Jump to content
Naimisiin.info

Sata.kieli

Rouva
  • Viestit

    153
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Sata.kieli

  1. Onpa mukavaa löytää tällainen keskustelu, kun olen stressannut pääni puhki WB:n tiloja ja vieraidemme määrää.

    Minkä kokoisia häitä olette viettäneet tai tulette viettämään? Meillä on kutsulistalla noin 70-80 vierasta ja pelkään että tila on sittenkin liian iso. Mitä muut olette mieltä?

    Häämme on loppusyksystä 2015, että olemme ainoastaan sisätiloissa.

     

    Olisi mukava kuulla millaisia kokemuksia/näkemyksiä muilla on :)

     

    Ystävien häissä oli väkeä noin 90 henkeä ja heillä oli pöydät neliöinä + hääparille oma pöytä. Uskoisin, että tuolla tavalla vähän pienemmälläkin väkimäärällä tilasta saa oikein toimivan. Ystävillämme oli sitten vielä karkkibuffetille oma pöytänsä ja Photobooth mahtui muualle kuin eteiseen. Paikka oli todella kaunis ja kaikki järjestelyt kuulemma toimivat todella hyvin.

  2. Hinnat liikkuvat siinä 890-1090e kieppeillä. Lisäksi vielä matkakulut, jos häät Helsingin ulkopuolella. Upeita kuvia, meidän suosikkilistan kärjessä.

    Hieman päivitystä, koska hinnat ovat nousseet - ainakin vuodelle 2014. Ystäväni sai juuri pk-seudulla vietettäviä talvihäitään varten 12h kuvauspaketille (sis. mm. kuvat peruskäsiteltyinä DVD:llä ja nettigallerian 6 kuukaudeksi) hinnan 1250€. Siinä on kuulemma -10% alennusta sesongista eli kesällä 2014 olis 1390€. Ystäväni pyysi tarjousta 10h kuvaukselle, mutta Jussi tarjosi tätä pakettiaan.

    Ilmeisesti suosio alkaa näkyä hinnoissakin, mikä on sinällään ihan ymmärrettävää.

×
×
  • Create New...