Jump to content
Naimisiin.info

ZimboZambo

Sulhanen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ZimboZambo kaikki viestit

  1. Meillä on häät keväällä ja mielestäni se on hyvä ajoitus, koska silloin kaikki puhkeaa taas kukkaan. Ilmassa on sellaista muutoksen tuntua, mikä sopii hyvin häiden kanssa yhteen: naimisiin meno on kuitenkin aina iso muutos elämässä. Toinen vuodenaika, joka samasta syystä kiehtoo, on syksy. Erityisesti pimenevät illat luovat hyvin tunnelmaa hääjuhlaan. Kauniin väriset puut tuovat myös oman, upean lisänsä. Kesäkään ei periaatteessa olisi paha, mutta silloin saattaa jo olla vähän liiankin kuuma. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan suuri auringonpalvoja ole. Talven kylmyys ja lumi taas vastaavasti voivat vaikuttaa suurestikin paikan valintaan eikä ois kiva, et ois kauheen kylmäkään. Toisaalta talvessakin on oma puolensa. Hääjuhlassa voisi olla paljon kauniita kynttilöitä, jotka loisivat tunnelmaa. Kyllä kai se niin on, että jokaisessa vuodenajassa on omat puolensa, itse kuitenkin kallistuisin kevääseen.
  2. ZimboZambo

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    Minunkin mielestäni tuo on erityisen törkeää käytöstä. Itsekin olen kihloissa oleva mies, mutta minulla ei tulisi mieleenkään ottaa sormusta pois baariin mennessäni. Pidän sormusta aina kädessäni. Mielestäni ei ole olemassa mitään pätevää syytä olla joskus ilman sitä! Vaikka on sormus baarissa käydessään voi jutella myös vastakkaista sukupuolta olevan kanssa. Silloin toinenkin osapuoli ehkä helpommin tajuaa, ettei halua olla muuta kuin kaveri. Sen sijaan, jos ottaa sormuksen pois ennen kuin menee baariin, saa siitä mielestäni sellaisen kuvan, että haluaa jotain muutakin, haluaa olla niin sanotusti vapaa "kahleista". On myös mahdollista, että kumppanisi ei ole tullut ajatelleeksi asiaa sinun kannaltasi. Hänellä saattaa kenties olla erilainen käsitys kihlautumisen merkityksestä. Sen vuoksi suosittelen, että keskustelette siitä, mitä kihloissa oleminen teille kummallekin merkitsee. Kerrot rehellisesti, miltä sinusta tuntuu, kun hän ottaa sormuksen pois, kun menee baariin. Painotan edelleen, että kavereita voi saada, vaikka olisi sormus kädessä. Se ei ole mikään selitys!
  3. Niin minulla kuin morsiammellakin on opinnot kesken eikä lapsia ole vielä. Häät on toukokuussa 2011, jolloin molemmat ollaan 24-vuotiaita. Siihen mennessä yhteistä taivalta on takana vähän vajaat kolme ja puol vuotta.
×
×
  • Create New...