mehukannu

Morsian
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About mehukannu

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 02/05/85

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me kokoonnuttiin yhteen pari kertaa, ekan kerran n. 6kk ennen häitä. Paikalla bestman, kaasot ja hääpari. Tokalla kokoontumisella oli myös yhden kaason uusi poikaystävä, koska haluttiin hänet tavata ennen häitä - istuvat kuitenkin samassa pöydässä. Palavereissa käytiin läpi päivän ohjelmaa, polttaritoiveita, mitä on tehty/tekemättä ym. Kallisarvoisinta oli nimenomaan se, että sai muita mielipiteitä ja vinkkejä! Päivän ohjelmasta annettiin jokaiselle printti mukaan. Palaverit pidettiin meillä (kaikki asumme samalla paikkakunnalla) ja me tarjosimme pientä ruokaa ja illan juomat.
 2. Meillä juhlat Bäckbyssä 1.9.2012. Paikkana aivan uskomattoman kaunis ja uskon, että häistä tulee hienot. Valitettavasti täytyy silti sanoa, että muutamat seikat ovat harmittaneet - tapaamisen sopimiseksi jouduimme käymään ison sähköpostikeskustelun (tapaamisaikaa ei meinannut löytyä kesä-, heinä- tai elokuulta ei sitten millään - lopulta saimme torstai-aamun klo 8.00) - tarjoilijakustannukset aika ylimitoitetut (70 hengen tarjoukseen laskettu 3,5 tarjoilijaa) - tuolla tarjoilija- ja tuntimäärällä pitäisi saada jo paljon puhuttu viinin kaato Tässä perustan mielipiteeni omaan työkokemukseen tilausravintoloista Odotan silti innolla huomista palaveria paikan päällä! Saadaan käytyä läpi vähän päivän ohjelmaa Mielestäni siis upea paikka ja ruoka on ainakin tällä palstalla kehuttua. Edit. Palaveri meni aivan mainiosti ja jäi todella hyvä kuva!!! Suosittelen paikkaa ainakin aamuisen palaverin perusteella lämpimästi - juhlathan ovat vielä tuloillaan. Aivan ymmärrettävää, että paikan vetäjällä on tiukahko suhtautuminen tiettyihin asioihin, jotta homma toimii kunnolla ja molemmilla osapuolilla on sama käsitys asioista
 3. Meillä tulee olemaan Elton Johnin Your Song
 4. "yllätyskäynti" kummankin suunnittelemana. Mies vei minut synttäreinäni yllätyksenä Sea Lifeen ja minä vein taas mieheni katsomaan stand upia. Onko sitten liian laaja käsite ja miten selittää se? Mutta ideana Yksi voisi olla myös illallisen laittaminen kotona / ulos syömään yhdessä. Voi olla aika tavallinen ja tuon ulkona syömisen mainitsitkin, mutta joillakin tulee taas harvoin tehtyä! Tähän voisi jopa sisällyttää lapsenvahtilupauksen polttariseurueelta jos sellainen on tarpeellinen. Pyöräretki tai kävelyretki (sopisi esim. ruska-aikaan?)
 5. Olin vieraana elokuussa 2010 Sipulissa järjestetyissä häissä ja häät olivat upeat! Juhlat olivat bankettisalissa, mikä on jo itsessään kaunis ja koristeellinen. Juhlat sujuivat loistavasti kuumuutta lukuunottamatta! Tilasta oli ilmeisesti hajonnut ilmastointi tms. ja se oli tukalan kuuma. Noh, mitä voi odottaa kesäpäivänä kun lämmintä on muutenkin jo 30 astetta ulkona.. Hyvä tuuri kävi, että viereisessä talvipuutarhassa ei ollut tilaisuutta samaan aikaan vaan pystyimme kulkemaan sen läpi terassialueelle, jossa oli mukava vilvoitella. Mutta jos tilaisuus olisi talvipuutarhassa ollut, en itseasiassa edes tiedä, missä vieraat olisivat tällöin käyneet tupakalla tms. Ruoka oli todella maittavaa ja kauniisti esillelaitettua. Pääruokana oli kalaa seisovasta pöydästä. Itse olen allerginen ja minulle oli valmistettu pihvi. Pihvi tuotiin pöytään samaan aikaan kun hääpari lähti hakemaan ruokaa eli kun istuin viimeisessä pöydässä, ei minulle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin syödä pihvi pois ettei se seisoisi reilua 15 minuuttia edessäni. Tässä siis tarjoilijat olisivat voineet hieman lukea tilannetta ja tuoda ne muutamat pihvit samaan aikaan kun muu pöytä lähtee hakemaan ruokaansa. Tarjoilu sujui muuten hyvin - mainittakoon kuitenkin tarjoilijoiden kielitaidottomuus (kommunikointi ei onnistunut suomeksi eikä englanniksi kunnolla) ja hääkakun laittaminen kolmelle eri tarjoiluvadille vaikka piti olla kerroskakku.... Juhlatilana bankettisali oli aivan upea, intiimi (vieraita oli reilu 50) ja ruoka hyvää. Hintataso suht kallis. Tilaan avattu baari toimi hyvin ja kortti (myös electron!) kävi. Kaikenkaikkiaan ilta oli juuri niin loistava kuin toivoa voi. Kaikissa juhlissa sattuu ja tapahtuu
