Jump to content
Naimisiin.info

SoulWoman

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

SoulWoman's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. SoulWoman

    Rovaniemi

    Anetka: Mieki olen miettinyt saipppuakuplia. Tällaisia löysin Galligraphenilta. 24 pulloa maksoi vain 12[ch8364]. Tuskin niitä jokaiselle vieraalle tarvis olla. Jos nyt vaikka joka toiselle. Eikä pitäis sotkea pukua. Tässä vielä osoite jos haluat käydä katsomassa.
  2. SoulWoman

    Rovaniemi

    Heips, Mulla kävi Essy ihan samalla tavalla, kun soittivat kirkkoherranvirastosta niin mie aattelin, että nyt on varmaan vihkiminen peruttu. No ei onneksi sentään. Meille tulee kans ilmeisesti Hanna Hytönen. Aikoivat vielä varmistaa, että aika sopii hänelle. Aika vähissä oli vaihtoehdot, kun mie olin aatellu, että saa suunnilleen valita kenet haluaa. Uskonpa kuitenki, että Hytönen on ihan hyvä pappi ja oli kiva kuulla, että joku oli häntä kehunutkin. Toissa kesänä oltiin häissä, joissa oli ihan karsea pappi. Kyllä siinä jotenki tunnelma meni pilalle, kun pappi vaan änkytti ihan paniikissa. Kyllä tässä kovaa vauhtia häät lähestyy itse kullakin, kun on jo toukokuu! Kohta pitää alkaa oikein tositoimiin.
  3. SoulWoman

    Rovaniemi

    Heippahei Rollon tyäret! Mieki olen vielä hengissä vaikka musta ei ole pitkään aikaan mitään kuulunutkaan. Ollaan oltu vähän lomatunnelmissa kun mies oli kaksi viikkoa lomalla. Tietokoneella on tullut sitten vietettyä tosi vähän aikaa kun on touhuttu kaikkea muuta. Kävästiin mutka Rovaniemelläki pari viikkoa sitten. Samalla käytiin katsomassa hääpaikkaa (Ounasvaaran Maja) ja varattiin Skylta huoneita ja pari mökkiä siitä majan vierestä. Olivat remontoineet Ounasvaaran Majaa ja se näytti ihan kivalta. Siellä oli oikein kunnon keittiö ja astiastot ja kaikki, mikä ilahdutti meidän äitiä. Hän kun meinaa kokata sapuskat häihin. Luminen: meilläkin on sellainen 7 kk ikäinen pikku-vesseli, jonka kanssa saa kyllä ajan kulumaan. Ryömii joka paikkaan niin ettei meinaa perässä pysyä. Meillä tulee häihin soittamaan veljen kaveri, joka soittaa kaikenlaisia covereita. Taustat on koneella, mutta itse se laulaa. Mulla on vähän hiipunut tämä naikkarointi alkuinnostuksen jälkeen. En oikein jaksais enää tuota päiväkirjaa pitää. Mutta täällä ois kiva vaihtaa aina välillä kuulumisia kotikaupungin tyttöjen kanssa.
  4. SoulWoman

    Kreeta häämatkakohteena

    Onko kellään kokemuksia Kreetasta lapsiperhekohteena? Siis kannattaako lähteä lapsen kanssa, esim. onko maasto kovinkin haastavaa lastenrattaille? Mulla ois kova hinku häämatkalle ja nimenomaan Kreetasta olen innostunut. Tällä hetkellä aika kova kädenvääntö, että lähdetäänkö yleensä mihinkään häämatkalle. :'( Mies kun ei ole innostunut matkailusta, varsinkaan rantalomalöhöilystä. Pitäis olla aktiviteettia ja nähtävyyksiä ym. ym. Lisäksi mies koko ajan keksii verukkeitta, että ei lapsen kanssa voi lähteä sellaiseen helteeseen ja hygieniataso arveluttaa ym. tosi järkevää. > Täytyy varmaan ottaa järeämmät aseet kohta käyttöön ellei mies ala leppymään häämatka-ajatukselle
  5. SoulWoman

