SARVIORVOKKI75

Rouva
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About SARVIORVOKKI75

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä-pohjanmaa
 1. Jalasjärvi 24.7.2010
 2. Mitäs olette tehneet puvulle häiden jälkeen? Jos puvussa ei tahroja...viettekö silti pesulaan? Onhan puku kuitenkin saanut tomua,hikeä.ym.. Kärsiikö puku pesulassa? Ja jos sen puvun aikoo säilyttää itsellä,niin eikö silloin kannata se pesettää,ennen säilytystä?? Millainen pussi säilytykseen? Ei ainakaan muovinen??
 3. Vähän sama juttu täällä, vastaus aikaa on vielä reilu 2vk jäljellä mutta toistaiseksi ilmottaujia on 24henk joista kaksi ei pääse paikalle, kutsuja lähti 40kpl ja kutsuttuja on 100henk eli aika vähän noista on ilmottautunut nytten. Meinasin viimesellä viikolla laittaa FBhen viestin että kenenkään tuleminen EI ole itsestään selvyys ja jokaisen pitää ilmoittaa tulostansa, jospa sillä saisi kavereihin ja serkkuihin vauhtia, samoin taidan pyytää serkkuja hätyyttelemään vanhempiaan tulemisen suhteen. Miehen suvulle pitää varmaan sitten soittaa taikka laittaa viestiä että onko tulossa, tällä hetkellä sieltä on tulossa yksi täti Kanadasta jonka puheista ymmärsin sisaren tulevan kanssa (on kyllä kutsuttu) ja sitten on eno ilmottautunut vaimonsa kanssa. Muista ei mitään tietoa eikä heille tietty mitään numeroitakaan ole meillä.. ARGH! Tuntuu turhauttavalta tehdä häävalmisteluja,kun ilmoittautuneita ei ole kuin pari kymmentä ja kutsuttuja on kuitenkin 140!!! Kaikki vaan kiittää kutsusta ja olettaa kai,et samalla tavallaan ilmoittautuu tulemaan juhliin!
 4. Hammaslääkärini poisti hammaskiven ja samalla teki hohkakivellä valkaisun.Nyt käytän tahnaa,jossa valkaisevaa ainetta.Ennen häitä kannattaa välttää runsasta teen/kahvin juontia...punaviiniä ja tupakkaa:)Ne on pahimmat tummennuksen aiheuttajat Ja se hinta oli muutaman kympin:)
 5. En alkaa soitteleen perään,jos ei kuulu mitään! Inhottavaa kun jätetään viimeisille päiville.Voihan sitä ilmoittaa heti kun kutsun saa ja esteillehän ei voi viime metreillä mitään!
 6. Tanssia osataan,mutta ei silti valittu valssia! Häätanssi on meidän juttu;)
 7. Ei kutsuta,sillä nyt on kuukausi häihin,emmekä tiedä varmasti kuka pappi meidät vihkii!!! Kaksi kertaa olen tiedustellut,mutta vielä en ole vastausta saanut...kesäloma tuuraaja kenties:)
 8. Kierretään yhdessä Suomea kaksi viikkoa,joten samalla häämatka ja huomenlahja:)
 9. Hääpuku,kengät ja tiara!