Jump to content
Naimisiin.info

NickyRE79

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän NickyRE79 kaikki viestit

  1. Tästä luulin että mulla on ihan selkeät sävelet, että haluan leveän "rivitimantti"-sormuksen, jossa timantit hieman koholla ja kuin ilmassa, mutta nyt on katse kovasti kääntynyt ihailemaan yksikivisiä sormuksia. Olisi tyylikäs. Pitää tietenkin sovittaa mikä sopii kihlan kanssa yhteen.
  2. En tiedä hintaa kun mies kosi, mutta arvioin kihlasormuksen olleen noin viidensadan euron paikkeilla.
  3. NickyRE79

    Penkin alle mennyt kosinta

    Heh heh, olipa täällä muutamia hyviä, joille sai oikeesti nauraa hymyssä suin. Vaikka ei välttämättä ole mennyt toiveiden tai haaveiden mukaan, niin varmasti monesta jää silti hauska ja rakas lämmin muisto mille nauraa yhdessä myöhemmin.
  4. Yllätys oli, mutta olin toki aavistellut että hänellä saattaa olla kosinta mielessä, eli ajatus ei ollut täysin vieras. Ajankohta oli täysi yllätys.
  5. NickyRE79

    Kihlajaiset?

    Meillä kävi niin, että pian kosimisen jälkeen tapahtui perhepiirissä surullinen tapaus, joten me jätimme kihlajaisjuhlat järjestämättä. Vähän joimme shampanjaa kavereiden kanssa jokusen kerran yökerhossa, ja vanhemmat kävivät kakkukahvilla, mutta varsinaiset kihlajaiset jäi viettämättä.
  6. NickyRE79

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    En osaa muuten ajatellakaan kuin että kihlaus on juuri lupaus avioliitosta, ja kihlaaminen on avioliittoon pyytäminen. Ei kai silloin enää tarvitse kosia jos on jo kihloissa.
  7. Jos olisi tämmöinen lumitalvi kuin tämä talvi niin voisin melkein jopa vastata talvi. Olen myös ollut niin upeissa talvihäissä, että ne on ihastuttanut. Kesä se on silti itselle. Mutta suomen kesä... kunpa aurinko paistaisi ja olisi lämmin. Syksyllä en itse ikinä menisi naimisiin. Ajattelisin vain että puku sotkuu loskaan, ja kampaus ja meikki menee sateessa pilalle, ja pihalla on masentavan näköistä. Mutta saahan aivan upean tunnelmallisia syksyhäitä toki aikaiseksi.
  8. Ei mitenkään, mutta kavereiden häissä on kyllä ollut ihan hauskastikin viitteitä ammatteihin. Usein esim. puheissa on ollut joku hauska kohta jommankumman työstä ja miten toimii samoin tavoin kotona jne. Yksissä häisäs pöydät oli nimettynä morsimen ammatin mukaan, ja se oli hauska yksityiskohta.
×
×
  • Create New...