Jump to content
Naimisiin.info

PikkuMyy27

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän PikkuMyy27 kaikki viestit

  1. Tiara ja huntu tulee siis. Eilen löysin molemmat ja sopivat hääpukuuni kuin nenä päähän. Huntu on ivoryn värinen, viininpunaisilla satiinikanttauksilla ja n. 150cm pitkä. Satiinikanttauksen väri sopii hyvin puvun koristekirjailuihin, jotka ovat viininpunaiset. Tiara on sellainen, jossa on kukkaköynnöstä ja lehtiä. Löytyi kyllä ihan täydelliset koristeet päähän. Ensi kuussa sitten näkee, minkälainen hääkampaus väkerretään ja miltä nuo koristukset näyttävät hääkampauksen kanssa.
  2. Huntu tulee ainakin, tarkemmin en ole sitä vielä miettinyt, miten se kampaukseen mallataan. Sen näkee sitten kun suunnitellaan hääkampausta. Lisäksi haluan vielä tiaran.
  3. PikkuMyy27

    Vaasa

    Meillä on häät 29.5 Stundarsissa sijaitsevassa Ravintola Hemmerissä. Vieraita on tulossa n. 40 ja varattiin se alakerta kokonaan käyttöömme. Oli kyllä todella ihanan näköinen paikka ja helpotus on suuri kun jopa koristelu hoituu talon puolesta. Koristeet pitää vaan kuskata sinne viimeistään hääaamuna, mutta muusta ei tarvitse huolehtia. Eikä ollu ihan mikään älyttömän kallis paikkakaan, olen kuullut että pk-seudulla saa pulittaa tilavuokraa 600e+ kylmistä ruoista yli 60e. Siihen nähden aika halpaa kun todella kattava hääbuffet makso tuolla 42e/henkilö. Tyytyväinen olen ja odotan innolla tulevia häitä.
×
×
  • Create New...