tiusku

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About tiusku

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/29/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Joensuu
 1. Juu tosiaan ihan henkilömäärän mukaan ja hintaan kuuluu siis kaikki palvelut, ei erikseen tarvi maksaa mistään! Kynttilät, lautaset, servetit ym. kaikkien valinnoissa saa olla mukana ja kaikki samaan hintaan! Vuonna -11 oli vain sitten lisäkustannusta, jos aikoi yötä myöten juhlia, olikohan 23 jälkeen... onko vielä Maggie*? Me siirryttiin kymmenen aikaan mökkiin jatkoille, se oli ihan sopiva järjestely ainaki meillä, kun Louhessa kuitenkin omat juomat kielletty.
 2. Heippa, meidän häät vietettiin Louhessa kesällä 2011 ja pojan ristiäiset vuosi sitten En voi, kun suositella! Suku on kehunut ja pavelu pelannut. Henkilökunta on aivan ihanaa ja kaiken saa kyllä sovittua itselle sopivaksi! Häiden valmistelu tehtiin niin, että edellisenä päivänä käytiin paikat laittamassa kuntoon ja tavarat haettiin pois häiden jälkeisenä päivänä. Paikkanakin tosi hyvä, kun ns oma rauha ja kuitenkin sukukin pysty jäämään mökkeihin yöksi Ja tietysti se maisema!
 3. Meillä oli häät 23.07.11 Päivä valikoitui oikeastaan niin, että vuosipäivä on 24. joten sen läheinen kesälauantai piti saada.. Tuo vuosi ja kuukausi on vielä helppo muistaa siitäkin syystä, että kihlapäivä on 1.1.07
 4. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info

 5. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info

 6. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info

 7. Meillä oli myös Meri-Tuuli enkä muuta voi olla kuin tyytyväinen! Ihanat kuvat, eikä hintakaan tosiaan ollut paha vaikka kilometrejä tuli jonkun verran.
 8. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info

 9. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info

 10. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info

 11. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info

 12. Jo kääntyy kaikkien päät: "Nyt niillä on häät!" Äkkiä hankkimaan puvut ja kukkia ..sulhanen etsii vielä sukkia. 23. heinäkuuta klo --, eikös olekin aikamoista? ------- kirkossa kellot soi, kutsukortissa posti ilouutisen toi. Jatkot ---------, jossa napit paukkuu. Laittakaas tästä hääinfo laukkuun! Lahjoja ei paikalle tarvitse tuoda, vaan sentin-pari voitte tilillemme suoda. 20.6. mennessä ilmoittakaa, jos paikalle pääsette saapumaan. Tiusku&Herra H +info ja iskälle annoin myös runon
 13. Itse en päässyt paikalle, kun setä täytti siellä 70v mutta kehuja saivat juhlat paljon ja kaunishan se paikkana on! Itsekin mietittiin tuota vaihtoehdoksi, jos talvella ois häät olleet.. pimeemmällä kaudella ainaki keskellä tilaa oleva takka on varmasti ihana :-X Ravintolahan seki on, eli juomat tiskiltä.
 14. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info

 15. From the album häät

  © &copyNaimisiin.info