Sata.kieli

Rouva
 • Content count

  147
 • Joined

 • Last visited

About Sata.kieli

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

721 profile views
 1. Ystävien häissä oli väkeä noin 90 henkeä ja heillä oli pöydät neliöinä + hääparille oma pöytä. Uskoisin, että tuolla tavalla vähän pienemmälläkin väkimäärällä tilasta saa oikein toimivan. Ystävillämme oli sitten vielä karkkibuffetille oma pöytänsä ja Photobooth mahtui muualle kuin eteiseen. Paikka oli todella kaunis ja kaikki järjestelyt kuulemma toimivat todella hyvin.
 2. Meillä esikoisen laskettu aika oli 8,5 kuukautta häistä, joten saatiin konkreettinen muisto hääyöstämme
 3. Hieman päivitystä, koska hinnat ovat nousseet - ainakin vuodelle 2014. Ystäväni sai juuri pk-seudulla vietettäviä talvihäitään varten 12h kuvauspaketille (sis. mm. kuvat peruskäsiteltyinä DVD:llä ja nettigallerian 6 kuukaudeksi) hinnan 1250€. Siinä on kuulemma -10% alennusta sesongista eli kesällä 2014 olis 1390€. Ystäväni pyysi tarjousta 10h kuvaukselle, mutta Jussi tarjosi tätä pakettiaan. Ilmeisesti suosio alkaa näkyä hinnoissakin, mikä on sinällään ihan ymmärrettävää.
 4. Soittelin ja kyselin paikkaa synttärijuhlia varten ensi vuodelle, niin kuulin vuokran olevan vuonna 2014 ke-su vuokra-ajalle 800€. Maanantaina saa kuulemma vielä hakea tavaroita. Hyvin leppoisa herra kertoili juhlapaikasta, joten tuolla varmasti saa hyvät juhlat järjestettyä.
 5. Infoksi muillekin, että vuoden 2014 hinta on 870€ (jos nyt muistan oikein kaverini puheet) ja juhlia saa järjestellä, viettää ja siivoilla sitten koko viikonlopun verran.
 6. ei ole asettanut tilatietoaan