Bertta

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Bertta

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Säilytimme molemmat omat sukunimemme ja tämä oli meille todella hyvä ratkaisu. Eikä kukaan ole kommentoinut mitenkään tätä ratkaisuamme. Ihmettelen kyllä suuresti! Miehen mummo antoi nyt yhteisen pienen joululahjan meille ja kortissa oli molempien nimet ja miehen sukunimi! Ottaa päähän! Ilmeisesti ei ole rekisteröinyt asiaa, että meillä on molemmilla omat sukunimet tai sitten tekee sen ihan keljuillessaan! (on keljuilun ja v...ttuilun mestari) Nimiasiasta kyllä tiedotettiin häissä!
 2. Annoin sulholle lahjaksi moottoripyörä ajokortin. Sulho on höpöttänyt prätkästä niin paljon ja niin pitkään että... Sulhon polttarikamut käyttivät sitä polttareissa passikuvassa ja koska sulhon lääkärintodistus oli vielä voimassa autokortin ajon myötä, niin sitä ei tarvinnut. Annoin sunnuntai aamuna sulholle passikuvat kuoressa ja kerroin, että maanantaina menet teoriatunneille, tiistaina ajamaan sekä teoriaan ja loput ajotunnit sovit itse. Häistä viikon päästä perjantaina sulholla olikin prätkäkortti taskussa. Onneksi olimme häiden jälkeen viikon lomalla niin tämä touhu onnistui paremmin kuin hyvin. Sulho oli todella iloinen ja nyt suunnitellaan jo ensi kesäksi reissua... Kunhan ensin ostetaan se kauan kaivattu prätkä... ;D Itse sain lahjaksi koiranpennun. Tosin koira on rodultaan sen verran harvinainen ettei pentuja kasva joka oksalla. Nyt heinäkuussa syntyneeseen syntyi valitettavasti pelkkiä tyttöjä, niin joudun vielä odottelemaan urospentua hetken. Oli ihana yllätys!
 3. Heippa! Vietimme häitämme 31.7.04 Ristiinan Kalliorannassa ja annan paikalle 10 pistettä ja papukaijamerkin ;D Ruoka oli todella hyvää, tilat upeat sekä ruoka- ja juomakustannukset jäivät edullisiksi. Paikassa ei ole a-oikeuksia. Häissämme oli n. 100 henkeä ja kaikki mahduimme loistavasti ruokailemaan ja tanssimaan. Lisäksi paikasta löytyi majoitusta sitä tarvitseville. Valitettavasti kuulin, että paikka aikoo lopettaa häiden järjestämisen ko. tilalla ja keskittyy ainoastaan pitopalveluun. Voin suositella heitä myös pitopalveluna. Ruoka oli todella erinomaista ja sai vierailta paljon kehuja. Häissämme oli ruokana hirvipaisti ja lisukkeet sekä hääkakkuna oli hyydykekakku. Aikoinaan mietimme myös Läsäkosken kartanoa häidemme paikaksi, mutta päädyimme Kalliorantaan. Läsäkoski on todella kaunis paikka, mutta ainakain vuosi sitten siellä oli vielä a-oikeudet. Tässä vielä muutama vinkki juhlapaikoiksi: -Löydön kartano (Ristiina) -Vihkon kievari (Ristiina) Niin ja sinulle joka etsit a-oikeudettomia paikkoja, niin Myyrylän kartanossa ei ole a-oikeuksia.
 4. Leikeistä on jo monta ketjua olemassa, mutta niiden plaraaminen läpi tämän asian tiimoilta on aika mahdottoman tuntuinen tehtävä... (pahoittelen, jos tällainen ketju jo jossain on) Usein sanotaan, että ei mitään nolausohjelmaa ja -leikkejä meidän häihin... Mutta mitä tällainen nolausohjelma on? Eli minkälaisesta ohjelmasta omissa häissänne te nolaantuisitte/pahoittaisitte mielenne? Minä itse pahottaisin mieleni jostain sellaisesta ohjelmasta jossa puku/meikki/kampaus menisi pilalle. Myös ex-rakkaiden julkituominen olisi aika inhottavaa. Henkilökohtaisesti en pidä siitä että patistellaan lasten tekoon, ja häät ovat jo muutenkin aiheuttaneet "tehkää lapsia" -reaktion äideissämme, joten vauvajutut ja -leikit ovat pannassa.