 6. Eli täytyy sitten vaan lähestyä Selenaa uudemman kerran. Tuntuu vaan niin "hassulta" kun hän on kerran sanonut, että nyt keskitytään vuoden 2011 tilaisuuksiin että myöhemmin vasta 2012. Täytyy siis jäädä odottelemaan ja laittaa sitten loppuvuodesta vielä viestiä! Kiitos Levander vastauksesta!
 7. Kyselisin sellaista, että mistä te olette saaneet tiedon noista tutustumistilaisuuksista WB:hen? Olen päivystänyt noita nettisivuja tiuhaan ja Selenalta en ole saanut vastausta muutamaan viikkoon. Mietin vain, että kehtaanko enää "painostaa" että saisin vastauksen vai tuleeko tieto nettisivuille?
 8. Meillä olisi kanssa varaus vuodelle 2012 kiikarissa. Sain aiemmin vastauksen, että ole yhteydessä loppuvuodesta 2010 ja että varauksia aletaan ottaa heti vuoden 2011 alussa. Kun nyt muutama päivä sitten laitoin viestiä, että koska tilaan olisi mahdollista tulla tutustumaan (nettisivuilla kun on maininta, että tilaisuuksia järjestetään 1-3krt/kk), sain vastauksen että he hoitavat nyt ensin jo varatut tilaisuudet talvelta ja keväältä pois alta ja katsotaan sitten asiaa. Meidän tapauksessamme olisin halunnut vain tietää, milloin tilaa voisi käydä katsomassa koska teemme molemmat pitkää päivää töissä ja aikataulujen sovittaminen yhteen ei aina ole kovin helppoa. Lisäksi näkisin tilan mielelläni ennen alustavaa varausta, kun tuo varaus pitää ymmärtääkseni vahvistaa 2 viikon kuluessa varaamisesta. Ymmärrän, että ilmeisesti vain yksi nainen hoitaa "toimistopuolta" WB:ssä, mutta silti itsekin tilausravintolan myyntipalvelun hommia tehneenä olisin odottanut kuitenkin hieman enemmän asiakaspalveluhenkisyyttä. Tila näyttää ainakin nettisivuilla kuitenkin niin sopivalta että jätän varmaankin nämä pienet seikat huomioitta ja lähestyn Selenaa uudemman kerran joulukuun lopussa
 9. Olen ollut tuolla Kadetissa töissä ja tuossa Tornisalongissa onnistuu kyllä tuo vihkiminen. Yhden parin kanssa aikoinaan suunniteltiin vihkimistä Munkkiniemen rannassa ja juhlia Tornisalongissa. Kadetissa on myös pieni piha, jota voi käyttää. Tai sateen sattuessa tosiaan tuo Tornikabinetti tai aula.
 10. Kaupoissa on mielestäni aivan ihania kertakäyttöastioita tarjolla! En laittaisi niitä "tavallisia valkoisia" lautasia, veitsiä tai haarukoita mutta esim. sellaista läpinäkyvää, vähän paksumpaa muovia olevia haarukoita/veitsiä, vaikka kuinka ihania lautasia ja laseja, puhumattakaan serveteistä! Katsoppa vinkkiä vaikka Dunin tuotteista http://www.duni.com/fi/Kotiisi/Tuotteet/Luettelot/luetteloon/ . Muistaakseni esim. aterimia löytyi sivulta 80 alkaen muoks. ajatushärö
 11. Viikonloppuna Tallinnan-laivalla oli useita polttariseurueita, joista suurin osa myi jotakin. Kaksi ihan hauskaa (näin "ostajan näkökulmasta") olivat piparit ja ex-miehet. Pipari-morsiammella oli teemana Alice in Wonderland ja piparit olivat teemaan sopivasti koristeltuja. Maksaa sai omantunnon mukaan. Ex-mies -morsiammella oli piirrokset ex-poikaystävistään. Piirroksissa oli kokovartalokuva ja kuvaan oli merkitty "hyvät puolet" esim. kiva tukka, hyvännäköinen, hyvinpukeutuvat yms. Tarkoitus oli, että morsian myisi vanhat poikaystävät pois. Kumpikaan ei mielestäni ollut mitenkään erityisen nolo myöskään ostajalle. Ja minulla oli näiden molempien seurueiden kanssa hauska 5-minuuttinen Niin ja vielä lisäyksenä, kuten Maybeme jo mainitsikin, tässä myyntiasiassa morsiamen toivetta kannattaa kunnioittaa niin kaikilla on mukavampaa
 12. Elintarvikeväreillä saa myös värjättyä aika hyvin jos makusiirapeista ei löydy mieleistä. Ravintolassa työskennellessäni alkoholittomana alkumaljana käytössä oli omppumehu-kivennäisvesi -malja. Ei ollut niin makea. Voisin kuvitella, että esim. appelsiinimehu + (vadelma)kivennäisvesi ja tippa punaista elintarvikeväriä voisi olla toimiva oranssi vaihtoehto jos ns. helpolla haluaisi päästä.
 13. Jotkut ravintolathan järjestävät erilaisia viinikursseja (tosin aika tyyriitä..) Mutta varmaan kyselemällä voisi löytyä vaikka skumppakoulutus tilattuna esim. hotellin sviittiin tai johonkin asuntoon.
 14. Vastakin 1.9.2012, Oulunkylän vanhakirkko (ainakin toivotaan niin...) ja joko Wanha Bäckby tai Käpylän työväentalo
 15. Minun mielestäni kanssa kutsut kaasolle ja bestmanille. Tuolla aiemmin mainittiinkin, että se on muisto. Itse voisin kuvitella tekeväni pienen "leikekirjan" ystäväni häistä ja tähän leikekirjaan myös tuo kutsu tulisi.