reso

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About reso

 • Rank
  Untuvikko
 1. Paljonko te olette maksaneet teidän ostoisesta puvusta. Itse löysin Oulusta maailman kauneimman unelmani täydentävän puvun, mutta vanhempani, jotka maksavat häämme pitävät tämän puvun hintaa korkeana. 899€ http://sisidman.fi/web/mallisto/henna/
 2. Niin tietenkään en ajatellut seiniä. Ihmettelen vaan, että mistä tuommosia päivänvarjoja esimekiksi saisi tilattua. Nuo tulee nii ruton kalliiksi nuo katokset. Ku vieraita kuitenki se 150. Tällä alueella nimittäin ei ole kovinkaan paljon juhlatiloja, että sillä mennään. Siksi päädyimme tähän vaihtoehtoon. Tässä on vuosi aikaa häihin. Mutta kaikki olisi kai olla hyvä mietittynä jo reilu puoli vuotta ennen juhlia. Osa jo valmistettuakin. Auttakaa tuossa teltta asiassa! En tiiä, kuinka sen osaisin järjestää niin, ettei siitä tulisi sanomisia. Isoa telttaa eli telttahäitä en halua kuitenkaan järjestää pihalle. Viisain vaihtoehto on ne katokset, mistä niitä??
 3. Tollakin näkyy olevan taustalla jotakin telttoja tai päivänvarjoja. Muistatko, olivatko ruokakatoksena vai miksi. Ja entä päivänvarjot? Olivatko hääparin yllä vai miksi? Jos te olisitte vieraana häissä, toivoisitteko katosta sateen suojaksi. Häät siirretty siis heinäkuule 2011 , jolloin yleensä lämmintä.
 4. Kiitos vastauksestasi! Onhan näitä asioita mietitty. Tällä alueella ei ole paljon juhlapaikoista tarjontaa joten siksi päädyimme pihahää-vaihtoehtoon. Olemme nimittäin molemmat samasta kylästä, joten häät ovat molempien kotipaikkakunnala. Tuota teltta-asiaa juuri mietiskelinkin. Seinät ilmen muuta laitetaan ruokatelttaan, mutta eikö vieraille riittäisi pelkkä katos? Joskus olen myös kattonut hääohjelmia, ja eräiden häät olivat suuret pihahäät, joissa sitten satoi. Vieraille tai morsiusparille ei ollut järjestetty telttakatoksia, joten kaikki kaivoivat sateenvarjoja esiin sateen yllättäessä. Jotenkin tuntuu, että jos kutsuun laitetaan PIHAHÄÄT, vieraat osaisivat varautua myös pahimpaan vaihtoehtoon. Toisaalta en myöskään toivo, että hääni menevät pilalle sillä että ihmiset lähtevät juhlista ennen aikojaan huonon sään takia! En vieraiden enkä oman itseni takia. Onko teillä vinkkejä, mistä saisin pohjois-pohjanmaalle katoksia pihahäihini. Vai voisiko pöytiin asentaa vain jotakin varjoja. Ja onhan pöytien päällekin olemassa semmosia pöytäkatoksia. Kertokaahan vinkkiä mistä niitä saisi!
