mamsika

Rouva
 • Content count

  171
 • Joined

 • Last visited

About mamsika

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. Meillä oli häissämme myös Pihvituvan pitopalvelu ja juuri yhtä huonoa palvelua saimme! En todellakaan suosittele kenellekkään. Törkeää käytöstä edellisenä iltana ja juhlissakin nyrpeää naamaa, eivätkä edes tehneet kaikkea mitä oli luvattu. Kun mielestäni kohteliaasti pistin palautetta niin sain todellä tökeröjä viestejä takaisin. Ei edes anteeksi pyydetty tai oltu pahoillaan, saati sitten emme saaneet mitään alennuksiakaan. Todella huonoa asiakaspalvelua. Ruoka oli onneksi ihan hyvää, mutta silti en todellakaan suosittele, saatikka itselleni enää varaa.
 2. Meille tulee vissiinki hääautoksi valkoinen limusiini. http://toprentclub.fi/
 3. Ensin mietin että meillä ois lakupatukoita hääkarkkeina, mutten keksiny että miten askartelisin niistä hienoja. Sitten keksin että hitsi vieköön neekerin pusuthan on valmiiksi suht hienoissa kuorissa niin säästyy askartelemisen vaivalta ku ostaa niitä! Hullut päivätki ens viikolla niin saa kivasti alennuksella.
 4. Näen unia häistämme joihin kyllä vieraat pääsevät, mutta minä en! Jotenki unessa ei "huvitakkaan" juhlia häitä ja vieraat ovat hermona että huonot häät kun ei ole edes morsianta. Kuukausi häihin ja kyllähän tässä paniikki on jo hereilläkin. Vielä liian paljon hoidettavaa ja ties mitä unohdan hoitaa! Jospa kuitenkin oikeasti viitsisin ilmaantua itse häihini.
 5. Tahtoisin hääkarkeiksi lakuja ja en oikein keksi miten ne sais käärittyä jotenki nätisti. Oisko kellään ideoita? Sori jos meni OT. Niin siis tämmösiä laku tankoja vai mitäs ne onkaan.
 6. Itse mietin että josko laulaisin Samuli Putron Mitäpä Jos. Ihanat sanat ja ois helppo soittaa ite kitaralla. "Tiedäthän että pysyn tässä vierelläsi maailman tappiin asti. Vaikka tää nuoruutemme kesii väistämättä ja vaipuu vanhuuteen. Muistathan että meidät tehtiin toisillemme mittatilaustyönä. Mitäpä jos se työ on tehty hartaasti ja yksinoikeudella? Yksinoikeudella Mitäpä jos sä pelkäät turhaan? Ja elämä tapahtuu sinä aikana."