Jump to content
Naimisiin.info

Sunshine2010

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Sunshine2010's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. (nimenomaan tämä videoversio, ei se joka on Homogenic-levyllä)En tiedä kuinka tanssittava tämä on, mutta on mielestäni erittäin kaunis kappale.
  2. Sunshine2010

    Taustamusiikkia häihin

    Meillä voisi soida esim. Bo Kaspers Orkestra, Quintessence ja muu tällainen kevyempi, mutta hyvä soul-musiikki (tai mitä onkaan).
  3. Eiköhän sitä tule käytyä joitakin viinaksia haettua.. Ainakin väkevät booliin, kuoharit yms. Muutenkin tulee varmasti tehtyä joku viikonloppureissu Tallinnaan ennen häitä (eli reissusta ei varsinaisesti tule ylimääräisiä kustannuksia..), niin samallahan sitä sitten raahaa hääviinoja sieltä.
  4. Hyvin varhaisessa vaiheessa, vaikkakin tärkeimmät (kirkko & juhlapaikka) ovat jo varattu. Alustavaa vieraslistaa ollaan tehty ja koko aika kerätään biisejä soittolistalle. Muuta ei oikeastaan vielä olla tehty. Aikaa on onneksi hyvin.
  5. Sunshine2010

    Olitko helpottunut?

    Halkesin onnesta, tulin iloiseksi ja osasinkin jo odotella kosintaa.. Asiasta oli nimittäin puhuttu jo useampaan otteeseen.
  6. Kyllä me aiomme ilman muuta tarjota kuvaajalle ruoat. Olisihan se hieman noloa pistää kuvaaja keittiöön syömään omia eväitä.
  7. Isä on valokuvaaja ja hän ottaa hääkuvan, joten hintaa tulee 0 euroa Isä hommaa ikään kuin osana häälahjaansa työkaverinsa kuvaamaan kirkkoon ja juhliin, joten siitäkin selviämme ilmaiseksi. Hyvä näin, säästämme pitkän pennin.
  8. Kyllä se on enemmänkin minä, joka matkan (ja matkat yleensäkin) järjestän, toki miehen mielipiteet yms. kuunnellen. Mutta minulla kun on asian suhteen enemmän intoa, niin mikäs siinä.
  9. Todennäköisesti Kreikkaan Santorinille, tai ainakin siitä haaveilen (ja mieskin jonkin verran). Se vaikuttaa niin romanttiselta häämatkakohteelta
  10. Lauantaina on häät (ei nyt, vaan sitten hamassa tulevaisuudessa ) ja seuraavana maanantaina lähdetään, eli päivä aikaa toipua (ja käydä siistimässä juhlapaikka).
  11. Elämäntilanne on tällä hetkellä sellainen, että en mielellään yli 50 euroa maksaisi. Ensi kesänä on todennäköisesti useammat polttarit, että rahanmeno hirvittää..
  12. EI nöyryyttäminen/nolottaminen, stripparit, hurjat tempaukset.. KYLLÄ rento yhdessäolo, esim. mökillä, hyvin syöminen jne.
×
×
  • Create New...