luukku

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About luukku

 • Rank
  Untuvikko
 1. Me maksettiin itse kaikki
 2. Me lähetettiin kiitoskortit noin kuukausi häiden jälkeen.
 3. Strömsön nettisivulta löytyy marmeladin ohje mitä tehtiin joulukuun ohjelmassa. Mä tein sillä ohjeella joululahjaksi seitsemää eri makua ja oli tosi onnistunut ohje. Marmeladit on just oikeanlaisia eikä sokeri sula pinnalta pois. Ja silikonivuoilla saa tehtyä vaikka mitä muotoa.
 4. Meillä on juhlissa ollut usein pikkusämpylöitä jotka tehdään pehmeämmästä taikinasta kuin tavallinen sämpylätaikina. Sisälle sitten majoneesi/kermaviili seos ja maksamakkaraa, lohta, paprikaa, kananmunaa, mistä nyt sitten tykkääkin. Ja koko on tosiaan suunnilleen 2e kolikon halkaisija niin on sopivia suupaloja.
 5. Mä olen käyttänyt vaniljahyytelöä ja marjoja. Ja etenkin punaiset viinimarjat, karpalot tai puolukat sopii kun ne tasapainottaa kinuskin makeutta.
 6. ^Mä olen kanssa käyttänyt tuota ohjetta ja se on kyllä hyvä.
 7. ^Tuo kuulostaa tosi hyvältä. Täytyy varmaan viikonloppuna kokeilla sitä.
 8. Mä sanoisin, että jos morsian aina käyttää laseja niin silloin on ihan turhaa hommata piilareita vain häiden takia. Kun kuitenkin ne lasit on sitä omaa tyyliä.
 9. Kyselin itsekin suoraan kaupungilta/Frenckeliltä tästä tilasta, mutta eivät ainakaan tällä hetkellä vuokraa kyseistä tilaa esim. hääjuhlaa varten. Vaikka tilaa ei saakaan vuokrata niin kerron silti omasta kokemuksesta että tila on aika ahtaan oloinen, joten suurille häille ei oikein sovi.