 5. Olen samaa mieltä että häävalmisteluista täytyy olla iloinen. Olen joskus kattonut bridezillaa, jotenkin harmitttaa morsiamet jotka huutavat kaasoilleen ja sukulaisilleen ja mihilleen ja haluavat päättää itse joka asiassa, eivätkä halua joustaa omista, melkeimpä mahdottomista ideoistaan. Itse näköjään aloitin yli vuosi ennen häitäni hääjärjestylyt, häämme siis kesällä 2011. Haluan ottaa rauhallisesti hääjärjestelyt, enkä halua kuormittaa kaasoani tai edes sulhasen best mania liikaa. Olen niin iloinen siitä, että kaasoni ja best man tulevat hyvin toimeen ja saan antaa tehtäviä myös best manille. Lisäksi olen onnellinen, että minulla on sulhanen, joka ei sano ehdotuksiin vain "ihan sama" tai "en tiedä" tai "sinä saat päättä" vaan ottaa rohkeasti osaa ideoihin ja miettii mahdollisuuksia ja ideoi jopa itse. Ja sanoo mielipiteensä asioihin. Tänään tein kutsuvedoksen ja lähetin siitä kuvan sulhaselleni, sillä hän on intissä. Laittoi viestin, että "Wau, tuohan on hieno" Eikä sitä tarvinnut enempää miettiä. Sulhaseni on niitä miehiä, jotka eivät mukaile morsiantaan vaan kertoo oman mielipiteensä asiasta. Olen niin iloinen häistämme ja siitä, että morsiustyttöjen puvut löytyi halvalla. Ja että molempien vanhemmat ovat ottaneet hääuutiset hyvillä mielin vastaan. Koettakaa muutkin morsiamet löytää niitä onnen ja ilon kimpaleita vaikka puun takaa. Älkää antako stressin pilata hääjärjestelyjä. Eikä vihan. Niitä aikoja ei olisi sitten kiva miettiä häiden jälkeen. Tämä on hyvä palsta!
 6. Minkälaisissa häissä itse olit vieraana? Säähän olemme varautuneet siinä mielessä, että meille tulee iso telttakatos pihalle, joilla suojataan ruuat. Tuo lämminruokatarjoilu tuo tosiaan lisähaasteen kun vieräsmäärä on yli sata, sillä pitääkö keittiössä työntekijöitä olla sitten enemmän?
 7. Täällä kanssa morsian, joka astelee alttarille isän saattamana. Iskälle oli niin kova paikka kun aloin seurustelemaanki, oli kuulema kauhea "luopumisen" tuska, ku huomas että se oma isin tyttö kaikista seitsemästä lapsesta lähtee pesästä. Ompa tuo vuoden sisään lauhtunut ja hyväksynyt vävykokelaansakin kuin oman poikansa. Tietenkin haluan ja isälle on tärkeä paikka, että saa luovuttaa minut rakkaalle vävylle! Ompa tuo sanonu ettei mua kenellekkään muulle antaiskaan.
 8. Vastailkaahan!!
 9. Aion antaa sulhaselleni huomenlahjaksi boudoirvalokuvan. Tai ehkä jopa kokonaisen kalenterin. Tai muuten vaan useamman kuvan. Meihet kun pitävät katselemisesta ja naiset tuntemisesta Kuvat päätyisivät meidän makuuhuoneeseen, johon ei ole asiaa vierailla, eikä omilla lapsillamme.
 10. Niin ja missä vaiheessa kannattais alkaa hommaamaan kutsuja ja kortteja. Yms?
 11. En mielestäni löytänyt tähän liittyvää sivustoa joten päätin kysäistä. Kuinka monella on ollut pihahäät? Mitä pitää ottaa huomioon. Olen puutarhuriopiskelija. Käyn kouluni oppisopimuksella kotiyrityksessäni, joten voin tämän kesän laittaa pihaa siihen kuntoon että siellä uskaltaa järjestää häät. Meillä on ajatus kutsua n.150 vierasta ja häät olis tarkotus pitää kesäkuussa 2011. Miten tarjoilut järjestetään, miten saa pidettyä ruuat kylminä/lämpiminä? mistä teltta pihalle? Meillä on talossa kaksi vessaa, joten luulen että se riittää sillä en usko että he pääasiassa ravaavat vessassa. Minkälaiset oli teidän pihahäänne, missä onnistuttiin, mikä epäonnistui. Häävalssia emme aijo tanssia eikä bändiä tule, astiatkin järjestyy omasta takaa. Titenkin perhe ja ystävät järjestävät ohjelmaa, mutta se ei liene ongelma. Kertokaa kokemuksista pihahäistä!