Jump to content
Naimisiin.info

wee

Rouva
 • Posts

  10675
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3674 profile views

wee's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Mitä sanoo etiketti kellon väristä (hopea/kulta / muu, mikä?) entä mallista (kannella vai ilman)? Minkä kokoinen pitää olla? Onko eroa jos käyttää akateemisessa tilaisuudessa tai häissä? Mitä muuta pitää tietää?
 2. ^ ja ^^ Uskoisin, että 99% käyttää alusvaatteita arkenakin, joten järkiostos!
 3. Kuulin tästä nyt ekaa kertaa. Mut joo... taidan olla vähän liian vanha näihin tämmöisiin...
 4. Ainoastaan "alkuperäinen Bridezillas" eli Season 1 kiinnostaa: se on mulla videolla ja parin vuoden välein katselen. Vaikka siinäkin oli jo annos ilkeyttä, se ei mielestäni ollut kuitenkaan vielä tätä nykymenoa: Mun mielestä noi usalaiset hääohjelmat on nyt tehty hätäisesti pelkkä sos.porn. mielessä, mikä ei ole minusta viihdyttävää. Ihan tarpeeksi sitä kissatappelua ja paskanjauhantaa on muutenkin joka paikassa. En tosin muutenkaan ole mikään realityn fani. Suomalaisiakaan hääohjelmia ei tule enää seurattua, joskus vahingossa näen sieltä täältä jotain. Mutta toki rouvat saa katsella siinä missä morsiot ja sinkutkin.
 5. Yllä olevien kanssa samaa mieltä. Älä anna periksi. Eikös teillä ollut ongelmia jo ihan alusta asti tän vuokraajan kanssa, vai muistanko väärin?
 6. Näitä viestejä luetaan ja tulkitaan näköjään monella eri tavalla. Itselleni on noussut päällimmäiseksi mieleen ajatus siitä, että jotkut saattavat odottaa olosuhteisiin nähden hieman liikoja kosinnalta (tyyliin kosinnalle vuokrattu tila kadunvarsimainoksesta ja Alkon kallein samppanja). Mikä minusta taas on eri asia kuin se, että vain vaatimaton kosinta tai yhteinen sopiminen olisi se ainoa oikea tapa. Se kyllä on taivahan tosi, että ajatuksenlukijoita on aika harva ja miehistä vielä harvempi, joten suu auki ajoissa. edit. lisätty pari sanaa
 7. Jos lompakko on heikolla hapella (häihin pitäisi säästää mutta pää pitäis pitää kunnossa ) ja jos "amiksen" Oppitukka on taas täyteen buukattu, niin edullisia kampaamopalveluita löytyy vielä kevättalven-kevään(-kesän?) 2011 parturi-kampaamo TopStudion Hiusmuotoilukoulusta, Niskakatu 14. Toki työskentely kestää pitempään kuin kauemmin alalla olleilla, mutta itse ainakin olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, kun kävin tänään leikkauttamassa hiukset 13 eurolla (vaikka aikaa menikin 1h 45min; ehdinpähän lukea monta Cosmoa ). Opiskelijat tekee työt valvotusti kuten muissakin vastaavissa paikoissa.
 8. Kaley Te törkeät huomionvarastajat! Piiskaa teille! Nyt HETI pyytämään anteeksi miehesi serkulta. Itse asiassa perutte kihlauksenne ja järjestätte juhlat miehen serkulle ja sen hoidolle poikaystävälle! Toivottavasti olet jatkossa edes hieman hienotunteisempi. Sääliksi käy sitä tyttöparkaa. Siis tosiaan käy sääliksi sitä tyttöä...
 9. Olisi se kyllä aika tökeröä.Todellako? Mä soittaisin ko. hlölle ja kysyisin, miten hän haluaa ruokansa suhteen meneteltävän. Näin mä tein meidän häissä yhden kasvissyöjäperheen kohdalla (kerroin menun ja kysyin, löytyykö siitä tarpeeksi). Jos menee turhan monimutkaiseksi, niin vois kysyä, miten on yleensä juhlissa tehnyt, onko ottanut omat eväät vai..? Jotkut nimittäin ottaa.
 10. Mä luin jostain, että Hedmanien (Anne ja Jari) ensimmäinen "eroyritys" jäi pelkäksi yritykseksi, koska toiselle osapuolelle ei saatu erohakemusta tiedoksi. Voiko näinkin käydä? (Iltapäivälehden tarinan väritystä vai totta? )
×
×
 • Create New...