 5. Idea kuulostaa kivalta! Olen nähnyt tuollaisia pieniä kirjekuoria kukkakaupoissa. Kukkapuketin mukaan laitetaan niitä pieniä kortteja ja niille on tuon kokoisia kuoria. Tosin ne taitavat olla ihan vaan valkeita... Kannattaa ainakin käydä kysymässä. Toivottavasti löydät sopivia!
 6. Kiitos vinkistä!
 7. Vielä kun tietäisi miltä levyltä näitä voisi kuunnella tai kenen artistin levyiltä etsiä... Itse olen antimusikaalinen, joten nuotit ei paljon lämmitä. Pitäisi kuulla levyltä ja kirjaston häämusiikkilevyt ovat olleetkin suurkulutuksessa. Vielä ei ole meille löytynyt sopivaa valssia tai muuta biisiä. Jos jatkossa laitatte näitä laulujen sanoja niin mukaan voisi littää tietoja laulun levyttäjästä, jos sellainen on tiedossa.
 8. Laitelkaa ystävät lisää näitä kutsuun tulevia tekstejä. Itsellä on kutsut kohta mietinnässä ja vielä ei ole sopivaa tekstiä löytynyt. Mitään perinteistä "tervetuloa vihkiäisiimme..." emme halua, joten kaikki ideat ja vinkit otetaan vastaan suurella ilolla.
 9. joko olet löytänyt kivaa paikkaa? taitavat olla aika vähissä tuolla seudulla... (mekin etsimme paikkaa seudulta, mutta luovutimme...) häämme pidetään mikkelissä. mutta tässä nyt muutamia (en tosin tiedä paljonko mahtuu immeisiä näihin paikoihin): -lomapirtti -kaupungin leirikeskus(ei seurakunnan) en tosin muista nimeä, on jossain kukkaroniemessä -porsaskosken mylly, samalla suunnalla pitäisi olla myös toinen paikka, olikohan jokin koskentila tai jotakin -lamminmäen metsästysmaja -pieksäntalo (onkohan vielä toiminnassa) luulenpa että et tule löytämään niin isoa paikkaa minne mahtuu 150 henkeä ja vielä majoitusta joillekin ko. paikkakunnalta. majoitustiloiksi kannattaa kysyä esim. seurakunnan leirikeskuksia jos ei tahdo hotelleja. huom sinne ei suvaita alkoholia nauttineita ja syöminen tulee hoitaa itse. tsemppiä etsintään!
 10. oletkohan nyt sekoittanut kalliorannan kallioniemeen... ovat kaksi eri paikkaa! kallioranta on enemmän pellosniemen puolella ja siellä ei ole rantaterassia ja sinne mahtuu helposti 100 henkeä ja ylikin. kallioniemi on taas lähempänä ristiinan keskustaa (jos sellaista on, heh). molemmista paikoista löytyy nettisivut, en muista suoria osoitteita mutta googlettakaa. tässä vielä joitain kivoja paikkoja mikkelin seudulla: -läsäkosken kartano -anttolan keskustassa on jokin vanha hirsitalo, kuulemma ruma päältä mutta sisältä tunnelmallinen. tuttuni piti sillä talvihäät, mutta siitä on jo aikaa ja en tiedä onko enää miten toiminnassa. -mikaelissakin ovat kuulemma pitäneet häitä (makunsa kullakin) -mikkelin ympäristökunnista voi myös löytyä kivoja juhlapaikkoja...
 11. Heipä hei kaikille! ;D Mikkelin lähellä Ristiinasta (Pellosniemi) löytyy Kalliorannan pitopalvelu. Olen kuullut positiivista palautetta, mutta lisää kommentteja kaipaisin itsekin... Meidän häitä valssataan siellä.