minnakaisa

Aktiivijäsen
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

About minnakaisa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä oli viime kesänä hotellina Acropolis, voin suositella erittäin lämpimästi!!! http://www.aurinkomatkat.fi/rantalomat/acc...amp;showimage=1
 2. tää onkin vanha viesti, mutta... me oltiin viime kesänä (kesä 2005) Pargassa ja ihana paikka oli:) Voisi mennä uudelleenkin:)
 3. Hei Tipi-lintu! Ymmärrän pointtisi, mutta... tiedän, että joskus haluan lapsia... mutta tiedän myös sen, että haluan, että minulla on vakituinen työpaikka ja ettei elämäni ole sitä, että elän miehen rahoilla. Enkä tässä väheksy niitä, jotka näin tekevät... enkä myöskään tarkoita sitä, että ne jotka ovat lastensa kanssa kotona ovat "vain kotona", ENENEN... Elämänarvoja olen punninnut itsekin, kun läheinen ihminen on 5 vuotta yrittänyt lasta, saanut sen kehitysvammaisena, yrittänyt jo 6 vuotta toista lasta... ja tiedän, että tuo on perinnöllistä ja voi olla myös oma kohtaloni:/ Mitä tulee kilpirauhasen vajaatoimintaa, niin 1998 kun se todettiin, en olisi varmasti voinut saada lapsia, sillä normaalisti luumunkokoinen kilpirauhaseni oli herneen kokoinen ja painoa oli tullut melkein 30 kiloa liikaa:P nyt arvot ovat olleet viimeisen 2 vuotta normaalit ja ehkä jossain vaiheessa voi harkita lasta...? Nyt kuitenkaan en aio heti yrittää sitä... Suodaan jos suodaan, aikarajalla tai ilman...
 4. Mulle oli selvää, että ensin naimisiin, sitten lapsia... ja mielestäni tämä on jokaisen oma mielipide, miten ajattelee... a) niiiiin? aikuinen ihminen ottaa vastuun seksinsä harrastamisesta, eli aborttia en olisi tehnyt minusta lasta ei pidä hankkia tuolla perusteella. Me emme ole halunneet lasta ja vaikka minulla onkin sairaus, joka vaikeuttaa raskaaksi tuloa (kilpirauhasen vajaatoiminta), emme ole lapsia ruvenneet sen takia tekemään... Kyllä lapsi pitää tehdä omasta halusta ja niitä suodaan, jos suodaan...
 5. Hei! Suosittelen Oiassa Thomas Grill nimistä ravintolaa, nams!
 6. Heissan, meillä on kesältä 2002 päiväkirja netissä: koti.mbnet.fi/thira
 7. Me ollaan lähdössä 23.8. viikoksi Pargaan, matkan jälkeen sitten kerron enemmän, millaista oli:) Kehuttu on kovasti:)
 8. Sharm el Sheikh ei ollut likainen. Päinvastoin, kokoajan puunattiin ja putsattiin paikkoja. Tuijotukseen piti tottua silloin, kun polvet ja olkapäät olivat paljaana (heidän uskontonsa kieltää niiden paljastamisen), mutta itse pääasiassa kuljin "siveellisissä" vaatteissa. Mm. italialaiset kulkivat jopa lappubikineissä ja eräs paikallinen sanoikin, että täkäläiset eivät kunnioita sellaisia, jotka eivät kunnioita heidän uskontoaan... Sharmissa oli myös joukko erilaisia ravintoloita, lähtien egyptiläisestä keittiöstä aina italialaiseen, itämaiseen, jne. eli meidän puolihoitoon kuuluva ruoka illalla jäi 2 kertaa lukuunottamatta syömättä Vatsatautiin ei kumpikaan sairastunut, sillä otimme säännöllisesti maitohappobakteereja ja vältimme sellaisia ruokia, joista oli varoiteltu:)
 9. Palasimme viime perjantaina Egyptin Sharm el Sheikhistä, Domina MatkaMonten matkalta. Loma oli aivan mielettömän ihana ja MatkaMonte hoiti hommansa moitteettomasti! Hotellina meillä oli Noria Resort, jonka henkilökunta oli aivan mielettömän hyvää MatkaMonten oppaat hoitivat hommansa erinomaisesti ja Kairon paikallisopas Jussi oli aivan huippu. Sanoi kuka tahansa, mitä tahansa, meillä ei ole mitään negatiivisiä kokemuksia MatkaMontesta tai AirFinlandista, päinvastoin! Suosittelemme! (matkapäiväkirja on tulossa nettiin...)
 10. Terveiset ihanasta Egyptin Sharm el Sheikhistä. Olimme siellä häämatkalla 22.-29.4.05, Matka Monten hotellissa, Noria Resortissa. Täytyy sanoa, että Matka Monte on moitittu moneen kertaan, mutta meillä ei kyseisestä puljusta ole kuin rutkasti todella hyvää palautetta ja todella mahtavia asiakaspalvelukokemuksia. Suosittelemme!
 11. Me ollaan menossa Pargaan syksymmällä (1vee hääpäivä), joten sitten voimme kertoa, kumpi oli kivempi, Parga vai Santorini:)
 12. Kastelli Hotel on nykyisin Santorinin hienoin hotelli, eikä sinne tehdä seuramatkoja. Olimme kyseisessä hotellissa kesällä 2002 ja se oli kyllä aivan mieletön... silloin se oli Finnmatkojen yksi hotelli. http://www.interdynamic.net/hotels/hphotos...807&aid=823 Ylärivin keskimmäinen kuva on otettu meidän huoneemme altaalta:)
 13. Romanttinen Santorini:) Se on kaunis ja ikimuistettava. Kos on aikamoinen turistirysä, eli jos sitä ette kaipaa, niin...
 14. Kreikka on <3 Me kihlauduttiin siellä (Santorini) ja 1 vuotishääpäivämmekin vietämme siellä Pargassa:)
 15. Meillä on GL Korussa suunnitellut kihlat, ihanat, kokokultaiset, käsityönä tehdyt ja on hyvät! Vihkisormuksen mahdollisesti saan vuosipäivänä?!??! Ja se tulee olemaan GL Korusta myös:) suosittelen!!!