Jump to content
Naimisiin.info

Sata.kieli

Rouva
  • Viestit

    153
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1020 profiilin katselua

Sata.kieli's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Ystävien häissä oli väkeä noin 90 henkeä ja heillä oli pöydät neliöinä + hääparille oma pöytä. Uskoisin, että tuolla tavalla vähän pienemmälläkin väkimäärällä tilasta saa oikein toimivan. Ystävillämme oli sitten vielä karkkibuffetille oma pöytänsä ja Photobooth mahtui muualle kuin eteiseen. Paikka oli todella kaunis ja kaikki järjestelyt kuulemma toimivat todella hyvin.
  2. Meillä esikoisen laskettu aika oli 8,5 kuukautta häistä, joten saatiin konkreettinen muisto hääyöstämme
  3. Hieman päivitystä, koska hinnat ovat nousseet - ainakin vuodelle 2014. Ystäväni sai juuri pk-seudulla vietettäviä talvihäitään varten 12h kuvauspaketille (sis. mm. kuvat peruskäsiteltyinä DVD:llä ja nettigallerian 6 kuukaudeksi) hinnan 1250€. Siinä on kuulemma -10% alennusta sesongista eli kesällä 2014 olis 1390€. Ystäväni pyysi tarjousta 10h kuvaukselle, mutta Jussi tarjosi tätä pakettiaan. Ilmeisesti suosio alkaa näkyä hinnoissakin, mikä on sinällään ihan ymmärrettävää.
  4. Soittelin ja kyselin paikkaa synttärijuhlia varten ensi vuodelle, niin kuulin vuokran olevan vuonna 2014 ke-su vuokra-ajalle 800€. Maanantaina saa kuulemma vielä hakea tavaroita. Hyvin leppoisa herra kertoili juhlapaikasta, joten tuolla varmasti saa hyvät juhlat järjestettyä.
  5. Infoksi muillekin, että vuoden 2014 hinta on 870€ (jos nyt muistan oikein kaverini puheet) ja juhlia saa järjestellä, viettää ja siivoilla sitten koko viikonlopun verran.
  6. ei ole asettanut tilatietoaan

×
×
  • Create New...