukkiin vai nauhoihin.
 5. Minuakin kosittiin ilman sormusta ja en ollut pettynyt, päinvastoin! Liikkeessä mies näytti etukäteen katselemiaan muutamia sormusmalleja ja yksi niistä olikin sitten ihan täydellinen Mitään ei oltu kuitenkaan ostettu etukäteen, ja se oli hyvä se, pääsin sitten valitsemaan mieleiseni.
 6. Yllätys oli, mies kosi kun oltiin menossa nukkumaan omassa kotona. Minulla ei ollut edes silmälaseja päässä enkä ensin nähnyt että mitä se mies siellä lattialla könyää polvillaan :D Häiden ajankohta sovittiin sitten toki yhdessä.
 7. Kuvaaja on mukanamme koko päivän, joten kuvat otetaan jossain välissä juhlaa (esim. ruokailun jälkeen kun on pieni tauko ohjelmassa, ihmiset saavat käydä tupakalla, vessassa, siistiytyä ja seurustella hetken ennen ohjelman jatkumista). Mikäli kuvaaja nappaa jonkun hyvän tilannekuvan, saatamme käyttää sitäkin kiitoskorteissa. Missään tapauksessa ei mitään jäykkää pönötysposeerausta!
 8. En kutsu omia työkavereitani, mutta miehen puolelta tulee esimies (samalla serkku) puolisoineen ja yksi työkaveri, joka tosin oli jo kaveri ennen työkaveruutta. Omasta harjoittelupaikastani kutsun kyllä muutaman ihmisen, mutta he eivät varsinaisesti ole työkavereita, kun en siellä enää ole töissä. Satuimme vain ystävystymään harjoittelun aikana.
 9. Maksamme itse noin 1000e, sulhasen vanhemmat myös 1000e, samoin oma äitini puolisoineen ja isäni saman verran. Yhteensä siis noin 4000e budjetti. Iät ovat 20 ja 22.
 10. Häät ovat Rovaniemellä, missä me molemmat olemme myös syntyneet. Asumme myöskin Rovaniemellä.
 11. Mulla on molempia kymmeniä jaksoja nauhalla ja tykkään enemmän Satuhäistä. Enemmän "normaaleja" pareja kun taas Meidän häissä tuntuu olevan enemmän vähän erikoisempaa sorttia. En myöskään tykkää mainoksista ja Satuhäissä pari itse pääsee mielestäni enemmän kertomaan häistään.
 12. Hääpäivän tienoilla ollaan oltu yhdessä 2,5 vuotta. Yhdessä ollaan siitä asuttu 1,5 vuotta. Yhteinen koira löytyy ja molemmat opiskellaan; minä ammattikorkeassa ja mies yliopistossa. Molemmat käydään osa-aikaisesti töissä. Osasyy nuorena naimisiinmenoon löytyy kristillisestä arvomaailmastamme, mutta se ei todellakaan ole pää- eikä ainoa syy.
 13. Omat häämme ovat keskikesällä, mutta isosiskon helmihäät olivat tunnelmaltaan kyllä myös kauniit. Eniten varmaan kesässä häiritsee yötön yö, koska kynttilät eivät pääse oikeuksiinsa. Muutenhan yötön yö on mitä kaunein. Lapin ihmisenä se vielä on itselle jotenkin erityisen tärkeä.
 14. Olin kihloihin mennessä 19-vuotias ja mieheni 21-vuotias. Häitä tanssin 20-vuotiaana ja mieheni vastaavasti 22-vuotiaana, täytämme muutaman kuukauden kuluttua häistä 21v ja 23v.
 15. Jaha, vai sellaista? No ei tullut pikkusiskosta apukaasoa, kun ei pyyntöä sittenkään kuulunut. Mutta en kanna kaunaa. Itselläni on neljä kaasoa. Yksi kaasoista on pysynyt ystävänäni 6-vuotiaasta asti eli 15 vuotta, muut kolme olen tuntenut alle vuoden, tutustuimme ammattikorkeakoulussa. Silti nämä kolme ovat paljon läheisempiä kuin monet kauemmin tuntemani ihmiset, plus he ovat sopivasti romantiikkahöpsöjä! Yksi kaasoista kaiken lisäksi laulutaitoinen ja haluaa laulaa häissämme. (Ei sillä etteivätkö kaksi muutakin osaisi laulaa )