    Rovaniemi

    Essy: Ok. Kerrohan sitten, miltä paikka vaikutti oli ja olitko tyytyväinen. Mukavaa viikonloppua
  6. SoulWoman

    Rovaniemi

    Hei Essy. Koitin käydä etsimässä noita Beauty4You:n nettisivuja, mutta en onnistunut niitä mistään hakkeroimaan. Voisitko pistää osoitteen niin käyn kurkkaan?
  7. SoulWoman

    Rovaniemi

    Essy: En taida olla niitä aktiivisimpia päiväkirjankirjoittajia. : Kiva että löysit sinne kuitenkin. En ole vielä varannut kampaajaa. Pitäs varmaan pistää toimeksi. Valokuvaaja meillä on sentään varattuna. Ystävillä on Oulussa valokuvausfirma ja ollaan ainakin suullisesti sovittu kuvauksesta. Ei vaan saada studiokuvia, kun studio on Oulussa ja häät Rovaniemellä :'( Vähän harmittaa, mutta toivottavasti saadaan nättejä miljöökuvia. Tuleeko mieleen nättejä paikkoja Rovaniemellä? Olen vähän koittanut miettiä, mutta en ole vielä saanut mitään kuningasideaa. Kävin lakkiaiskuvassa Studio Helenassa Rovaniemellä ja mie ainaki tykkäsin. On ehkä sieltä tyyrimmästä päästä tosin.
  8. SoulWoman

    Rovaniemi

    Ihanaa ystävänpäivää kaikille Rovaniemen morsmaikuille!
  9. SoulWoman

    Rovaniemi

    PikkuJ: Kävin sun hääpäikyllä ihastelemassa suunnitelmiasi. Kovasti näyttäis meillä olevan sama maku ainakin sormusten ja kampausten suhteen Essy: Kauneusateljeeta olen myös miettinyt. Varmaan pitää kohta alkaa varaileen jos haluaa johonki tiettyyn paikkaan. Mie vain olen sellanen aikoja. Me aiotaan kans hääyöksi Sky Hotellille, ei oo pitkä matka siitä ounasvaaran majalta. Joko ootte varannu vihkimispaikan? Korkalovaaran kappeli on mun mielestä tosi nätti paikka ja korkalovaaran tyttönä muutenkin sydäntäni lähellä. Sulhanen ei vaan lämmennyt tuolle kappelille. Mie olen alkanu väsäileen päiväkirjaa. On vielä kovin keskeneräinen, mutta jos kiinnostaa niin käykäähän kurkkaamassa.
  10. SoulWoman

    Rovaniemi

    Täällä olis jälleen yksi morsio Rovaniemeltä. Tai siis asutaan nykyään Oulussa päin, mutta sydän on jäänyt Lappiin ja siksipä haluamme siellä astua avioon. Pääkirkossa on vihkiminen ja juhlat ovat Ounasvaaran majalla. Paikkaa oli vaikea löytää, kun äiti haluaa tehdä sapuskat eikä läheskään kaikkiin paikkoihin saanut tuoda ruokia itse. Vuokra oli aika kova (660[ch8364]), mutta säästetäänpähän ruuissa, kun ei tarvi ravintolalle maksaa. Tarjoiluhenkilökuntaa olen miettinyt ammattikoulusta, mutta vähän arveluttaa. Onko kellään kokemuksia? Papeista ollaan mietitty Henry Rantalaa, hän kun on minun rippipappini ja varsinkin äitini mielestä "hyvä puhumaan". Puvun olen ostanut Tyynelästä, josta sai oikein hyvää palvelua. Meikki- ja kampausasiaa olen mieki mietiskellyt. Onkohan kellään kokemuksia Vaulasta? Siellä olis vissiin kosmetologikin samassa paikassa niin ei tarvis kovin moneen paikkaan ehtiä. Toinen paikka mitä olen miettinyt on Tuccabaja.
×
×
  • Create New...