sini_siipi

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About sini_siipi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ilmoittautuu porukkaan!! Meidät vihitään myös Valkealan kirkossa ja hääjuhla pidetään kotona omassa puutarhassa, joten 17.7 on tilattu aurinkoinen kesäpäivä.
 2. Myös toista kertaa vihille menevänä( miehelle ensimmäinen) ensimmäiset häät olivat todellakin viimeisen päälle ohjekirjan mukaiset.Pitopalselua, hienoja tiloja, vieraita pitkälle toista sataa jne. Nyt heinäkuussa juhlittavat häämme ovat juuri meidän näköisemme, kirkko vihkiminen , hääjuhla omassa puutarhassamme ja vain ne ihmiset juhlimassa joitka todella haluamme olevan ikuistamassa tärkeää hetkeämme.Itse hoidetaan tarjoilut ja valmistelut. Eli siis varsin erillaiset häät meilläkin tiedossa.
 3. Minusta tuo HMV:n idea kynttilöistä sellofaanissa oli tosi hyvä idea ja muutenkin nuo karamelli jutut. Taidan vähän lainata ideaa. Itselläni myös tulossa talvi häät 2004 tai sitten 2005 mutta talveihäät ehdottomasti kuitenkin.
 4. Olipa hyvä että poikkesin tänne lukemaan.Olimme kyllä puhuneet avioehdosta mutta haudanneet sen tarpeettomana. Luettuani keskusteluja näen kyllä asian ihan toisin. Olemme uusioperhe, yhteisiä lapsia ei ole mutta molemmilla omia muutama. Toisella tulossa joskus perintönä maatilaa ja kesämökkiä yms. Avioehdollahan varmistuisi että perintö pysyy omassa suvussa . Jos avioehtoa ei ole ja lapsemme (ei siis yhteiset) jäävät aikanaan perimään meidät molemmat, ovatko he tasavertaisia perijöitä kaikkeen omaisuuteen? esim. toisen aviopuolison perintöön?