Jump to content
Naimisiin.info

ArUa

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu

ArUa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli sekä hääkutsussa, että kiitoskortissa morsiamen itse kirjoittama runo, josta tuli mukavaa palautetta Kun tuota runojen kirjoittamista on tullut harrastettua. Nyt olen jo erään ystävämme häissä saanut esittää runon morsiusparille. Eli kannattaa, jos sanan käytön lahjaa löytyy, ilahduttaa hääväkeä omilla tuotoksillaan. Meillä oli aika runoesityspitoiset häät muutenkin. Tuli päällekkäisyyksiä hieman.
  2. Meillä kruunuja kannatteli kaksi paria. Isäni ja isoveljeni sekä sulhasen eli nykyisen mieheni isä ja pikkuveli. Sattui vielä hassusti niin että kummallakin veljellä oli vaaleat hiukset ja kummankin isällä harmaat hiukset ja parta sekä viikset. Isät piti alussa, ja veljeni loppupuolella eli kierron ajan sekä maljan aikana.
  3. Minusta tulee rva Siren_: heittomerkki e:n päällä oikealle Haaveilen vähän syreenikimpusta, jos niitä jostain saisi. Sitten kun mun toinen nimeni on Margareta, niin kaikki varmaan luulee minua suomenruotsalaiseksi. ArUa
  4. Hei! ArUa kuuluttelee ortodoksisia morsmaikkuja. Kertokaa millaiset oli häänne tiivistetysti. Vihkiminen ja juhlat sen jälkeen. Minäkin voin kertoa sitten meidän häistä ensi kesänä. Miten muuten profiiliin voi lisätä vihkimisajan?
  5. Me arvoimme Kyproksen ja Pariisin välillä ja Pariisi voitti! Olemme lähdössä mahdollisesti 14.6.04, se on isäni 65-vuotis-syntymäpäivä. Että voisihan sitä ehkä päivällä siirtää. Mutta onhan melkoinen syntymäpäivälahja isälle, kun tytär pääsee hyviin naimisiin. Onko muita Pariisiin lähtijöitä tuolloin? Terveisin ArUa
×
×
  • Create New...